قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل

ویسی: ۳ امتیاز بازی ‌مقابل مس شهربابک برای ذوب‌آهن بسیار حائزاهمیت است

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن با اشاره به اهمیت دیدار با مس شهربابک گفت: بازی‌ها به‌تدریج از شرایط هفته نخست خارج شده و حساسیت بیشتری پیدا کرده‌اند و برای کسب سه امتیاز دیدار فردا، بازیکنان ذوب‌آهن باید با تمرکز و دوندگی بالا وارد زمین شوند.
 ویسی: ۳ امتیاز بازی ‌مقابل مس شهربابک برای ذوب‌آهن بسیار حائزاهمیت است

عبدالله ویسی، شامگاه یکشنبه اول شهریور در کنفرانس‌خبری پیش‌از بازی ذوب‌آهن مقابل مس شهربابک اظهار کرد: بازی‌ها به‌تدریج شکل و شرایط خاص خود را پیدا می‌کنند و حساسیت بیشتری می‌یابند. دیگر از آن شرایط هفته نخست خارج شده‌ایم. در هفته نخست به نتیجه مطلوب دست پیدا نکردیم و انتظار شخصی من نیز بیش از این بود، اما دیدار فردا برای ما بسیار حائزاهمیت است و سه‌امتیاز این مسابقه اهمیت بسیار زیادی دارد.

وی افزود: بازیکنان باید با تمرکز بسیار بالا و دوندگی فراوان وارد مسابقه شوند و عرق و تعصبی را که نسبت به کسب این سه امتیاز باید داشته باشند، به نمایش بگذارند. نقاط ضعف خود را پوشش داده‌ایم و نقاط قوت تیم را نیز بهتر کرده‌ایم تا بتوانیم سه امتیاز این دیدار را به‌دست آوریم.

سرمربی ذوب‌آهن در پاسخ به پرسشی درباره خارج کردن یکی از بازیکنانش از زمین در برابر ملوان و اینکه آیا این موضوع به‌دلیل مصدومیت بوده است یا خیر؟ بیان کرد: زمانی که یک بازیکن وارد زمین می‌شود، شرایط و برنامه‌های تاکتیکی خاصی داریم و زمانی که یک بازیکن از زمین خارج می‌شود نیز این موضوع می‌تواند کاملاً تاکتیکی باشد. آن بازیکن در آن مقطع یک کارت زرد دریافت کرده بود و در بازی‌های قبلی نیز در یک دیدار دوستانه اخراج شده بود. این احتمال وجود داشت که دوباره اخراج شود و از طرف دیگر، تیم حریف ۱۰ نفره بود و ما باید به آن‌ها حمله می‌کردیم؛ بنابراین نمی‌خواستیم خودمان نیز ۱۰ نفره شویم.

ویسی ادامه داد: ممکن است یک بازیکن در شرایطی تنها ۱۰ دقیقه بازی کند، اما از نظر تاکتیکی تصمیم بگیریم که تغییر دیگری در ترکیب ایجاد کنیم و آن بازیکن را از زمین خارج کنیم. چنین اتفاقی در همه جای دنیا رخ می‌دهد. موضوع خاصی نبود؛ فقط به‌دلیل اینکه آن بازیکن یک اخطار داشت، باید وی را از زمین خارج می‌کردیم و با این تصمیم به تیم کمک کردیم.

وی درباره اینکه اگر ذوب‌آهن در دیدار فردا از حریف پیش بیفتد و بار دیگر بازیکنی از تیم مقابل اخراج شود، آیا امکان دارد این تیم نتیجه را واگذار کند، یادآور شد: این سؤال بی‌ربط است و سؤال فوتبالی محسوب نمی‌شود. اتفاقات فوتبال ممکن است یک بار رخ دهد و ممکن است ما در یک مسابقه ۱۰ نفره یا حتی ۹ نفره شویم.

سرمربی ذوب‌آهن افزود: خیبر در آن مسابقه شکست نخورد و به نتیجه مساوی دست …



 نویدکیا: کاش می‌توانستم ۱۱ نفر را تعویض کنم/ نیمه اول افتضاح بودیم
۵۸ دقیقه قبل / سایت مشرق

نویدکیا: کاش می‌توانستم ۱۱ نفر را تعویض کنم/ نیمه اول افتضاح بودیم

سرمربی تیم فوتبال سپاهان پس از باخت تیمش مقابل استقلال گفت: نیمه اول افتضاح بودیم و حق استقلال بود که برنده شود.



 آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

با بازگشت مهدی طارمی از اروپا، اندک بختی که برای حفظ لژیونر در سطح اول فوتبال اروپا داشتیم، از بین رفت تا درست مثل انقراض نسل دایناسورها شاهد انقراض نسل لژیونرها باشیم.

 امکان همکاری ایران و کوبا در تأمین و عرضه سوخت، تولید محصولات کشاورزی و هتل‌داری
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

امکان همکاری ایران و کوبا در تأمین و عرضه سوخت، تولید محصولات کشاورزی و هتل‌داری

صمد حسن‌زاده رئیس اتاق ایران در نشست با خورخه نیکلاس سفیر کوبا در تهران گفت: چنانچه مشکلات حوزه لجستیک و نقل و انتقال پول برطرف شود، سرمایه‌گذاران ایرانی وارد بازار کوبا شده و امکان همکاری مشترک در کشت فراسرزمینی، تولید شکر، لوازم خودرو و مواد بهداشتی وجود دارد.

 هشدار هواشناسی به ۱۵ استان؛ از رگبار و گردوخاک تا گرمای نامتعارف شهریور
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار هواشناسی به ۱۵ استان؛ از رگبار و گردوخاک تا گرمای نامتعارف شهریور

یک کارشناس هواشناسی گفت: هوای ۱۳ استان کشور امروز (یکشنبه) و طی چند روز آینده به شکل نامتعارفی نسبت به این سال گرم خواهد شد و در جنوب کشور نیز بارش‌های شدید و موسمی مورد انتظار است.

 معاون علمی رئیس‌جمهور وارد استان «کردستان» شد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

معاون علمی رئیس‌جمهور وارد استان «کردستان» شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در آستانه هفته دولت و در چارچوب گام سوم معاونت علمی، وارد استان کردستان شد.

 خبر مهم وزیر کار درباره افزایش مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی در انتظار توافق دولت و مجلس قرار دارد
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

خبر مهم وزیر کار درباره افزایش مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی در انتظار توافق دولت و مجلس قرار دارد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آماده شدن پیش‌نویس افزایش مبلغ کالابرگ برای گروه‌های مشمول خبر داد، اما تأکید کرد اجرای این افزایش به توافق دولت و مجلس نیا...

 پزشکان ایرانی در خط مقدم دفاع هستند
۲۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکان ایرانی در خط مقدم دفاع هستند

سازمان بسیج مستضعفین در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز پزشک تاکید کرد: مردان و زنان از خودگذشته این مرز و بوم با داشتن بالاترین سطح علمی، همواره در خط مقدم دفا...



ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

سایت رکنا

فیلم/ معجزه‌ای که در روز حمله به بیت رهبری رخ داد

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.