قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

خروج کرمان از جمع پنج استان پرتصادف کشور

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به خروج این استان از جمع پنج استان پرتصادف کشور، گفت: بیش از ۸۰ نقطه حادثه‌خیز استان در چهار ماهه نخست امسال شناسایی و بخش قابل توجهی از اقدامات اصلاحی و ایمن‌سازی این نقاط انجام شده است.
 خروج کرمان از جمع پنج استان پرتصادف کشور

علی عبداللهی شنبه ۱۷ مرداد در نشست خبری ضمن تبریک روز خبرنگار، رسانه‌ها را حلقه واسط میان مردم و مسئولان دانست و اظهار کرد: خبرنگاران زبان گویای مطالبات و دغدغه‌های مردم هستند و انعکاس مسائل و مشکلات حوزه‌های مختلف می‌تواند به تصمیم‌گیری بهتر و رفع کاستی‌ها کمک کند.

وی با اشاره به گستردگی مطالبات مردم در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، افزود: حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از جمله بخش‌هایی است که به‌طور مستقیم با زندگی روزمره مردم ارتباط دارد و دغدغه‌های مردم در این حوزه بسیار گسترده است؛ از وضعیت راه‌ها و ایمنی محورهای مواصلاتی گرفته تا حمل‌ونقل مسافر و کالا.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با بیان اینکه در حوزه راه‌های روستایی عقب‌ماندگی‌های تاریخی وجود دارد، گفت: تلاش کرده‌ایم بخشی از این عقب‌ماندگی را جبران کنیم و در سال گذشته استان کرمان در زمینه احداث راه‌های روستایی رتبه نخست کشور را به دست آورد.

عبداللهی افزود: سال گذشته ۱۷۷ کیلومتر راه روستایی جدید در استان احداث و به بهره‌برداری رسید و امسال نیز هدف‌گذاری شده که روند احداث راه‌های روستایی با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

وی هماهنگی میان مدیریت استان و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور را یکی از عوامل مؤثر در شتاب گرفتن پروژه‌های راهسازی و راهداری دانست و گفت: تفاهم‌نامه‌ای که در ابتدای سال ۱۴۰۴ میان استانداری کرمان و ریاست سازمان راهداری کشور منعقد شد، زمینه مناسبی برای تقویت این همکاری و اجرای پروژه‌های جدید فراهم کرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه ایمنی راه‌ها، اظهار کرد: تصادفات حاصل مجموعه‌ای از عوامل انسانی، وسیله نقلیه و راه است و برای کاهش تصادفات باید در هر سه حوزه به‌صورت همزمان اقدام کرد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار پزشکی قانونی، استان کرمان در یک‌ماهه نخست امسال از جمع پنج استان پرتصادف کشور خارج شده است. در سه‌ماهه نخست سال نیز این روند ادامه داشته و امیدواریم با استمرار اقدامات ایمنی و همکاری همه دستگاه‌های مرتبط، شاهد کاهش بیشتر تصادفات باشیم.

عبداللهی با تأکید بر نقش فرهنگ‌سازی در کاهش سوانح جاده‌ای، بیان کرد: در کنار اصلاح زیرساخت‌ها، آموزش و ارتقاء فرهنگ …





 واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تشدید تنش با ترکیه
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تشدید تنش با ترکیه

وزیر خارجه رژیم اشغالگر گفت تل آویو ترجیح می‌دهد راه حل‌های دیپلماتیک با ترکیه را در پیش بگیرد.

 ببینید| پزشکیان: در برابر دشمن سر خم نمی‌کنیم و ذلیلانه کوتاه نمی‌آییم
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پزشکیان: در برابر دشمن سر خم نمی‌کنیم و ذلیلانه کوتاه نمی‌آییم

رئیس چمهور گفت: رهبری شهید نیز علناٌ تأکید کرده‌اند که باید از وضعیت نه جنگ و نه صلح خارج شویم و برای این کار باید بر اساس تدبیر، مصلحت، حکمت و عزت تصمیم بگیریم؛ قرار نیست سر خم کنیم و در مقابل دشمن ذلیلانه کوتاه بیاییم. با قدرت و منطق می‌توانیم بنشینیم و مشکلات را حل کنیم و این امکان‌پذیر است. ما در حال تلاش هستیم تا این اتفاق رخ دهد

 محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در راهبردهای دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائما درحال تکامل دفاعی - سیاسی است.

 ببینید | پزشکیان: ساخت مدرسه کافی نیست؛ باید برای ساختن انسان‌های توانمند تلاش کنیم
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | پزشکیان: ساخت مدرسه کافی نیست؛ باید برای ساختن انسان‌های توانمند تلاش کنیم

رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت روز پزشک گفت: اقدامی که امروز در تهران برای ساخت ۱۰ مجتمع آموزشی آغاز شد، فقط ساخت مدرسه نیست؛ باید از همین حالا برای شیوه آموزش در این فضاها و استفاده از فناوری و ابزارهای نوین برنامه‌ریزی کنیم. باید به دانش‌آموزان علاوه بر علم، مهارت، همکاری، پایبندی و حل مسئله آموزش داده شود تا بتوانند در آینده ایران را سربلند کنند و از بحران‌ها عبور دهند. دانش‌آموزان ذخایر بی‌انتهای کشور هستند؛ هر کدام از آن‌ها می‌توانند در آینده به نخبگانی تبدیل شوند که مشکلی از کشور حل کنند. وظیفه ما فراهم کردن بستر مناسب برای شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های نسل آینده است./دانشجو

 مدنی زاده: اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است / سرمایه‌گذاری برای بهبود درآمد آینده کشور در دستور کار دولت
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

مدنی زاده: اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است / سرمایه‌گذاری برای بهبود درآمد آینده کشور در دستور کار دولت

رکنا اقتصادی: وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است، گفت: پس از بانک آینده، سراغ سایر مؤسسات مالی و بانک‌ها نیز رفته‌ایم.

 رضایی: جنگ اقتصادی را خنثی می‌کنیم/همراهی با آمریکا دشمنی با ایران است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رضایی: جنگ اقتصادی را خنثی می‌کنیم/همراهی با آمریکا دشمنی با ایران است - تسنیم

رضایی گفت:به تمام کشورهای اطراف می‌گوییم وارد جنگ اقتصادی علیه ایران نشوند وهرکس وارد شود،آن را دشمن می‌دانیم.



پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب
سایت عصرایران

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب

این روایت در نگاه اول شبیه داستان‌های باورنکردنی یا معجزه‌آسا به نظر می‌رسد؛ اما برخلاف بسیاری از ادعاهای فضای مجازی، این‌بار یک مقاله علمی واقعی پشت ماجراست...
کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم
سایت دیدبان ایران

کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم

آیا می‌توان کنسرو را یک‌بار جوشاند و بعد چند ساعت یا چند روز بدون جوشاندن مجدد مصرف کرد؟ این سؤال به‌ویژه در سفر و شرایط بحرانی برای بسیاری از خانواده‌ها مطرح است. فاخره بهبهانی می‌گوید کنسروهای جوشیده‌شده را بدون باز کردن درِ قوطی نمی‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد و پس از حدود ۲ تا ۳ ساعت، برای مصرف ایمن باید دوباره جوشانده شوند.
سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی