قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

معاون وزیر آموزش و پرورش: تقویت مهارت‌های اجتماعی دانش‌آموزان ضروری است

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت تقویت مهارت‌های اجتماعی دانش‌آموزان، حضور پرشور آنان در کلاس‌های آموزشی و کسب این مهارت‌ها، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار را موجب خرسندی دانست.
 معاون وزیر آموزش و پرورش: تقویت مهارت‌های اجتماعی دانش‌آموزان ضروری است

رضوان حکیم‌زاده، دوشنبه ۱۹ مرداد در دومین روز از سفر خود به استان فارس و شهر شیراز، در حاشیه بازدید از پایگاه طرح حمایت مستمر از یادگیرندگان «حامی» شهید جمشید غنی در ناحیه سه شیراز، در ارتباط تصویری با مدیران دیگر پایگاه‌های این طرح اظهار کرد: تلاش‌های مدیران و آموزگاران باعث خوشحالی دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار خواهد شد.

وی افزود: اینکه دانش‌آموزان با شور و شعف در کلاس‌ها حضور دارند و مهارت‌های اجتماعی را کسب می‌کنند، باعث خرسندی است و باید این مسیر ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این ارتباط تصویری گفت: تلاش داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، دانش‌آموزان محروم را تحت پوشش آموزش‌های طرح «حامی» قرار دهیم.

محسن کلاری با تقدیر از حمایت وزارت آموزش و پرورش از این طرح افزود: طرح «حامی» به تحقق عدالت آموزشی کمک می‌کند و دانش‌آموزان با آمادگی بیشتری وارد سال تحصیلی جدید می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در ادامه یادآور شد: در ناحیه سه شیراز ۱۴ پایگاه با بهره‌گیری از ۱۲۶ آموزگار، آموزش ۳۲۰۰ دانش‌آموز را بر عهده دارند.

به گزارش ایسنا، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در دومین روز سفر خود به فارس، از پایگاه طرح حمایت مستمر از یادگیرندگان «حامی» شهید جمشید غنی در ناحیه سه شیراز بازدید کرد و به صورت بی‌واسطه با دانش‌آموزان حاضر در کلاس‌ها و آموزگاران آنها گفت‌وگو کرد.

وی در حاشیه این بازدید، در ارتباطی تصویری با مدیران دیگر پایگاه‌های طرح «حامی» ناحیه سه شیراز نیز گفت‌وگو کرد و در جریان روند فعالیت‌های آموزشی این پایگاه‌ها قرار گرفت.

حکیم‌زاده در ادامه سفر خود با حضور در دبستان تیمور فروغی ناحیه دو شیراز، کلینیک آموزشی «هم‌افزایی برای ارتقای کیفیت آموزش» را افتتاح کرد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پس از افتتاح این کلینیک، از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد و از نزدیک در جریان فرآیند آموزشی و نحوه مهارت‌آموزی در این مرکز قرار گرفت.

فعالیت کلینیک آموزشی «هم‌افزایی برای ارتقای کیفیت آموزش» از ابتدای سال تحصیلی آغاز می‌شود و در طول سال نیز استمرار خواهد داشت.

در این کلینیک، اختلالات و موانع یادگیری دانش‌آموزان رصد می‌شود و تیم راهبردی متشکل از مدیر، مشاور و معلم برای رفع این اختلالات و موانع اقدام خواهد کرد و مهارت‌های لازم نیز به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

انتهای پیام





 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله
۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...