قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

۲۱۷ طرح صنعتی و معدنی خراسان رضوی با سرمایه‌گذاری ۴۳.۸ همت آماده بهره‌برداری است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به آماده‌سازی ۲۱۷ طرح تولیدی، صنعتی و معدنی، گفت: مجموع سرمایه‌گذاری این طرح‌ها ۴۳.۸ هزار میلیارد تومان است که تمام این سرمایه‌گذاری‌ها توسط بخش خصوصی انجام شده و دولت در مالکیت و سرمایه‌گذاری مستقیم این طرح‌ها سهمی ندارد.
 ۲۱۷ طرح صنعتی و معدنی خراسان رضوی با سرمایه‌گذاری ۴۳.۸ همت آماده بهره‌برداری است

علی باخرد، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آماده‌سازی ۲۱۷ طرح تولیدی، صنعتی و معدنی استان، اظهار کرد: مجموع سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این طرح‌ها ۴۳.۸ هزار میلیارد تومان است و تمام این طرح‌ها در بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده‌اند.

وی افزود: اینکه بخشی از این طرح‌ها ممکن است از تسهیلات بانکی یا منابع دولتی استفاده کرده باشند، به معنای مشارکت دولت در سرمایه‌گذاری یا مالکیت این طرح‌ها نیست و دولت در این پروژه‌ها شریک نیست. از مجموع ۲۱۷ طرح آماده‌شده، ۱۳۶ طرح ایجادی با سرمایه‌گذاری حدود ۳۳ هزار میلیارد تومان و ۸۱ طرح توسعه‌ای با سرمایه‌گذاری حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان هستند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه بزرگترین طرح در میان این پروژه‌ها مربوط به شرکت صامد است، عنوان کرد: این طرح با حدود ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اجرا شده است.

باخرد در خصوص توزیع جغرافیایی این سرمایه‌گذاری‌ها نیز گفت: شهرستان مشهد با ۷۷ پروژه و سرمایه‌گذاری حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان، بیشترین سهم را در میان شهرستان‌های استان دارد و اجرای این پروژه‌ها برای حدود ۳۵۶۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد. فریمان نیز با حدود ۹ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در رتبه بعدی قرار دارد.

وی با اشاره به موانع موجود در مسیر اجرای طرح‌های صنعتی و معدنی بیان کرد: اجرای پروژه‌های صنعتی معمولا بدون مانع نیست و تامین مالی، زیرساخت، انرژی و تحریم‌ها از مهم‌ترین چالش‌هایی هستند که طرح‌ها در مراحل مختلف اجرا با آن مواجه می‌شوند. ممکن است یک طرح از نظر تامین مالی مشکلی نداشته باشد اما با محدودیت‌های ناشی از تحریم در تامین و واردات تجهیزات مواجه شود یا برعکس، زیرساخت و انرژی آن فراهم باشد اما در تامین منابع مالی با مشکل مواجه شود. در برخی موارد نیز دستگاه‌های دولتی برای فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز طرح‌ها ورود کرده‌اند و با تامین خدمات و زیرساخت‌های لازم، زمینه تکمیل پروژه را فراهم کرده‌اند.

راستی‌آزمایی وضعیت ۶۵۰ معدن غیرفعال خراسان رضوی

باخرد در خصوص وضعیت معادن غیرفعال استان نیز گفت: نمی‌توان در شرایط فعلی به‌طور دقیق اعلام کرد چه تعداد از حدود ۶۵۰ معدن غیرفعال به دلیل اقتصادی نبودن فعالیت تعطیل شده‌اند و چه تعداد به دلایل دیگری غیرفعال هستند، چراکه …



 ترامپ کجای محاسباتش درباره ایران اشتباه کرد؟
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ کجای محاسباتش درباره ایران اشتباه کرد؟

ترامپ انتظار پیروزی سریع داشت و اکنون با احتمال شکست روبه‌روست و رهبران منطقه نیز با انبوهی از پرسش‌ها درباره توانایی و تمایل آمریکا برای تضمین امنیت آنها مواجه شده‌اند.

 سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...

اقتصادنیوز: سیاست بی‌طرفی عشق‌آباد تاکنون موفق بوده، اما اگر جنگ طولانی‌تر شود و تحریم‌ها به تجارت در دریای خزر نیز کشیده شود، ترکمنستان برای نخستین بار با آزمونی روبه‌رو می‌شود که شاید حفظ تعادل میان تهران و واشنگتن را بسیار دشوارتر از گذشته کند.

 بی‌بی‌سی: آمریکا قصد دارد کمک‌های نظامی و امنیتی خود به اقلیم کردستان عراق را قطع کند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

بی‌بی‌سی: آمریکا قصد دارد کمک‌های نظامی و امنیتی خود به اقلیم کردستان عراق را قطع کند

منابع آگاه اعلام کردند دولت دونالد ترامپ قصد دارد توافقنامه ارائه کمک‌های امنیتی به نیروهای پیشمرگ اقلیم کردستان عراق را تمدید نکند؛ تصمیمی که مقام‌های کُرد درباره پیامدهای آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

 نماینده پیشین مجلس: جبهه پایداری حتی رهبری را هم یک وسیله می‌بیند | اگر بیانات رهبری با منافعشان هم‌خوانی نداشته باشد، ایشان را نادیده می‌گیرند | عوامل پایداری تجمعات شبانه را مصادره به مطلوب کردند
۴۱ دقیقه قبل / سایت فراز

نماینده پیشین مجلس: جبهه پایداری حتی رهبری را هم یک وسیله می‌بیند | اگر بیانات رهبری با منافعشان هم‌خوانی نداشته باشد، ایشان را نادیده می‌گیرند | عوامل پایداری تجمعات شبانه را مصادره به مطلوب کردند

حسن مرادی، نماینده ادوار مجلس و فعال سیاسی: بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره ضرورت حفظ انسجام در شرایط جنگی کاملاً روشن بود و بیانات مقام معظم رهبری کاملا...

 فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار و شجاعت در برابر دشمنان ایستاده‌اند
۵ دقیقه قبل / سایت هم میهن

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار و شجاعت در برابر دشمنان ایستاده‌اند

فرمانده کل ارتش با تأکید بر ناکامی دشمن در جنگ‌های تحمیلی اخیر گفت: دشمن با وجود برخورداری از توانمندی‌های گسترده نظامی، در این جنگ‌ها به هیچ‌یک از اهداف راهبردی و تاکتیکی خود دست نیافت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار، ابتکار و شجاعت در برابر آن ایستاده‌ و خواهند ایستاد.

 گوگل کتاب‌های خریداری‌شده کاربران را وارد جمینای نوت‌بوک کرد
۲۷ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

گوگل کتاب‌های خریداری‌شده کاربران را وارد جمینای نوت‌بوک کرد

توسعه برند؛ گوگل قابلیت جدیدی به جمینای نوت‌بوک اضافه کرده است که به کاربران اجازه می‌دهد کتاب‌های دیجیتالی خریداری‌شده از گوگل پلی بوکس را به‌عنوان منبع در اختیار هوش مصنوعی قرار دهند و محتوای آن‌ها را به قالب‌هایی مانند اینفوگرافیک، مرور صوتی و آزمون تبدیل کنند.



وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی

سایت خبرفوری

بازگشت باشکوه ملکه موسیقی | سلین دیون بعد از دو سال دیده شد | عکس

سایت فرارو

ماجرای ازدواج شهره سلطانی با بهروز پناهنده و پشیمانی بعد از عقد

سایت اقتصاد ۲۴

معجزه بستنی در گرمای تابستان