قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

دادستان کل کشور: ملت ایران ۴۷ سال است اداره کشور را به فرزندان خود سپرده

دادستان کل کشور گفت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، ما اکنون در شرایط جدیدی قرار داریم؛ لذا تمامی مدیران و مسئولین باید متناسب با این شرایط، برنامه‌ریزی دقیق و عملکردی شایسته داشته باشند.
 دادستان کل کشور: ملت ایران ۴۷ سال است اداره کشور را به فرزندان خود سپرده

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، چهاردهمین جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد دادستان کل کشور، با حضور معاونین وی و مدیران کل معاونت نظارت بر امور دادسراها و ضابطین برگزار شد.

در این نشست، علاوه بر بررسی اولویت‌های جاری، عملکرد معاونت نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور و پیشرفت‌های حاصل شده در حوزه هوشمندسازی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی متناسب با شرایط حساس کنونی

دادستان کل کشور در ابتدای این نشست، حلول ماه ربیع‌الاول و اعیاد این ماه پربرکت را به همگان تبریک گفت.

وی در ادامه با اشاره به شرایطی که کشور و منطقه در آن قرار دارند، تصریح کرد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، ما اکنون در شرایط جدیدی قرار داریم؛ لذا تمامی مدیران و مسئولین باید متناسب با این شرایط، برنامه‌ریزی دقیق و عملکردی شایسته داشته باشند.

نقد سیاست‌های استکبار و جنایات رژیم صهیونیستی

 موحدی‌آزاد در بخش دیگری از سخنان خود به ماهیت قدرت‌های استکبر پرداخت و افزود: در طول تاریخ، جبهه باطل همواره از ابزارهای مشخصی برای سلطه استفاده کرده است که خشونت، سیاست‌کاریِ مبتنی بر دروغ و مدیریت افکار عمومی از طریق رسانه‌ها، از جمله این ابزارهاست. ما شاهد هستیم که رژیم جعلی اسرائیل و آمریکا در طول جنگ‌های تحمیلی ۱۲ روزه و ۴۰ روزه جنایات وحشتناک و خشونت‌های بی‌رویه را علیه مردم بی‌گناه ما مرتکب شدند؛ از جمله حملات هدفمند به مراکز آموزشی و اماکن غیرنظامی مانند مدرسه شجره طیبه میناب و ورزشگاه لامرد و بیت رهبر عزیز و خانواده ایشان که منجر به شهادت عده زیادی از مظلومان شده است.

وی همچنین با انتقاد از برخورد دوگانه کشورها و رسانه‌های غربی با حقوق بشر، افزود: استکبار با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی، واقعیت را پنهان کرده و ایران را به نقض حقوق بشر متهم می‌کند، در حالی که خود آنها در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و مداخلات آمریکا در منطقه سکوت کرده یا به حمایت از آنها می‌پردازند. وقت بیداری نخبگان و ملت‌های منطقه فرا رسیده است تا برای رهایی از سلطه استکبار و برچیده شدن پایگاه‌های بیگانه که موجب تضعیف حاکمیت دولت‌ها و تحقیر ملت‌ها می‌شود، پایان دهند.

تحول …





 ببینید| محسن رضایی: در شیوه جنگ و مسائل اجتماعی حتما تحول خواهیم داشت
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| محسن رضایی: در شیوه جنگ و مسائل اجتماعی حتما تحول خواهیم داشت

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: همه تجارب یکسال گذشته را حتما در نبرد آینده به کار خواهیم گرفت و حتما جنگ آینده متفاوت از جنگ تحمیلی سوم خواهد شد. حتما در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد. آمریکایی‌ها به مذاکرات، دیپلماسی و امضایشان خیانت کردند. اثر وحدت ملت ایران در برابر دشمن کمتر از اثر لانچرها نیست. هم در اداره جنگ‌ هم در دیپلماسی و هم در مسائل سیاسی - اجتماعی تحول خواهیم داشت و توان های جدیدی به صحنه خواهند آمد

 تسریع در آماده‌سازی مدارس و تکمیل تصحیح اوراق امتحانات نهایی
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تسریع در آماده‌سازی مدارس و تکمیل تصحیح اوراق امتحانات نهایی

وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای معاونان با تأکید بر ضرورت آماده‌سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی، تصحیح اوراق امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم را از موضوعات مهم عنوان کرد و با اشاره به مهلت اعلام سوابق تحصیلی تا ۱۵ شهریور، گفت: تصحیح اوراق امتحانات نهایی باید هرچه سریع‌تر به پایان برسد.

 طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم
۳۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم

حمزه صفوی، با ارائه یک نقشه راه ۱۸ ماهه برای مواجهه ایران با فشار حداکثری آمریکا، بر ضرورت حرکت همزمان در دو مسیر «مذاکره و تاب‌آوری» تأکید کرده و معتقد است تهران باید بدون گروگان گرفتن اقتصاد و جامعه، خود را هم برای توافق و هم برای ادامه فشار آماده کند.

 روز ۱۷۶ جنگ | ترامپ: ۱۰۰۰ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت کردیم | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۶ جنگ | ترامپ: ۱۰۰۰ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت کردیم | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر

وزیر امور خارجه ایران یا فرمانده ارتش پاکستان و وزیر خارجه مصر تلفنی گفت‌وگو کرد.

 نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات

بنیامین نتانیاهو تأکید کرد: هیچ دولت فلسطینی تحت کنترل ایران، نه در نوار غزه و نه در کرانه باختری، تشکیل نخواهد شد. همین و بس!

 ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال علیه کی روش و ساپینتو | آقای روشن یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
۱۰ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال علیه کی روش و ساپینتو | آقای روشن یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...