قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت: پذیرش ولایت به معنای قرار گرفتن در میدان‌های بزرگ امتحان است

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت، با تاکید بر اینکه ولایت صرفا به معنای دوست داشتن نیست، گفت: پذیرش ولایت به معنای قرار گرفتن در میدان‌های بزرگ امتحان است، نخست باید معرفت صحیح نسبت به امام به دست آید و سپس در مسیر ولایت، صبر و تاب‌آوری داشت.
 دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت: پذیرش ولایت به معنای قرار گرفتن در میدان‌های بزرگ امتحان است

آیت‌الله رضا رمضانی امروز پنجشنبه، ۲۲ مرداد در مراسم عزاداری خادمیاران رضوی استان گیلان که همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع) در حرم حضرت فاطمه اخری(س) خواهر امام رضا(ع) در رشت برگزار شد، با تاکید بر جایگاه امامت در مکتب اهل بیت(ع)، گفت: امامت رکن دین و ایمان و کلید همه احکام الهی است و جامعه بدون امامت، گرفتار جهل، جاهلیت و وارونگی ارزش‌ها خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری این مراسم در این بقعه متبرکه، اظهار کرد: بقاع متبرکه فرصت‌های ارزشمندی برای تبیین معارف دینی هستند و می‌توانند به یکی از مهم‌ترین مراکز معنوی در محله‌ها، شهرها و استان‌ها تبدیل شوند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به حضور خادمیاران رضوی در سالروز شهادت امام رضا(ع) افزود: خادمان رضوی باید خود را شبیه کسی کنند که به او خدمت می‌کنند؛ بنابراین باید مظهر رافت، مهربانی، ایثار و ازخودگذشتگی باشند و نوع رفتار، گفتار و کردار خادمان رضوی باید با دیگران متفاوت باشد.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه هرچه ایمان و حسن عمل انسان بیشتر باشد، امتحان‌های او نیز سخت‌تر خواهد بود، گفت: یکی از بزرگ‌ترین امتحاناتی که خداوند از مومن می‌گیرد، قرار گرفتن در کنار ولی خداست و جامعه نیز به واسطه امام و امامت مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به روایات امام رضا(ع) درباره جایگاه امامت تصریح کرد: امامت «زمام دین، نظام مسلمانان، صلاح دنیا و عزت مومنان» است و اگر امام در راس دین قرار نگیرد، چیزی از نظام دینی باقی نمی‌ماند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت افزود: امام، مفسر و تبیین‌کننده حقیقی دین و قرآن است و جلوی انحراف را می‌گیرد. اگر غدیر نبود و امیرالمومنین(ع) معرفی نمی‌شد، امروز از اسلام ناب و اسلامی که از مظلوم دفاع کند و مقاومت را تبیین کند، خبری نبود.

وی با تاکید بر اینکه ولایت صرفا به معنای دوست داشتن نیست، اظهار کرد: پذیرش ولایت به معنای قرار گرفتن در میدان‌های بزرگ امتحان است. نخست باید معرفت صحیح نسبت به امام به دست آید و سپس در مسیر ولایت، صبر و تاب‌آوری داشت.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به ماجرای عاشورا گفت: بسیاری از انحرافات تاریخی ناشی از نشناختن درست امام بود. در کربلا نیز کسانی در برابر امام حسین(ع) ایستادند که فهم عمیقی از امامت نداشتند. اگر نظام امامت در جامعه به‌درستی جا نیفتد، جامعه دچار وارونگی می‌شود و ارزش‌ها جابه‌جا خواهند شدو

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: امامت موجب رهایی انسان و جامعه از جاهلیت است؛ جاهلیت فقط مربوط به گذشته نیست، بلکه امروز نیز در قالب‌هایی مانند نژادپرستی، برده‌داری، سلطه‌طلبی و وارونه‌شدن ملاک‌های ارزشی ظهور پیدا می‌کند.

وی با اشاره به تلاش برخی جریان‌ها برای معرفی اسلام صرفا به‌عنوان دینی رحمانی گفت: اسلام، اسلام رحمانی است و پیامبر(ص) پیامبر رحمت است، اما در قرآن کریم آیات فراوانی درباره جهاد و مقاومت وجود دارد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت تصریح کرد: امروز جهاد و مقاومت در غرب به‌عنوان امری خشن معرفی می‌شود، در حالی که مقاومت در برابر دشمنی که به دنبال سلطه، تهدید، تحقیر و نابودی کرامت انسان‌هاست، امری مقدس است.

وی با اشاره به تحولات غزه افزود: امروز میلیون‌ها انسان آواره شده‌اند و سازمان‌های بین‌المللی صرفا ابراز نگرانی می‌کنند، اما در برابر جنایت‌ها و ظلم‌های آشکار اقدامی جدی انجام نمی‌دهند. در چنین شرایطی نمی‌توان از مقاومت و دفاع در برابر ظلم چشم‌پوشی کرد.

آیت الله رمضانی با تاکید بر ضرورت شکل‌گیری ادبیات جدید درباره جایگاه جمهوری اسلامی ایران گفت: جهان باید ایران اسلامی را به‌عنوان یک قدرت جهانی بپذیرد. ایران اسلامی، ایران قوی و مقتدر است و امروز تنها نظام مقتدر دینی در جهان را تجربه می‌کنیم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: این اقتدار به برکت نظام امامت شکل گرفته و باید مقدمه حرکت بزرگ و ظهور باشد تا جامعه جهانی طعم کرامت و عدالت را بچشد.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت تاب‌آوری مردم اظهار کرد: قدرت شکست‌ناپذیر زمانی شکل می‌گیرد که امت در کنار امام بماند، معرفت خود را افزایش دهد و تاب‌آوری خود را تقویت کند؛ هرچه تاب‌آوری مردم بیشتر باشد، پشتوانه محکم‌تری برای رزمندگان و حتی نظام دیپلماسی کشور خواهند بود. وحدت میان مسئولان و حفظ وحدت جامعه در حوزه مقاومت ضروری است.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: آنچه امروز عامل پیروزی در دنیای اسلام و دنیای مستضعفان است، تقویت و تثبیت اراده ملت‌هاست و نباید در برابر دشمنانی که به قانون و ضابطه پایبند نیستند، خسته شد و عقب نشست.

انتهای پیام





 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو
۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.