قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

تعلیق کالابرگ افراد «غیرمقیم» موقت است/مشمولان تا پایان شهریور برای احراز سکونت اقدام کنند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به اطلاعیه شماره ۲ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیرامون «احراز سکونت افراد غیرمقیم کشور در دفاتر منتخب پیشخوان دولت»، گفت: تعلیق کالابرگ الکترونیکی افرادی که بر اساس داده‌های دستگاه‌های متولی، غیرمقیم شناخته شده‌اند، به معنای حذف قطعی یارانه یا کالابرگ نیست.
 تعلیق کالابرگ افراد «غیرمقیم» موقت است/مشمولان تا پایان شهریور برای احراز سکونت اقدام کنند

مجتبی ظفری‌پور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در راستای اجرای قانون، صیانت از منابع یارانه‌ای و کالابرگ الکترونیکی و با هدف به‌روزرسانی اطلاعات سکونت خانوارها، وضعیت اقامت برخی افراد بر اساس داده‌های دستگاه‌های متولی بررسی شده است که در نتیجه آن، کالابرگ الکترونیکی افرادی که «غیرمقیم» شناخته شده‌اند، به صورت موقت تعلیق شده است. 

وی با تاکید بر اینکه این تعلیق به منزله حذف قطعی یارانه یا کالابرگ نیست، افزود: افرادی که در داخل کشور حضور دارند اما پیامک تعلیق کالابرگ دریافت کرده‌اند، می‌توانند با انجام مراحل پیش‌بینی‌شده، اطلاعات سکونت خود را اصلاح و پس از تأیید نهایی، خدمات مربوط به کالابرگ و یارانه خود را مجدداً فعال کنند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان ادامه داد: از ۲۱ مردادماه امکان استعلام وضعیت افرادی که کالابرگ آن‌ها در مردادماه تعلیق شده و احتمال اقامت خارج از کشور برای آن‌ها وجود دارد، از طریق کد دستوری ۵۰۰۱۴۶۳# با تلفن همراه فراهم شده است. 

ظفری‌پور اضافه کرد: همچنین متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی hemayat.sfara.ir و وارد کردن کد ملی عضو خانواری که در فرآیند شارژ مردادماه، کالابرگ وی شارژ نشده است، وضعیت خود را بررسی کنند و در صورت مشخص شدن تعلیق به دلیل اقامت خارج از کشور، برای احراز سکونت به دفاتر منتخب پیشخوان دولت مراجعه کنند. 

احراز سکونت فقط برای افراد پیامک‌شده 

وی اظهار کرد: افرادی که پس از استعلام، از تعلیق کالابرگ خود مطلع می‌شوند، ابتدا باید سرپرست خانوار آدرس محل سکونت خود را در سامانه املاک و اسکان تأیید یا به‌روزرسانی کند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: پس از این مرحله، فردی که نام او در پیامک درج شده است باید شخصاً به یکی از دفاتر منتخب پیشخوان …





 مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟
۳ دقیقه قبل / سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

کارشناسان هشدار می‌دهند که وضعیت فعلی، فراتر از یک آسیب ساده، یک بحران فرهنگی است. عدم تعیین حریم دقیق و نبود طرح مرمت اضطراری، این اثر را از یک «ظرفیت گردشگری» به یک «بیماری ساختاری» تبدیل کرده است.

 کاهش چشمگیر بدهی‌های ارزی شهرداری تهران
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاهش چشمگیر بدهی‌های ارزی شهرداری تهران

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر آنچه در چند سال اخیر اخذ شده، به‌روز در حال پرداخت است و هیچ مسئله‌ای در زمینه پرداخت وجود ندارد.

 جدل بر سر پایان جنگ
۳۱ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

جدل بر سر پایان جنگ

واکنش‌ها به اظهارات پزشکیان و قالیباف درباره نسبت قدرت نظامی و اقتصاد با تاب‌آوری مردم

 تغییرنام برخی معابر تهران+جزئیات
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییرنام برخی معابر تهران+جزئیات

در چهارصد و بیست و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام تعدادی از معابر مناطق ۳، ۴، ۵، ۱۸ و ۲۲ پایتخت به نام شهدا نامگذاری شد.

 فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن
۲۳ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار صفحه اقتصاد درباره اقدامات مشخص این سازمان برای کنترل بازار، کاهش فاصله قیمت تولید تا مصرف‌کننده و مقابله با اختلال در عرضه کالاهای اساسی، از رصد شبانه‌روزی بازار تهران، استفاده از ظرفیت استان‌های معین و بهره‌گیری از ذخایر برای جبران کمبودها خبر داد و گفت: تهران بازار کشور است و اجازه نمی‌دهیم کمبود یک کالا به بحران در بازار تبدیل شود.

 العربیه به نقل از منابع آگاه: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود/ این سفر با هدف شکستن بن‌بست کنونی و ازسرگیری مذاکرات انجام می‌شود
۳۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

العربیه به نقل از منابع آگاه: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود/ این سفر با هدف شکستن بن‌بست کنونی و ازسرگیری مذاکرات انجام می‌شود

العربیه به نقل از منابع آگاه گزارش داد: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود.