قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴۳ ساعت قبل

فرماندار: علی‌آبادکتول در مسیر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های شهرستان است

فرماندار علی‌آبادکتول گفت: با تکیه بر ظرفیت‌های گسترده شهرستان در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، صنایع‌دستی، گردشگری و زیرساخت، تلاش می‌کنیم از تمامی ظرفیت‌های موجود برای شتاب‌بخشی به روند توسعه، ایجاد اشتغال و افزایش ماندگاری مسافران در علی‌آبادکتول استفاده کنیم.
 فرماندار: علی‌آبادکتول در مسیر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های شهرستان است

فرامرز دیلم کتولی در گفت‌وگو با ایسنا، ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان را نیز قابل توجه دانست و اظهار کرد: علی‌آبادکتول در حوزه تأمین زنجیره امنیت غذایی از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است و در برخی محصولات دارای جایگاه‌های برتر استانی و ملی است.

فرماندار علی‌آبادکتول افزود: این شهرستان رتبه نخست تولید توتون در استان و رتبه نخست کشور در تولید و زراعت توتون را دارد و در کشت و تولید سیب‌زمینی نیز رتبه سوم استان را به خود اختصاص داده است. همچنین در تولیدات باغی، گیاهان دارویی، عسل، آبزیان، دام سنگین و سبک، شیر، گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم‌مرغ نیز از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های آبیاری نوین گفت: حدود هشت هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تحت پوشش آبیاری نوین قرار دارد که با توجه به کمبود منابع آبی و تنش‌های آبی، توسعه این شیوه‌های آبیاری اهمیت ویژه‌ای دارد. همچنین حدود ۱۹ هزار بهره‌بردار کشاورزی در شهرستان فعالیت دارند.

دیلم کتولی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های صنعتی شهرستان اشاره کرد و گفت: علی‌آبادکتول دارای یک شهرک صنعتی و یک ناحیه صنعتی است که با وجود مشکلات موجود، واحدهای صنعتی در آنها فعال هستند و حدود ۴۰ واحد صنعتی در شهرستان به فعالیت و اشتغال‌زایی مشغول‌اند.

وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه اشتغال و حمایت از تولید اظهار کرد: بخشی از تسهیلات و اعتبارات حمایتی به واحدهای تولیدی اختصاص یافته و بیش از ۵۰ درصد این تسهیلات در یکی از طرح‌های اجراشده به بانوان واگذار شده است.

فرماندار علی‌آبادکتول با اشاره به همراهی مردم و مسئولان برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای شهرستان گفت: با وجود محدودیت منابع، اتحاد و همدلی خوبی میان مردم، مدیران شهرستان، استاندار، معاونان استانداری، مدیران کل و نماینده مردم شکل گرفته و این همراهی زمینه اجرای پروژه‌های مهمی را فراهم کرده است.

وی افتتاح پروژه‌های مختلف از جمله مدرسه، پست برق، پروژه‌های روشنایی معابر روستایی و اصلی و طرح‌های مرتبط با زیرساخت‌های شهری و روستایی را بخشی از اقدامات انجام‌شده عنوان کرد.

دیلم کتولی همچنین از اجرای پروژه فاضلاب شهرستان به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم و بزرگ یاد کرد و گفت: این پروژه از نظر میزان اعتبار و گستردگی، در تاریخ شهرستان کم‌سابقه و بی‌نظیر است و اجرای آن می‌تواند نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های علی‌آبادکتول داشته باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این شهرستان در حوزه گردشگری اظهار کرد: علی‌آبادکتول در حوزه گردشگری دارای دو دهنه شاخص محمدآباد و زرین‌گل است که دهنه محمدآباد ۱۴ روستا، شامل ۱۳ روستای کوهستانی و روستای محمدآباد، و دهنه زرین‌گل نیز هفت روستای گردشگری را دربرمی‌گیرد.

وی افزود: وجود سد کبودوال، منطقه جنگلی کبودوال و دیگر ظرفیت‌های طبیعی، علی‌آبادکتول را به یکی از شهرستان‌های شاخص استان در حوزه گردشگری تبدیل کرده است و در کنار ظرفیت‌های خدادادی، اقدامات و حمایت‌های مدیران شهرستان، استاندار، مدیران کل و نماینده مردم نیز در توسعه این ظرفیت‌ها مؤثر بوده است.

فرماندار علی‌آبادکتول با اشاره به زیرساخت‌های اقامتی شهرستان گفت: در حال حاضر سه هتل در شهرستان فعال است و سه هتل دیگر نیز در حال ساخت است که امیدواریم با تکمیل آنها، ظرفیت اقامتی شهرستان افزایش یابد.

دیلم کتولی ادامه داد: ۱۷ اقامتگاه بوم‌گردی ثبت‌شده، بیش از ۱۴۰ خانه مسافر و دو مهمان‌پذیر در شهرستان فعال هستند و تلاش ما این است که با فعال نگه داشتن این ظرفیت‌ها، زمینه ماندگاری بیشتر مسافران و گردشگران را فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: تا گذشته‌ای نه‌چندان دور، علی‌آبادکتول بیشتر به‌عنوان یک مسیر عبوری مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما امروز با توسعه زیرساخت‌ها و مهمان‌نوازی مردم، این شهرستان در حال تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری است و هدف ما این است که مسافران با خاطره‌ای خوش شهرستان را ترک کنند.

فرماندار علی‌آبادکتول همچنین به ظرفیت‌های صنایع‌دستی اشاره کرد و گفت: حدود دو هزار هنرمند صنایع‌دستی در شهرستان فعالیت دارند و علی‌آبادکتول به‌عنوان شهر صنایع‌دستی به ثبت ملی رسیده است. همچنین روستای سیاه‌رودبار نیز به‌عنوان روستای صنایع‌دستی ثبت ملی شده است.

وی برگزاری جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره انار را از دیگر ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری شهرستان برشمرد و افزود: این جشنواره‌ها در تقویم گردشگری کشور نیز به ثبت رسیده‌اند.

دیلم کتولی با اشاره به ثبت ۹۷ اثر ملی در شهرستان گفت: جنگل‌های هیرکانی، کاروانسرای رباط قزلق، ذخیره‌گاه سرخدار، کبودوال و آبشار چیلی از جمله آثار و جاذبه‌های شاخص شهرستان علی‌آبادکتول هستند.

انتهای پیام



۴ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ رمضان

صفحه سیاست-

سید احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: بر اساس آخرین بررسی‌های انجام شده، روند مرمت و تعیین تکلیف بخشی از بناهای تاریخی آسیب‌دیده آغاز شده و در برخی موارد نیز تعمیرات به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده یا اقدامی صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۸۷ ساختمان و اماکن تاریخی، میراثی و اداری آسیب دیده طی جنگ تحمیلی اخیر مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: همچنین ۱۴ سرای محله در سطح شهر تهران آسیب دیدند که تعمیرات برخی از آن‌ها به اتمام رسیده است.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران، اضافه کرد: تعمیرات و بازسازی موزه لانه جاسوسی، کلیساهای مریم مقدس و نیکلای مقدس، موزه شهدا و ساختمان‌های واجد ارزش در خیابان‌های مفتح و طالقانی در منطقه ۶ به پایان رسیده است. همچنین تعمیرات میدان بهارستان، مسجد اردبیلی، مسجد ارگ، ساختمان قدیم مجلس شورای ملی و موزه هنرهای ملی در منطقه ۱۲ نیز پایان یافته است.

علوی اضافه کرد: همچنین ۱۵ فرهنگسرا یا اماکن فرهنگی متعلق به شهرداری از جمله فرهنگسرای بهمن، فرهنگسرای ولاء، فرهنگسرای تهران و فرهنگسرای خاوران نیز مورد تعمیر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اماکن تاریخی تحت مالکیت شهرداری تهران، تصریح کرد: خانه نیما یوشیج و عمارت ارباب هرمز از جمله بناهای تاریخی آسیب دیده متعلق به شهرداری هستند که تعمیرات و بازسازی آن‌ها به پایان رسیده است. همچنین باغ موزه قصر، بنای تاریخی وثوق الدوله و بنای کوشک امیر سلیمانی نیز در حال تعمیر یا در مسیر اقدام هستند.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران، مطرح کرد: بازسازی ساختمان شهرداری منطقه ۱۸ آغاز شده و تعمیرات ساختمان اداری ناحیه ۴ منطقه ۱۳ نیز به اتمام رسیده است.

 




 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت | آخرین خبر
۴ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت | آخرین خبر

فرارو/متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست جنگ‌ها کوره‌های آزمونی هستند که اغلب تغییرات در «فیزیک» دنیای پیرامون ما را آشکار می‌سازند: اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی ندارد و قدرت چگونه اعمال می‌شود. توماس فریدمن در یادداشتی در نیویورک تایمز نوشت: «اگر قرار بود کت

 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری افغانستان
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری افغانستان

لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری خطوط هوایی افغانستان که در خطوط هوایی دیگر یک حادثه هوایی محسوب می‌شود را می‌بینید.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر