قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

مازندران پایلوت کمپ‌های تیم ملی والیبال می‌شود

در دیدار رئیس فدراسیون والیبال ایران با استاندار مطرح شد:مازندران پایلوت کمپ‌های تیم ملی والیبال می‌شود از این رو گ طرح ایجاد یکی از بزرگ‌ترین کمپ‌های تیم‌های ملی در ورزشگاه مدرن ماهفروجک ساری مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
 مازندران پایلوت کمپ‌های تیم ملی والیبال می‌شود

استاندار مازندران با تأکید بر جایگاه ممتاز ورزش استان در سطح کشور، توسعه زیرساخت‌ها را اولویت اصلی مدیریت استان برای شکوفایی هرچه بیشتر ظرفیت‌های ورزشی دانست.

 مهدی یونسی رستمی، در این دیدار با تبریک موفقیت‌های اخیر تیم‌های ملی والیبال، مازندران را قطب بی‌بدیل ورزش کشور خواند و اظهار کرد: ورزش مازندران نه‌تنها با تربیت ورزشکاران مدال‌آور و پرافتخار سرآمد کشور است، بلکه در عرصه مدیریت ورزشی نیز نیروهای انسانی توانمند استان، سکان هدایت بسیاری از فدراسیون‌های ورزشی کشور را بر عهده دارند.

وی با تأکید بر اینکه نگاه مدیریت ارشد استان به ورزش، نگاهی توسعه‌محور و زیرساختی است، افزود: تلاش ما بر این است که با تجهیز و تکمیل زیرساخت‌های ورزشی، بستر مناسبی برای رشد استعدادها و ارتقای سطح کیفی ورزش استان فراهم کنیم.

ماهفروجک؛ گزینه‌ای ایده‌آل برای کمپ‌های ملی

سید میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال نیز ضمن تبریک هفته دولت و قدردانی از حمایت‌های استاندار مازندران، از عزم فدراسیون برای تمرکززدایی و ایجاد کمپ‌های استاندارد در استان‌های مستعد خبر داد.

تقوی تصریح کرد: نگاه ما این است که با هدف‌گذاری بلندمدت، یکی از کمپ‌های بزرگ و مجهز تیم‌های ملی را در مازندران راه‌اندازی …



 ترامپ کجای محاسباتش درباره ایران اشتباه کرد؟
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ کجای محاسباتش درباره ایران اشتباه کرد؟

ترامپ انتظار پیروزی سریع داشت و اکنون با احتمال شکست روبه‌روست و رهبران منطقه نیز با انبوهی از پرسش‌ها درباره توانایی و تمایل آمریکا برای تضمین امنیت آنها مواجه شده‌اند.

 سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...

اقتصادنیوز: سیاست بی‌طرفی عشق‌آباد تاکنون موفق بوده، اما اگر جنگ طولانی‌تر شود و تحریم‌ها به تجارت در دریای خزر نیز کشیده شود، ترکمنستان برای نخستین بار با آزمونی روبه‌رو می‌شود که شاید حفظ تعادل میان تهران و واشنگتن را بسیار دشوارتر از گذشته کند.

 بی‌بی‌سی: آمریکا قصد دارد کمک‌های نظامی و امنیتی خود به اقلیم کردستان عراق را قطع کند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

بی‌بی‌سی: آمریکا قصد دارد کمک‌های نظامی و امنیتی خود به اقلیم کردستان عراق را قطع کند

منابع آگاه اعلام کردند دولت دونالد ترامپ قصد دارد توافقنامه ارائه کمک‌های امنیتی به نیروهای پیشمرگ اقلیم کردستان عراق را تمدید نکند؛ تصمیمی که مقام‌های کُرد درباره پیامدهای آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

 نماینده پیشین مجلس: جبهه پایداری حتی رهبری را هم یک وسیله می‌بیند | اگر بیانات رهبری با منافعشان هم‌خوانی نداشته باشد، ایشان را نادیده می‌گیرند | عوامل پایداری تجمعات شبانه را مصادره به مطلوب کردند
۴۱ دقیقه قبل / سایت فراز

نماینده پیشین مجلس: جبهه پایداری حتی رهبری را هم یک وسیله می‌بیند | اگر بیانات رهبری با منافعشان هم‌خوانی نداشته باشد، ایشان را نادیده می‌گیرند | عوامل پایداری تجمعات شبانه را مصادره به مطلوب کردند

حسن مرادی، نماینده ادوار مجلس و فعال سیاسی: بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره ضرورت حفظ انسجام در شرایط جنگی کاملاً روشن بود و بیانات مقام معظم رهبری کاملا...

 فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار و شجاعت در برابر دشمنان ایستاده‌اند
۵ دقیقه قبل / سایت هم میهن

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار و شجاعت در برابر دشمنان ایستاده‌اند

فرمانده کل ارتش با تأکید بر ناکامی دشمن در جنگ‌های تحمیلی اخیر گفت: دشمن با وجود برخورداری از توانمندی‌های گسترده نظامی، در این جنگ‌ها به هیچ‌یک از اهداف راهبردی و تاکتیکی خود دست نیافت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار، ابتکار و شجاعت در برابر آن ایستاده‌ و خواهند ایستاد.

 گوگل کتاب‌های خریداری‌شده کاربران را وارد جمینای نوت‌بوک کرد
۲۷ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

گوگل کتاب‌های خریداری‌شده کاربران را وارد جمینای نوت‌بوک کرد

توسعه برند؛ گوگل قابلیت جدیدی به جمینای نوت‌بوک اضافه کرده است که به کاربران اجازه می‌دهد کتاب‌های دیجیتالی خریداری‌شده از گوگل پلی بوکس را به‌عنوان منبع در اختیار هوش مصنوعی قرار دهند و محتوای آن‌ها را به قالب‌هایی مانند اینفوگرافیک، مرور صوتی و آزمون تبدیل کنند.



وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی

سایت خبرفوری

بازگشت باشکوه ملکه موسیقی | سلین دیون بعد از دو سال دیده شد | عکس

سایت فرارو

ماجرای ازدواج شهره سلطانی با بهروز پناهنده و پشیمانی بعد از عقد

سایت اقتصاد ۲۴

معجزه بستنی در گرمای تابستان