قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

امروز باید برای فناوری کوانتوم تلاش کنیم/هوش مصنوعی؛ یکی از موفقیت‌های دولت چهاردهم است

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر در مقطعی رشد علمی کشور منفی شد، گفت: این موضوع را در دولت به رئیس‌جمهور ارائه کردم و ایشان بلافاصله گفتند همان روز جلسه‌ای با حضور وزیر علوم، وزیر بهداشت، معاون اول، سازمان برنامه و بودجه و معاونت علمی برگزار شود تا درباره این مسئله تصمیم جدی گرفته شود.
 امروز باید برای فناوری کوانتوم تلاش کنیم/هوش مصنوعی؛ یکی از موفقیت‌های دولت چهاردهم است

به گزارش ایسنا، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در گفت‌وگویی با معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور با تشریح مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌های این معاونت در دولت چهاردهم، از تأکید مستمر مسعود پزشکیان بر آموزش، دانش‌آموزان و ساختن آینده ایران سخن گفت و اظهار کرد: رئیس‌جمهور بارها در جلسات دولت پیگیر وضعیت مدرسه‌سازی و توسعه انرژی خورشیدی بوده و معتقد است آینده ایران از مدارس عبور می‌کند. 

به گفته افشین، بر همین اساس دو مدرسه نسل جدید در منطقه شهریار با رویکرد آموزش هوشمند و استفاده از فناوری‌های نوین ساخته و تجهیز شده، سکوی ملی هوش مصنوعی راه‌اندازی و زیرساخت‌های فناوری‌های نوظهور از جمله میکروالکترونیک و کوانتوم در دستور کار قرار گرفته است.

وی همچنین از تغییر رویکرد معاونت علمی از حمایت صرف به سمت هدایت و ایجاد بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان، سرمایه‌گذاری 30 همتی در حوزه‌های راهبردی، برنامه کاهش مصرف انرژی، توسعه مسکن نخبگان، حمایت از دانشجویان دکتری و تدوین برنامه جهش علمی کشور خبر داد و تأکید کرد: حتی اگر زیرساخت‌های علمی و فناورانه کشور در جریان جنگ آسیب ببینند، دانش، خلاقیت و انگیزه جوانان ایرانی از بین نمی‌رود.

متن این گفت‌وگو به شرح زیر است؛

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با اشاره به نگاه رئیس‌جمهور به آینده کشور، گفت: یکی از موضوعاتی که آقای پزشکیان در دولت به‌صورت مستمر از من پیگیری می‌کنند، موضوع مدرسه است؛ چرا که معتقدند آینده ایران از مدارس عبور می‌کند.

وی افزود: نگاه رئیس‌جمهور صرفاً ساخت یک ساختمان مدرسه نیست؛ آنچه برای ایشان اهمیت دارد، تغییر در آموزش و حرکت به سمت نسل‌های جدید آموزش است.

آینده ایران از مدارس عبور می‌کند

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به دستور پزشکیان برای مشارکت دستگاه‌ها در مدرسه‌سازی گفت: رئیس‌جمهور دستور دادند هر وزارتخانه و معاونت در بحث مدرسه‌سازی اقدام کند. ما نیز برای اینکه نشان دهیم می‌توان در کشور در نسل‌های جدید آموزش قدم برداشت، پذیرفتیم در یکی از مناطق محروم اطراف استان تهران دو مدرسه بسازیم.

افشین ادامه داد: ابتدا قرار بود یک مدرسه ساخته شود، اما به دلیل …



 چرخش جهانگیر الماسی: حتی پول غذا هم ندارم / درباره رژیم بود!
۵۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرخش جهانگیر الماسی: حتی پول غذا هم ندارم / درباره رژیم بود!

جهانگیر الماسی، بازیگر پیشکسوت سینما، اخیر در گفت‌وگویی، از مشکلات اقتصادی این روزهای خود سخن گفت. او اعلام کرد که به‌دلیل مشکلات جدی مالی، در شرایطی قرار گر...

 تأکید وزیر جنگ آمریکا بر احتمال اقدام نظامی علیه ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید وزیر جنگ آمریکا بر احتمال اقدام نظامی علیه ایران

پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، ضمن تأکید بر اینکه گزینه نظامی در تنگه هرمز همچنان روی میز است، مدعی شد که افزایش فشارهای اقتصادی راهکار مناسبی برای پیشبرد اهداف واشنگتن در قبال ایران است.

 بلومبرگ: مذاکرات به بن‌بست رسیده است
۵۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

بلومبرگ: مذاکرات به بن‌بست رسیده است

در پی شکست رایزنی‌های دیپلماتیک برای آتش‌بس، روسیه خود را برای تشدید حملات موشک‌های بالستیک به پایتخت و شهرهای کلیدی اوکراین آماده می‌کند.

 هشدار پکن به واشنگتن در حمایت از ایران | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

هشدار پکن به واشنگتن در حمایت از ایران | آخرین خبر

روزنامه سازندگی/متن پیش رو در سازندگی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ابوالفضل خدایی| ایالات متحده شامگاه دوشنبه، همان‌طور که از قبل وعده داده بود، بسته جدیدی از تحریم‌های سنگین علیه ایران را اعلام کرد. اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در کنفرانس خبری خود این کارزار را «عملی

 اسلامی: صنعت هسته‌ای ایران همگام با کشورهای پیشرو حرکت می‌کند - تسنیم
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اسلامی: صنعت هسته‌ای ایران همگام با کشورهای پیشرو حرکت می‌کند - تسنیم

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کردکه صنعت هسته‌ای ایران همگام با کشورهای پیشرو حرکت می‌کند.

 نتانیاهو و بازسازی «اسب تروا» در انتخابات اسرائیل
۵۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نتانیاهو و بازسازی «اسب تروا» در انتخابات اسرائیل

در آستانه انتخابات ۲۰۲۶ اسرائیل، بنیامین نتانیاهو بار دیگر در حال بازسازی همان زمین انتخاباتی آشنایی است که سال‌ها در آن موفق بوده است: تبدیل رقابت سیاسی به یک دوگانه امنیتی و هویتی. این بار گادی آیزنکوت، ژنرال سابق و یکی از جدی‌ترین و اصلی ترین رقبای نتانیاهو، هدف اصلی این راهبرد است.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح