قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

بارش‌های پاییزی کرمانشاه چگونه است؟

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: پیش‌بینی‌ها حاکی از پاییزی با بارش بیشتر از نرمال برای کرمانشاه است.
 بارش‌های پاییزی کرمانشاه چگونه است؟

علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی درباره وضعیت بارش‌های سال زراعی آتی(از اول مهر)، اظهار کرد: با توجه به «ال‌نینو» قوی که منطقه ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، احتمال تقویت بارش‌ها در فصل زراعی پیش رو وجود دارد.

وی ادامه داد: معمولا در سال‌هایی که با پدیده ال‌نینو مواجه هستیم، بارش‌های بیش از نرمال خواهیم داشت. البته مواردی هم وجود داشته که با وجود ال‌نینو بارش‌های خوبی را شاهد نبودیم که تعداد این موارد کمتر بوده است.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه عنوان کرد: در مجموع پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد بارش‌های فصل پاییز امسال در استان کرمانشاه مناسب و بیشتر از نرمال باشد.

زورآوند همچنین از احتمال شروع زودتر بارش‌های پاییزی خبر داد و خاطرنشان کرد: در شرایطی که هر سال به طور میانگین میزان بارش مهر ماه حدود ۱۰ میلی‌متر است و بارش‌های چندانی در این ماه نداریم، انتظار می‌رود با شروع زودهنگام بارش‌ها در مهر امسال بارندگی مناسبی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ال‌نینو باعث می‌شود بارش‌های زمستان امسال در کرمانشاه نیز مناسب و بیشتر از نرمال باشد، اظهار کرد: البته این لزوما به معنای بارش برف بیشتر در زمستان نیست و ممکن است موج‌هایی که منطقه را تحت تاثیر قرار می‌دهد، دمای پایین‌تری داشته و همراه با بارش باران باشد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه همچنین درباره تاثیرات ال‌نینو بر دمای هوا نیز گفت: اگرچه نمی‌توان درباره وضعیت دما با قطعیت اظهار نظر کرد، اما وقتی که بارش‌ها بیشتر باشد معمولا میانگین دما نیز پایین‌تر می‌آید.

زورآوند با اشاره به لزوم توجه دستگاه‌ها به پیش‌بینی‌های هواشناسی و آمادگی برای بارش‌های پیش رو، افزود: البته نباید فراموش کرد دقت پیش‌بینی‌های بلندمدت هواشناسی پایین بوده و احتمال تغییر آنها وجود دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: اگرچه پیش‌بینی‌ها حاکی از بارش‌های مناسب در فصل پاییز و زمستان است، اما حتی اگر چند سال هم بارش مناسب داشته باشیم، کم‌بارشی‌ چند سال اخیر در استان را جبران نخواهد کرد.

انتهای پیام 



۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

پیش بینی آب و هوای تهران ۳۱ مرداد

اقتصاد۲۴-  در این گزارش پیش بینی آب و هوا در ۳ روز آینده شهر‌های تهران، مشهد، همدان، شیراز، اصفهان و تبریز را مشاهده می‌کنید.

امروز آسمان تهران صاف و وزش باد دربعدازظهر افزایش ابر است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۴۰ و کمینه دمای آن به ۲۲ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید. پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده تهران روز وضعیت جوی شنبه صاف تا قسمتی ابری دربعدازظهر افزایش باد  یکشنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  دوشنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده همدان روز وضعیت جوی شنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  یکشنبه قسمتی ابری در بعضی ساعات افزایش ابر و افزایش باد  دوشنبه قسمتی ابری در بعضی ساعات افزایش ابر و افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده مشهد روز وضعیت جوی شنبه قسمتی ابری گاهی افزایش ابر درپاره ای نقاط رگبارورعدوبرق  یکشنبه قسمتی ابری تا نیمه ابری افزایش باد  دوشنبه صاف افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده شیراز روز وضعیت جوی شنبه صاف نیمه ابری و مه صبحگاهی  یکشنبه صاف نیمه ابری و مه صبحگاهی  دوشنبه صاف کمی ابری گاهی افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده اصفهان روز وضعیت جوی شنبه کمی ابری و غبارصبحگاهی گاهی افزایش ابر  یکشنبه کمی ابری و غبارصبحگاهی گاهی افزایش ابر  دوشنبه صاف تا قسمتی ابری و غبارصبحگاهی  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده تبریز

  روز وضعیت جوی شنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی افزایش باد  یکشنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد  دوشنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد   




 بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان

هر سه ماه، شرکت‌های بزرگ فناوری، هزینه‌های سرمایه‌ای خود را در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، از مراکز داده گرفته تا تراشه‌ها، فاش می‌کنند. اما این ارقام به هیچ وجه میزان کامل هزینه‌های آینده‌ای را که شرکت‌های مادر گوگل، آلفابت، متا پلتفرمز، اوراکل و بسیاری دیگر متعهد به انجام آن شده‌اند نشان نمی‌دهد. دلیل این امر آن است که بخش بزرگی از تعهدات مالی آتی آنها در ترازنامه‌هایشان منعکس نشده است. بر اساس تحلیل وال‌استریت ژورنال از پاورقی‌های جدیدترین پرونده‌های اوراق بهادار، 9 شرکت برتر فناوری، 3تریلیون دلار تعهدات خارج از ترازنامه داشتند که عمدتا مربوط به هوش مصنوعی بود. این تعهدات سریع‌تر از «هزینه‌های سرمایه‌ای» سنتی در حال رشد هستند که طبق گزارش آنها در سال گذشته حدود ۶۰۰‌میلیارد دلار بوده و حدود سه برابر بدهی شرکت‌ها تحت اجاره‌های معوقه و وام‌های بلندمدت آنها بوده است.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]