
حیدرعلی رستمانی اظهار کرد: در سه ماه نخست امسال، ۶۲ هزار و ۵۳۰ تن محصول کشاورزی به ارزش ۴۲ میلیون و ۱۸۷ هزار و ۳۰۴ دلار از استان صادر شد که از نظر وزنی ۴۲ درصد و از نظر ارزشی ۴۷ درصد کل صادرات گلستان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: سال گذشته در مجموع ۸۵۸ هزار و ۳۷۱ تن کالا به ارزش ۴۸۱ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۷۲۵ دلار از گلستان صادر شد که سهم بخش کشاورزی از این میزان به ترتیب ۱۶ درصد از نظر وزنی و ۳۱ درصد از نظر ارزشی بود.
رستمانی با اشاره به رشد صادرات محصولات کشاورزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، این روند را حاصل افزایش حجم صادرات، تنوعبخشی به محصولات، ورود به بازارهای جدید و افزایش ارزش کالاهای صادراتی دانست.
به گفته رستمانی، عمده محصولات دارای گواهی صادرات شامل سیبزمینی، گوجهفرنگی، خیار گلخانهای، کاهو، ذرت شیرین، هندوانه، خربزه، سیر، فلفل دلمهای رنگی، کدو، کرفس، کلم بروکلی، لوبیا سبز، نخود سبز، هویج، تخممرغ خوراکی، گوشت مرغ منجمد، کیوی، آلو، آلبالو، کشمش، خرما، رب گوجهفرنگی، میگو، شیر، خامه و پنیر است که به کشورهای عراق، ترکمنستان، قزاقستان، روسیه، افغانستان، ازبکستان، تاجیکستان، پاکستان و قطر صادر میشوند.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان با اشاره …








