قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۳۰

نامزد مترقی طرفدار فلسطین، نامزد مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا را شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.
 نامزد مترقی طرفدار فلسطین، نامزد مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا را شکست داد

به گزارش ایسنا، روزنامه‌های آمریکایی گزارش دادند که وهاب، سناتور ایالت کالیفرنیا، بر اساس تخمین‌های دفتر مرکزی میز تصمیم‌گیری، در انتخابات ویژه برای پر کردن باقیمانده دوره نماینده سابق، اریک سوئل، پیروز شد.

وهاب یک ستاره در حال ظهور در جناح مترقی حزب دموکرات محسوب می‌شود و پیروزی او علیرغم کمپین هزینه‌های هنگفتی که با هدف جلوگیری از رسیدن او به کنگره انجام شد، حاصل گردید.

به گزارش هیل، کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) از جمله برجسته‌ترین بازیگران درگیر در این رقابت بود که بازوی سیاسی آن، پروژه دموکراسی متحد، تقریباً ۲.۵ میلیون دلار برای حمایت از هرناندز و حمله به وهاب هزینه کرد، علاوه بر این، گروه‌های دیگری نیز مبالغ مشابهی را هزینه کردند.

مواضع دو نامزد در مورد جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به محور اصلی مبارزات انتخاباتی تبدیل شد.

وهاب وقایع غزه را «نسل کشی» توصیف و با ارائه کمک‌های بی‌قید و شرط ایالات متحده به اسرائیل مخالفت کرد و خواستار تغییر سیاست ایالات متحده در قبال جنگ شد.

در مقابل، هرناندز از توصیف وقایع غزه به عنوان «نسل کشی» خودداری کرد و اظهار داشت که اسرائیل حق دفاع از خود …





 کانادا تسلیم آمریکا نشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

کانادا تسلیم آمریکا نشد

تلاش‌های اخیر میان واشینگتن و اوتاوا برای جلوگیری از اعمال یا افزایش تعرفه‌های گمرکی به بن‌بست رسید. با وجود آنکه رئیس‌جمهور ایالات متحده پیش‌تر از نزدیکی دس...

 گزارشی از پخش زنده مسابقات امروز فوتبال
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

گزارشی از پخش زنده مسابقات امروز فوتبال

پخش زنده مسابقات فوتبال در روز یکشنبه ـ اول شهریور ماه ـ در این گزارش ایسنا قابل پیگیری است.

 نایب رئیس مجلس: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

نایب رئیس مجلس: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد و دشمن در تلاش است تا با ایجاد دو قطبی از اجتماعات ما سوءاستفاده کند.

 نماینده مجلس: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون طرح یا لایحه رسمی درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان به مجلس یا این کمیسیون ارجاع نشده است، گفت: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد و اگر موانع فقهی هم رفع شده است، دولت می‌تواند با تصویب یک آیین‌نامه یا مصوبه در هیأت وزیران، مسیر آموزش و صدور گواهینامه برای بانوان را فراهم کند.

 ایران برای توسعه روابط با اعضای بریکس تمام‌قد ایستاده است
۵۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ایران برای توسعه روابط با اعضای بریکس تمام‌قد ایستاده است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در گفت‌وگو با رسانه Times of India، با تاکید بر اهمیت راهبردی بریکس در سیاست خارجی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران گفت: ما اصرار داریم بریکس به یک سازمان فعال تبدیل شود و جمهوری اسلامی ایران با تمام ظرفیت در این مجموعه حاضر خواهد شد.

 فروش خودروهای وارداتی آغاز شد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فروش خودروهای وارداتی آغاز شد

دور جدید عرضه خودروهای وارداتی از امروز -یکشنبه یک شهریور ۱۴۰۵- آغاز می‌شود.