قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

اعتماد به جوانان و باور به ظرفیت‌های درونی کشور، مهم‌ترین سرمایه جهاد دانشگاهی است

استاندار مرکزی گفت: مهم‌ترین سرمایه جهاد دانشگاهی، اعتماد به توان جوانان و باور به ظرفیت‌های درونی کشور است.
 اعتماد به جوانان و باور به ظرفیت‌های درونی کشور، مهم‌ترین سرمایه جهاد دانشگاهی است

مهدی زندیه‌وکیلی در گفت‌وگو با ایسنا به مناسبت فرا رسیدن سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یکی از مجموعه‌های اثرگذار و برخاسته از ارزش‌های انقلاب اسلامی است که طی بیش از چهار دهه فعالیت، توانسته است با تکیه بر دانش، خودباوری و اعتماد به ظرفیت‌های داخلی، نقش مهمی در توسعه علمی، فناوری، فرهنگی و اقتصادی کشور ایفا کند.

وی افزود: تنوع فعالیت‌های این نهاد از حوزه‌های پژوهشی و فناورانه تا آموزش‌های تخصصی، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی، فعالیت‌های فرهنگی و حمایت از ایده‌های نوآورانه، نشان‌دهنده یک نگاه جامع به فرآیند تولید علم و تبدیل دانش به ثروت است.

زندیه‌وکیلی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در بسیاری از عرصه‌های راهبردی، با رویکرد مسئله‌محوری و توجه به نیازهای واقعی جامعه، توانسته است به عنوان پل ارتباطی میان دانشگاه، صنعت و جامعه عمل کند و نمونه‌های موفقی از حرکت در مسیر اقتصاد دانش‌بنیان را به نمایش بگذارد.

وی با بیان اینکه استان مرکزی با برخورداری از ظرفیت‌های صنعتی، دانشگاهی و نیروی انسانی متخصص، بستر مناسبی برای بهره‌گیری از توانمندی‌های جهاد دانشگاهی دارد، گفت: رویکرد مدیریت استان، تقویت همکاری‌های مشترک میان جهاد دانشگاهی، مراکز علمی، دانشگاه‌ها، صنایع و دستگاه‌های اجرایی برای تبدیل ظرفیت‌های علمی به راهکارهای عملی و ثروت‌آفرین است.

زندیه‌وکیلی افزود: استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در حل مسائل اولویت‌دار استان، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، توسعه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار و بهره‌گیری از ظرفیت‌های پژوهشی این نهاد در حوزه‌های مورد نیاز استان، از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند زمینه‌ساز نقش‌آفرینی بیشتر این مجموعه در مسیر توسعه استان مرکزی باشد.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین سرمایه جهاد دانشگاهی، اعتماد به توان جوانان و باور به ظرفیت‌های درونی کشور است. این نهاد از ابتدای شکل‌گیری، الگویی موفق از این واقعیت بوده که با تکیه بر دانش، انگیزه و روحیه جهادی جوانان می‌توان در عرصه‌های مختلف علمی و فناورانه به دستاوردهای بزرگ دست یافت.

زندیه‌وکیلی گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند با تقویت زیست‌بوم نوآوری، حمایت از ایده‌های خلاقانه جوانان، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد مسیر ارتباطی میان دانشگاه و صنعت، الگویی برای تحقق شعار «ما می‌توانیم» و حرکت کشور به سمت مرجعیت علمی و فناوری باشد.

زندیه‌وکیلی افزود: استان مرکزی همواره نگاه مثبتی به ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی داشته و این مجموعه را یکی از بازوان علمی و فناورانه کشور می‌داند. تعامل میان مدیریت استان و جهاد دانشگاهی باید بر مبنای شناخت دقیق مسائل، هم‌افزایی ظرفیت‌ها و تعریف پروژه‌های مشترک و اثرگذار تقویت شود.

وی اظهار کرد: تقویت این ارتباط نیازمند حمایت از طرح‌های مسئله‌محور، استفاده از توان علمی پژوهشگران جوان، فراهم کردن زمینه حضور بیشتر جهاد دانشگاهی در پروژه‌های توسعه‌ای و معرفی دستاوردهای ارزشمند این نهاد به جامعه است؛ چراکه تبیین موفقیت‌ها و اقدامات امیدآفرین، خود عاملی مهم در افزایش اعتماد عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی خواهد بود.

زندیه‌وکیلی افزود: جهاد دانشگاهی را می‌توان یکی از نمونه‌های موفق در اعتماد عملی به جوانان دانست؛ مجموعه‌ای که نشان داده است جوانان کشور، اگر فرصت، میدان و حمایت لازم را در اختیار داشته باشند، توانایی خلق دستاوردهای بزرگ علمی و فناورانه را دارند.

وی گفت: تربیت نیروهای متخصص، متعهد و خلاق، تقویت روحیه خودباوری و تبدیل ایده‌های علمی به محصولات و خدمات مورد نیاز کشور، از مهم‌ترین کارکردهای این نهاد ارزشمند است. استمرار این مسیر می‌تواند نقش جهاد دانشگاهی را در تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و ساخت آینده‌ای مبتنی بر علم و فناوری بیش از پیش پررنگ کند.

انتهای پیام 





 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۵۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»
۱۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»

کارشناسان نسبت به وقوع پدیده سوپر النینو و احتمال بارش‌های سیل‌آسا در فلات ایران هشدار صادر کرده و اعلام کرده‌اند که در این زمینه دستگاه‌ها آماده باشند.

 قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد
۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت...

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۵۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...