قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

لغو انتشار یک کتاب مشکوک

قرارداد یک کتاب جنایی ۲ میلیون دلاری به دلیل ابهاماتی درباره استفاده از هوش مصنوعی لغو شد.
 لغو انتشار یک کتاب مشکوک

به گزارش ایسنا، قرارداد یک انتشاراتی پرمخاطب برای رمانی جنایی، پس از مطرح شدن تردیدهایی درباره احتمال نقش هوش مصنوعی در نوشتن آن، لغو شد.

«گاردین»‌ نوشت: نسخه اولیه کتاب «به من زنگ بزن، جسد را پنهان می‌کنم»، نوشته «جری فالاد»، با وجود اینکه گفته می‌شود، پیشنهاد ۲ میلیون دلاری  از سوی یک ناشر دریافت کرده بود، توسط نمایندگان خود این نویسنده از معامله کنار گذاشته شد.

در ایمیلی که توسط نمایندگان «فالاد» به ناشران ارسال شده و به دست «گاردین» رسیده، آمده است: «جری فالاد نسخه اولیه باورنکردنی‌ای تولید کرد که ما و بهترین متخصصان حرفه‌ای نشر در سراسر جهان را شگفت‌زده کرد. متاسفانه، ما دیگر نمی‌توانیم تأیید کنیم که این نسخه اولیه از ابتدا تا انتها چطور تکمیل شده است.»

در ادامه این ایمیل آمده است: «ما در مرحله بررسی نسخه خطی، با جری درباره هوش مصنوعی صحبت کردیم و او به ما اطمینان داد که در نگارش یا ویرایش کتاب، از این فناوری استفاده نکرده است. ما به او اعتماد کردیم اما در حال حاضر نمی‌توانیم این موضوع را اثبات کنیم. بنابراین، کتاب را از فروش خارج می‌کنیم.»

«مارک جرالد»، نماینده این نویسنده به بوک‌سلر گفت که نخستین‌بار این کتاب را در ماه ژوئن خوانده است و از نظر او این کتاب «به طرز خیره‌کننده‌ای خوب بود و همه عاشق آن شدند و کتابی است که برای همه جذاب است.»

به گفته «جرالد» در اواسط فرآیند تایید این اثر، یک ویراستار نگرانی‌هایی را مطرح کرد که در کتاب نشانه‌هایی از استفاده احتمالی از هوش مصنوعی وجود دارد. «جرالد» گفت که اروپا استفاده از نرم‌افزار تشخیص هوش مصنوعی را برای بررسی نسخه اولیه رد کرده و گفته است که توضیحات «فالاد» روشن و قابل قبول بوده است.

با این حال، پس از جلسه‌ای در ۲۹ جولای، زمانی که «جنبه‌هایی از داستان فالاد تغییر کرد»، آژانس نمایندگان این نویسنده با او قطع همکاری کرد.

با توجه به اینکه نویسندگان، نمایندگان و ناشران با نحوه برخورد با استفاده مشکوک از هوش مصنوعی در نسخه‌های اولیه دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌توان گفت که مورد «فالاد»‌ یکی از جدیدترین موارد در مجموعه جنجال‌هایی است که امسال صنعت نشر را درگیر کرده است. پیش‌تر در سال جاری میلادی نیز انتشارات «هچت» انتشار رمان ترسناک به نام «دختر خجالتی» را پس از پخش شدن شایعاتی مبنی بر اینکه نویسنده به هوش مصنوعی متکی بوده است، لغو کرد.

«فالاد» در بیانیه‌ای به «گاردین»، ادعاهای مبنی بر استفاده از هوش مصنوعی را رد کرد و گفت که این واکنش، نشان‌دهنده تعصب نژادی در صنعت نشر است.

«فالاد» گفت: «امسال سه نویسنده سیاه‌پوست قراردادهای انتشاراتی بزرگی دریافت کردند و هر سه با لغو یا اختلال در قراردادها به دلیل شک و تردید در مورد هوش مصنوعی مواجه شدند. به نظر می‌رسد این فرضیه نگران‌کننده وجود دارد که وقتی یک نویسنده سیاه‌پوست اثری خلق می‌کند که توجه قابل‌توجهی را جلب می‌کند، آن اثر نمی‌تواند از آن خود او باشد. در همین حال، نویسندگان سفیدپوست محبوبی وجود دارند که علنا به استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند نوشتن خود اشاره کرده‌اند و هنوز هم کارشان خوب پیش می‌رود.»

این نویسنده گفت که این رمان «از گروه خوانندگان اول، گروه خوانندگان دوم، ویراستاران و گروه‌های خرید در انتشارات متعددی عبور کرده است و اگر نسخه خطی نشانه‌های واقعی از تولید شدن توسط هوش مصنوعی را داشت، باور کردن اینکه هیچ‌یک از آن متخصصان باتجربه متوجه آن نشده‌اند، دشوار است.»

انتهای پیام





 کفش‌های عجیب خانم بازیگر جنجالی شد + عکس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کفش‌های عجیب خانم بازیگر جنجالی شد + عکس

مارگارت کوالی در مراسم افتتاحیه فیلم «ستاره‌های سگ» در لندن، با پوششی تمام‌چنل روی فرش قرمز حاضر شد و کفش‌های جنجالی و وایرال این برند را به پا داشت؛ کفش‌هایی که به دلیل طراحی خاصشان، ظاهری شبیه راه رفتن با پای برهنه ایجاد می‌کنند.

 پیام فرماندهان ارتش و سپاه به سرپرست وزیر دفاع
۲۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

پیام فرماندهان ارتش و سپاه به سرپرست وزیر دفاع

سرلشکر حاتمی در پیامی به مناسبت روز صنعت دفاعی به سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح تاکید کرد: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد،...

 رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیات پارلمانی همراه پس از سفر سه روزه به عراق وارد تهران شدند.

 «لباس شخصی» و بازخوانی یک پرونده خاموش
۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

«لباس شخصی» و بازخوانی یک پرونده خاموش

سینمای سیاسی ایران همواره در مواجهه با تاریخ معاصر، مسیری دشوار و پرچالش را پیموده است، مسیری میان روایت هنری، مسئولیت تاریخی و حساسیت‌های سیاسی. «لباس شخصی»...

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند از مهرماه سرباز می‌شود
۱۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

شوک به تراکتور؛ بیرانوند از مهرماه سرباز می‌شود

رکنا ورزشی: وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ معاون سازمان نظام وظیفه عمومی اعلام کرده این دروازه بان ملی پوش از مهرماه ۱۴۰۵ مشمول خدمت خواهد شد؛ اتفاقی که می‌تواند ادامه حضور او در تراکتور را با چالش جدی مواجه کند.

 چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟

گاردین: نگرانی مردم اروپا از وقوع جنگ و حملات سایبری آنها را به نگهداری بیشتر پول نقد متمایل کرده است