قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

فستیوال انبه پاکستان در تهران؛ ایجاد فرصت جدید برای همکاری‌های دوجانبه

سفیر پاکستان در تهران ابراز امیدواری کرد که برگزاری فستیوال انبه و این رویداد فرصتی برای ساختن پل‌های دوستی، تقویت پیوندهای اقتصادی و ایجاد فرصت‌های جدید برای همکاری میان پاکستان و ایران باشد.
 فستیوال انبه پاکستان در تهران؛ ایجاد فرصت جدید برای همکاری‌های دوجانبه

به گزارش ایسنا، عمران احمد صدیقی، سفیر اسلام آباد در تهران طی سخنانی در برگزاری مراسم فستیوال انبه اظهار داشت: برای بسیاری از مردم جهان، انبه صرفاً یک میوه خوشمزه است؛ اما برای مردم پاکستان، بخش ارزشمندی از میراث ملی ما به شمار می‌آید. انبه، یادآور روزهای گرم تابستان، نسیم ملایم عصرگاهی، دورهمی‌های خانوادگی و عطر دلپذیر و جاودانه‌ای است که در دشت‌های حاصل‌خیز سیراب‌شده از رود بزرگ «سند» می‌پیچد. رود سند موهبت‌های فراوانی از طبیعت را به ما ارزانی داشته که یکی از بهترین‌های آن همین میوه انبه می‌باشد؛ میوه‌ای که به شایستگی به‌عنوان «پادشاه میوه‌ها» در پاکستان شناخته می‌شود.

وی افزود: پاکستان افتخار دارد که با تولید سالانه حدود ۱.۸ میلیون تن، در میان برترین تولیدکنندگان انبه در جهان قرار داشته باشد. ما ششمین تولیدکننده و چهارمین صادرکننده بزرگ انبه تازه در سطح جهان هستیم. کشور ما زیستگاه بیش از ۲۵۰ گونه مختلف انبه است که هرکدام طعم و ویژگی منحصر به‌ فرد خود را دارند.

این دیپلمات پاکستانی همچنین بیان کرد: طی سالیان گذشته، پاکستان صادرات انبه خود را به بازارهای خاورمیانه، آسیای مرکزی، اروپا و بسیاری از مناطق دیگر به‌طور پیوسته گسترش داده است. ما همزمان با ارتقای مستمر استانداردهای کیفی، لجستیک زنجیره سرد و بسته‌بندی‌های مدرن، به دنبال یافتن مقاصد جدید صادراتی هستیم. تک‌تک انبه‌هایی که در این مراسم ارائه شده، با دقت زیاد فرآوری و جابه‌جا شده‌اند تا از بالاترین استانداردهای بین‌المللی صادرات برخوردار باشند.

صدیقی اظهار داشت: جشن امروز بسیار فراتر از لذت بردن از یک میوه فوق‌العاده است. این رویداد به منظور ساختن پل‌های دوستی، تقویت پیوندهای اقتصادی و ایجاد فرصت‌های جدید برای همکاری میان پاکستان و ایران برگزار شده است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دوستی میان پاکستان و ایران نیز همچنان رو به شکوفایی بوده و هر ساله بیش از پیش مستحکم‌تر، عمیق‌تر و پربارتر گردد. «زنده باد دوستی پاکستان و ایران».

انتهای پیام 





 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند

قیمت دلار، طلا و سکه در هفته پایانی مرداد با جهش همراه شد. قیمت دلار روز پنجشنبه روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ بسته شد و قیمت طلا و سکه نیز سقف‌های جدیدی را ثبت کرد. بازار در حالی معاملات شنبه را آغاز می‌کند که افزایش تنش‌های سیاسی احتمال ادامه نوسان در سطوح بالای قیمتی را افزایش داده است.

 رشد ۴۷ درصدی نرخ فروش دولومیت فافزا
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

رشد ۴۷ درصدی نرخ فروش دولومیت فافزا

شرکت فولاد افزا سپاهان (فافزا) با دریافت ابلاغیه اصلاح نرخ از سوی مشتری عمده خود، فولاد مبارکه اصفهان، موفق به تعدیل قیمت فروش محصولات خود شد.

 چرا قیمت بیت کوین ناگهان جهش کرد؟ - سرمایه و بورس
۴۹ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

چرا قیمت بیت کوین ناگهان جهش کرد؟ - سرمایه و بورس

به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، قیمت بیت کوین طی ۴۸ ساعت گذشته حدود ۱۸ درصد افزایش یافته و به بیش از ۷۷ هزار و ۶۰۰ دلار رسیده است. این ارز دیجیتال پیش از این رشد، از اواخر ماه مه تاکنون بالاتر از سطح ۷۰ هزار دلار معامله نشده بود. کارشناسان معتقدند مهم‌ترین محرک

 نفت از ۹۴ دلار هم گذشت
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

نفت از ۹۴ دلار هم گذشت

قیمت نفت از ۹۴ دلار هم عبور کرد.

 پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه در هفته پایانی مردادماه با بازدهی مثبت تمام اقلام همراه شد؛ در این میان سکه گرمی با ۷.۴ درصد بیشترین سود هفتگی را ثبت کرد، در حالی که ربع‌سکه با ۲.۴۵ درصد، کم‌بازده‌ترین دارایی بازار بود.