قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

فرماندار خدابنده: پروژه‌های راهسازی شهرستان با شتاب بیشتری در حال اجرا است

فرماندار خدابنده با اشاره به شتاب گرفتن اجرای پروژه‌های راهسازی در این شهرستان، گفت: روند اجرای پروژه‌های راه نسبت به سال گذشته سرعت قابل توجهی پیدا کرده و چندین طرح راهسازی در محورهای مواصلاتی شهرستان در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.
 فرماندار خدابنده: پروژه‌های راهسازی شهرستان با شتاب بیشتری در حال اجرا است

اسماعیل اعلایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: توسعه و تکمیل راه‌های ارتباطی از جمله اولویت‌های شهرستان است و در یک سال گذشته روند اجرای پروژه‌های راهسازی نسبت به گذشته شتاب بیشتری گرفته است.

وی افزود: در قطعات ۲، ۴ و ۵ محور زنجان ـ قیدار ـ کبودرآهنگ، حدود ۱۴ کیلومتر پروژه در دستور بهره‌برداری قرار گرفته است و با تکمیل اقدامات باقی‌مانده، بخشی از مشکلات تردد در این محور برطرف خواهد شد.

فرماندار خدابنده ادامه داد: در محور قیدار ـ پیرزاغه نیز حدود هشت کیلومتر از مسیر آماده بهره‌برداری خواهد شد که این پروژه‌ها نقش مهمی در بهبود دسترسی مناطق مختلف شهرستان و ارتقای ایمنی تردد خواهند داشت.

اعلایی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در کنار سایر طرح‌های عمرانی شهرستان دنبال می‌شود، گفت: هدف این است که پروژه‌های نیمه‌تمام با جدیت بیشتری پیگیری شده و با تأمین منابع مورد نیاز، هرچه سریع‌تر در اختیار مردم قرار گیرند.

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح‌های عمرانی در روستاهای شهرستان، اظهار کرد: توسعه و مناسب‌سازی بافت روستایی، اجرای طرح‌های هادی و بهسازی معابر از دیگر اولویت‌های خدابنده است.

فرماندار خدابنده افزود: سال گذشته این شهرستان در زمینه اجرای پروژه‌های روستایی رتبه نخست استان را کسب کرد و حدود ۴۴۰ هزار مترمربع آسفالت‌ریزی در روستاهای شهرستان انجام شد.

وی ادامه داد: امسال نیز عملیات اجرایی پروژه‌های روستایی در حدود ۲۵ روستای باقی‌مانده دنبال خواهد شد تا روند بهسازی معابر و ارتقای کیفیت زیرساخت‌های روستایی ادامه پیدا کند.

اعلایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه‌های حوزه آب، از اجرای طرح‌های رفع تنش آبی در ۴۴ روستا خبر داد و درباره سد تالوار، گفت: این پروژه با وجود محدودیت‌های اعتباری با جدیت در حال پیگیری است و پیمانکار عملیات اجرایی را آغاز کرده است.

وی همچنین از آغاز مطالعات سد یوق‌شلاق در منطقه عمومی سهرورد و حوزه آبریز مربوطه خبر داد و اظهار کرد: در صورت تأمین اعتبار و تصویب طرح، این پروژه می‌تواند در تأمین منابع آبی شهرستان، مدیریت روان‌آب‌ها و کاهش آثار سیلاب‌های فصلی مؤثر باشد.

فرماندار خدابنده با اشاره به اجرای طرح‌های حوزه انرژی نیز گفت: پروژه نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی …



 خانواده‌های نظامی آمریکا؛ در میان فراز و نشیب‌های عاطفی شش ماه جنگ ایران
۲ دقیقه قبل / سایت فراز

خانواده‌های نظامی آمریکا؛ در میان فراز و نشیب‌های عاطفی شش ماه جنگ ایران

همزمان با گذشت شش ماه از آغاز جنگ میان ایالات متحده و ایران، خانواده‌های نظامیان آمریکایی با چالش‌های عاطفی و مالی فزاینده‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ وضعیتی ک...

 تعداد سهام‌داران فعال بورس در هفته گذشته از مرز ۷۸۱ هزار کد عبور کرد
۳۳ دقیقه قبل / سایت سنا

تعداد سهام‌داران فعال بورس در هفته گذشته از مرز ۷۸۱ هزار کد عبور کرد

گزارش‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار از معاملات بازار سهام نشان می‌دهد تعداد سهام‌داران فعال بورس در هفته گذشته از مرز ۷۸۱ هزار کد عبور کرد.

 آیت‌الله سید حسن خمینی: اگر قرار است اجتماع ما اسلامی باشد، باید رحمت بیشتری در آن باشد/ هر دوره‌ای سختی خاص خودش را دارد، ولی بعضی وقت‌ها این سختی‌ها به زندگی ابتدایی انسان‌ها کشیده می شود
۵۴ دقیقه قبل / سایت جماران

آیت‌الله سید حسن خمینی: اگر قرار است اجتماع ما اسلامی باشد، باید رحمت بیشتری در آن باشد/ هر دوره‌ای سختی خاص خودش را دارد، ولی بعضی وقت‌ها این سختی‌ها به زندگی ابتدایی انسان‌ها کشیده می شود

آیت‌الله سید حسن خمینی گفت: هفته وقف بسیار فرصت مناسبی است برای اینکه مردم به کمک کردن و کار خیر تشویق شوند. اگر جامعه‌ای بخواهد سرپا بایستد، شرط اولیه‌اش این است که انسان‌ها به هم توجه، عنایت و محبت داشته باشند. «رحم» در انسان وجود دارد و در غیر انسان نیست؛ حیوانات دیگر نسبت به هم رحمت ندارند. اگر دو آدم باشند که نسبت به هم رحم نکنند، آن جامعه از بین می‌رود.

 وزیر دارایی آلمان خطاب به ترامپ: جنگ با ایران را تمام کنید
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

وزیر دارایی آلمان خطاب به ترامپ: جنگ با ایران را تمام کنید

وزیر دارایی آلمان، لارس کلینگ‌بایل خطاب به ترامپ گفته است، این «جنگ غیرمسئولانه با ایران» را تمام کنید.

 نتایج عجیب یک مطالعه درباره ارتباط ساعت خوردن صبحانه با مرگ و میر
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نتایج عجیب یک مطالعه درباره ارتباط ساعت خوردن صبحانه با مرگ و میر

یک وعده غذایی متعادل و سرشار از ریزمغذی‌های ضروری می‌تواند به محافظت در برابر بیماری‌های متابولیک و قلبی عروقی نیز کمک کند، اما آیا زمان غذا خوردن به اندازه آنچه می‌خوریم در این مورد اهمیت دارد؟

 بعد از غذا بنشینیم یا راه برویم؟ | معجزه چند دقیقه پیاده‌روی سبک
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بعد از غذا بنشینیم یا راه برویم؟ | معجزه چند دقیقه پیاده‌روی سبک

یک متخصص تغذیه می‌گوید: تصور و باور عمومی این است که راه رفتن بعد از غذا، به هضم غذا و دستگاه گوارش آسیب می‌زند. اما این طور نیست.