قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ ساعت قبل

پلیس راه قزوین: شهریور از ماه‌های پرخطر در حوزه تصادفات جاده‌ای است

رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: شهریور ماه به‌دلیل افزایش قابل توجه حجم سفرها، یکی از ماه‌های پرخطر در جاده‌های کشور و استان قزوین است؛ به‌گونه‌ای که در شهریور سال گذشته، دو هزار و ۶۲ نفر در حوادث رانندگی کشور جان خود را از دست دادند و در همان ماه ۳۰ نفر نیز در محورهای استان قزوین قربانی تصادفات شدند.
 پلیس راه قزوین: شهریور از ماه‌های پرخطر در حوزه تصادفات جاده‌ای است

سرهنگ حسین تقی‌خانی اظهار کرد: آمار تصادفات در شهریور سال گذشته یک هشدار جدی برای روزهای پایانی تابستان است، چرا که با افزایش سفرها، احتمال بروز حوادث نیز افزایش می‌یابد و کوچک‌ترین بی‌احتیاطی می‌تواند یک سفر تفریحی و خانوادگی را به حادثه‌ای جبران‌ناپذیر تبدیل کند.

وی با اشاره به حجم بالای تردد در محورهای مواصلاتی استان، افزود: قزوین در مسیر ارتباطی استان‌های مختلف کشور قرار دارد و در شهریور ماه بخش قابل توجهی از مسافران از محورهای استان قزوین به سمت شمال، غرب و سایر نقاط کشور عبور می‌کنند، بنابراین رانندگان باید با آمادگی و احتیاط بیشتری وارد جاده شوند.

تقی‌خانی اضافه کرد: سرعت غیرمجاز، سبقت‌های پرخطر، خستگی و خواب‌آلودگی، عجله برای رسیدن به مقصد و بی‌توجهی به جلو از مهم‌ترین عواملی هستند که می‌توانند زمینه‌ساز حوادث مرگبار شوند.

وی بیان کرد: رانندگان به هیچ عنوان برای چند دقیقه زودتر رسیدن، جان خود و سرنشینان را به خطر …



 اتفاق تلخ و مرگباری که امشب در هراز رخ داد
۲۳ دقیقه قبل / سایت برترینها

اتفاق تلخ و مرگباری که امشب در هراز رخ داد

سخنگوی اورژانس مازندران از جان‌باختن هفت نفر و مصدومیت شش نفر بر اثر سقوط یک دستگاه خودروی ون به دره در محور هراز خبر داد و گفت: حال یکی از مصدومان وخیم گزارش شده است.

 آغاز برخورد با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

آغاز برخورد با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحد‌های تجاری خبر داد.



سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!

یک کارشناس خودرو با تأیید آمار باورکردنی تخصیص ۶.۵میلیارد دلار ارز به یک شرکت مونتاژکار طی ۵سال گفت: اگر همین ارز صرف واردات خودروی کامل می‌شد، نتیجه بهتری برای بازار و مصرف‌کننده داشت.
از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور
سایت اقتصاد ۲۴

از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور

از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، روشن و مسئولانه است | با چه پشتوانه منطقی و عقلانی، تصمیم زدن سه کشتی گرفته شد؟
سایت اقتصادنیوز

بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، …

اقتصادنیوز: مرعشی نوشت: کشوری که توانست در میدان جنگ مقاومت کند سپس از مسیر دیپلماسی به توافقی دست یابد که بخش عمده مفاد آن به‌نفع ایران بود نباید اجازه دهد، سرمایه و دستاوردی که در میدان و دیپلماسی به‌ دست آمده بر اثر تعلل و بلاتکلیفی در تصمیم‌گیری از دست برود.
مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته …

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.