قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴۶ دقیقه قبل

«راه، پسماند و فاضلاب» سه اولویت اصلی پیگیری‌های مجمع نمایندگان مازندران است

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای رفع مشکلات زیرساختی استان مازندران، گفت: راه، پسماند و فاضلاب از مهم‌ترین معضلاتی است که با همکاری مجمع نمایندگان استان در حال پیگیری است و برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام باید تمرکز مدیریتی بیشتری صورت گیرد.
 «راه، پسماند و فاضلاب» سه اولویت اصلی پیگیری‌های مجمع نمایندگان مازندران است

عمران عباسی در حاشیه آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی هفته دولت در قائمشهر، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه امروز شاهد جلوه‌ای از اقدامات و پروژه‌های مهم عمرانی در استان هستیم، اظهار کرد: در ماه‌های گذشته جلسات متعددی در معاونت اجرایی ریاست جمهوری برای پیگیری مسائل و پروژه‌های مهم مازندران برگزار شده است.

وی با اشاره به ضرورت تمرکز مدیریت کلان کشور برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام افزود: یکی از مشکلات موجود، پراکندگی پروژه‌ها و اعتبارات است و باید برای اتمام پروژه‌های مهم، تمرکز و اولویت‌بندی بیشتری انجام شود.

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ در مجلس ادامه داد: با همکاری مجمع نمایندگان مازندران، سه معضل اصلی استان شامل راه، پسماند و فاضلاب را به‌صورت ویژه پیگیری کرده‌ایم.

عباسی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه راه گفت: در محور ساحلی جویبار، مسیر بهنمیر به لاریم و جویبار به سیمرغ اقدامات خوبی انجام شده و روند اجرای پروژه‌های این بخش در حال پیگیری است.

وی همچنین با اشاره به محور سوادکوه و ورودی مازندران اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مسیرهای ترانزیتی استان از محدوده گدوک به سمت سوادکوه شمالی قرار دارد و پروژه پل بزرگ پل‌سفید به طول حدود ۶۰۰ متر از پروژه‌های مهم این محور است که پیمانکار آن مشخص شده و روند اجرایی آن در حال پیگیری است.

عباسی با بیان اینکه …



 مونتاژکاران خودرو با ۶ میلیارد دلار ارز دریافتی چه کردند؟+ فیلم
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مونتاژکاران خودرو با ۶ میلیارد دلار ارز دریافتی چه کردند؟+ فیلم

اقتصادنیوز: چه سیاستی و با چه منطقی تصمیم گرفت بخش بزرگی از منابع ارزی کشور صرف صنعت خودرو شود که منتقدان می‌گویند نه انتقال فناوری قابل‌توجهی به همراه داشته، نه رقابت مؤثری ایجاد کرده و نه منافع آن به‌طور گسترده میان مصرف‌کنندگان توزیع شده است؟

 رسانه ها: تعداد کشته شدگان سیل نپال به 469 نفر رسید
۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه ها: تعداد کشته شدگان سیل نپال به 469 نفر رسید

رسانه‌ها: تعداد کشته‌شدگان سیل نپال به 469 نفر رسیداین خبر با استناد به داده‌های وزارت کشور نپال گزارش شده است. 977 نفر همچنان مفقودالاثر اعلام شده‌اند.این فاجعه طبیعی صبح چهارشنبه در مرز با چین رخ داد. این سیل قدرتمند ناشی از افزایش شدید...

 دو انفجار در سوریه سه کشته برجا گذاشت
۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

دو انفجار در سوریه سه کشته برجا گذاشت

در پی وقوع دو انفجار جداگانه در شهر‌های حسکه و لاذقیه سوریه، سه نفر از جمله یک کودک جان خود را از دست دادند.

 میدری: سیاست دولت در عرضه کالابرگ تغییر نکرده است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

میدری: سیاست دولت در عرضه کالابرگ تغییر نکرده است

کازرون- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تکذیب خبر محدود شدن عرضه کالابرگ به فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: فروشگاه‌های بزرگ و کوچک همچنان امکان عرضه کالاهای مشمول کالابرگ را دارند.

 قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده کنید.

 سقف فروش ارز ناگهان ۵ برابر شد؛ بانک مرکزی بخشنامه جدید را ابلاغ کرد!
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سقف فروش ارز ناگهان ۵ برابر شد؛ بانک مرکزی بخشنامه جدید را ابلاغ کرد!

اصلاحیه ماده ۵ دستورالعمل اجرایی نحوه خرید و فروش ارز به‌صورت اسکناس در سرفصل تأمین نیازهای ضروری به اشخاص حقوقی ایرانی به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد.



زلزله ۵.۲ ریشتری که زلزله نبود؛ فاجعه هیمالیا از دل یخ‌ها/ هشدار یک استاد دانشگاه: یک فروپاشی یخچالی، سیل و زمین‌لغزش مرگبار نپال را رقم زد
سایت خبرآنلاین

زلزله ۵.۲ ریشتری که زلزله نبود؛ فاجعه هیمالیا از دل یخ‌ها/ هشدار یک استاد دانشگاه: یک فروپاشی یخچالی، سیل و زمین‌لغزش مرگبار …

آنچه در ابتدا یک زلزله ۴.۴ ریشتری در مرز تبت و نپال تصور می‌شد، خیلی زود چهره دیگری پیدا کرد؛ لرزه‌ای که روی لرزه‌نگارها ثبت شد اما منشأ آن در اعماق زمین نبود، بلکه از فروپاشی عظیم یک یخچال طبیعی در ارتفاعات هیمالیا سرچشمه گرفته بود.
مدل جدید حاشیه‌سازی برای دیده‌شدن؛ منت گذاری سر مردم و ایران/ کاش بروید و پشت سرتان در را هم ببندید - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

مدل جدید حاشیه‌سازی برای دیده‌شدن؛ منت گذاری سر مردم و ایران/ کاش بروید و پشت سرتان در را هم ببندید - پارس فوتبال

اگر هدف فقط دیده‌شدن است، باید گفت این روش دیگر برای مردم چندان تازگی ندارد.
سایت خبرآنلاین

راز جسد دختر ۲۷ ساله؛ ردپای یک آشنای مجازی پیدا شد

سایت خبرآنلاین

بهانه خنده‌دار دستیار تارتار برای باخت به تراکتور

ذهن شلوغ را روی کاغذ خالی کنید؛ نوشتن راهی برای آرامش دوباره
سایت خبرآنلاین

ذهن شلوغ را روی کاغذ خالی کنید؛ نوشتن راهی برای آرامش دوباره

در روزهایی که فشار خبرهای تلخ، تجربه‌های ناگهانی یا نگرانی‌های پی‌درپی، ذهن را از فکرهای تکراری و بی‌پایان پر می‌کند، گاهی تنها به چند دقیقه زمان، یک کاغذ و کمی رها کردن ذهن نیاز داریم.
آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟
سایت خبرفوری

آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟

گزارش تازه یک رسانه فرانسوی به یکی از حساس‌ترین ابعاد جنگ ایران و اسرائیل و آمریکا می‌پردازد: تهدیدهای احتمالی برای هدف قرار دادن نزدیکان رهبران آمریکا و اسرائیل.