قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

واکنش فدراسیون فوتبال به ادعای مدیرکل ورزش‌وجوانان استان/ حضور ششگلانی بلامانع است

فدراسیون فوتبال به ادعای مدیرکل ورزش‌وجوانان آذربایجان شرقی مبنی بر غیرقانونی بودن حضور رئیس فعلی هیات فوتبال در انتخابات ریاست این هیات واکنش نشان داد.
 واکنش فدراسیون فوتبال به ادعای مدیرکل ورزش‌وجوانان استان/ حضور ششگلانی بلامانع است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

روز گذشته دوشنبه ۲۶ مرداد، حبیب مقصودی، مدیرکل ورزش‌وجوانان آذربایجان شرقی در نشست خبری خود با استناد به به آیین‌نامه جدید نحوه فعالیت هیات‌های ورزشی استانی و شهرستان‌ها که در زمستان ۱۴۰۴ توسط وزارت ورزش مدعی شد حضور رئیس فعلی هیات فوتبال آذربایجان شرقی که بیشتر از سه دوره متوالی در این منسب حضور داشته، در انتخابات غیرقانونی است. (اینجا بخوانید)

در پی این ادعا، علی خاکزاد، دبیر هیات فوتبال استان نیز ساعاتی بعد گفت: حضور جواد ششگلانی در انتخابات ریاست این هیات غیرقانونی نیست. (اینجا بخوانید)

امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد اما هدایت ممبینی، دبیر کل فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به حبیب مقصودی، مدیرکل ورزش‌وجوانان آذربایجان شرقی به اظهارات روز گذشته او واکنش نشان داد.

در این نامه قید شده، بر اساس اساسنامه هیات‌های فوتبال استان‌ها دوره‌های ریاست رئیس، نواب رئیس و اعضای هیات رئیسه ۴ سال بوده و انتخاب مجدد آنها بلامانع است.

همچنین در این نامه آمده که اداره امور هیات‌های فوتبال صرفاً تابع اساسنامه اختصاصی خود است.

تصاویر این نامه که در اختیار ایسنا قرار گرفته است:

انتهای پیام …




 اخبار جدید

 بقائی: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد/ مقصر اصلی در منطقه آمریکاست+ ویدئو
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

بقائی: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد/ مقصر اصلی در منطقه آمریکاست+ ویدئو

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد؛ آمریکا عامل اصلی اختلال در صلح است. برای کمک به گفتگو و صلح آمادگی اعلام کردیم؛ متأسفانه این اتفاق نیفتاد. آنچه در یمن رخ داد نشانه لبریز شدن کاسه صبر یمنی‌هاست؛ نمی‌توان یک‌طرفه دید و محاصره ظالمانه چندساله را نادیده گرفت. آمریکا بزرگترین مداخله‌کننده و عامل اختلال در هر روند گفتگو و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بوده است. آمریکا با متهم کردن ایران، به‌دنبال به‌هم‌ریختن اوضاع و ایجاد آشوب بین کشورهای اسلامی است.

 ۲۹ امتیاز جمشیدی و جعفری/ دقت بهتر، عامل برد بسکتبال ایران برابر چین‌تایپه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۲۹ امتیاز جمشیدی و جعفری/ دقت بهتر، عامل برد بسکتبال ایران برابر چین‌تایپه

تیم ملی بسکتبال ایران در دومین بازی خود در بازی‌های آسیایی ناگویا مقابل چین‌تایپه به پیروزی رسید. عملکرد بهتر در دقایق پایانی و استفاده بهتر از موقعیت‌های شوت‌زنی از عوامل اصلی پیروزی شاگردان مانولوپولوس بود.

 مصرف و هزینه بنزین دردهک‌های مختلف چگونه است؟
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

مصرف و هزینه بنزین دردهک‌های مختلف چگونه است؟

در سال ۱۴۰۳، میانگین هزینه ماهانه بنزین برای دهک اول تنها ۵۲ هزار تومان بوده، اما دهک دهم ماهانه ۲۳۵ هزار تومان برای بنزین هزینه کرده است.

 سیا ۷۱ سند محرمانه درباره ۱۱ سپتامبر را منتشر کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سیا ۷۱ سند محرمانه درباره ۱۱ سپتامبر را منتشر کرد

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) همزمان با بیست‌وپنجمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر، ۷۱ گزارش اطلاعاتی محرمانه مرتبط با این حادثه را از طبقه‌بندی خارج کرد.

 قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بازگشایی بازار / دلار آزاد ۲۳۶ هزار تومان را رد کرد
۲۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بازگشایی بازار / دلار آزاد ۲۳۶ هزار تومان را رد کرد

قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 درگیری نیروهای امنیتی با افراد مسلح در سراوان
۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

درگیری نیروهای امنیتی با افراد مسلح در سراوان

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان از شناسایی و ضربه قاطع نیروهای انقلابی و حافظان امنیت به لانه یکی از گروهک‌های تروریستی در سراوان خبر داد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026