قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان زنجان: فرهنگ‌سازی مصرف آب باید به یک جریان اجتماعی تبدیل شود

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان زنجان گفت: حتی با ایجاد منابع جدید برای تأمین آب، اگر الگوی مصرف اصلاح نشود و تقاضا همچنان افزایش پیدا کند، مشکلات حوزه آب ادامه خواهد داشت؛ بنابراین آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی باید در کنار اقدامات فنی و عمرانی مورد توجه قرار گیرد.
 رئیس جهاددانشگاهی واحد استان زنجان: فرهنگ‌سازی مصرف آب باید به یک جریان اجتماعی تبدیل شود

 ابراهیم شهبازی، دوشنبه ۱۹ مردادماه در دیدار با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در حوزه آب، اظهار کرد: مسئله آب تنها موضوع تأمین منابع جدید نیست و یکی از مسائل اصلی، افزایش آگاهی مردم نسبت به نحوه مصرف و ضرورت صرفه‌جویی است.

وی با بیان اینکه افزایش مستمر تقاضا می‌تواند اثر اقدامات انجام‌شده برای تأمین منابع جدید را کاهش دهد، افزود: امروز باید در کنار اقدامات عمرانی و فنی، روی موضوع آگاهی‌بخشی و اصلاح رفتار مصرف‌کنندگان نیز تمرکز کنیم.

شهبازی با اشاره به ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای، ادامه داد: جهاددانشگاهی ظرفیت قابل توجهی برای گفتمان‌سازی و آگاهی‌بخشی دارد و می‌تواند از طریق رسانه‌ها، برنامه‌های آموزشی و ارتباط با جوانان و خانواده‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی مصرف آب نقش‌آفرینی کند.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان زنجان با اشاره به ظرفیت آموزشی این مجموعه، گفت: جهاددانشگاهی سالانه با شمار قابل توجهی از مخاطبان آموزشی در ارتباط است و این ظرفیت می‌تواند برای انتقال مفاهیم مرتبط با صرفه‌جویی، مصرف صحیح آب و آشنایی با مفاهیمی مانند آب مجازی مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: در حوزه آموزش، گروه‌های مختلفی از جمله دانش‌آموزان، دانشجویان، جوانان و بزرگسالان می‌توانند مخاطب برنامه‌های آگاهی‌بخشی قرار گیرند و این ظرفیت گسترده می‌تواند به انتقال فرهنگ صحیح مصرف آب به خانواده‌ها کمک کند.

شهبازی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در این زمینه، اظهار کرد: رسانه باید در کنار دستگاه‌های اجرایی برای تبیین مسائل و هشدارهای مرتبط با آب قرار گیرد و اقدامات علمی، یافته‌های تخصصی و هشدارهای مرتبط با منابع آب را با زبانی قابل فهم به مردم منتقل کند.

او ادامه داد: جهاددانشگاهی و رسانه‌های وابسته به آن می‌توانند در زمینه تولید محتوای آموزشی و علمی درباره صرفه‌جویی و مدیریت مصرف آب، هوشمندسازی مصرف، توسعه گلخانه‌ها، بازچرخانی آب و استفاده از پساب همکاری کنند.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان زنجانبا اشاره به ظرفیت خبرگزاری‌های این مجموعه، گفت: حضور خبرنگاران در کنار کارشناسان و مدیران حوزه آب می‌تواند به تبیین بهتر اقدامات، دستاوردها و هشدارهای تخصصی برای افکار عمومی کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی آمادگی دارد طرحی جامع برای آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی مصرف آب در میان گروه‌های مختلف اجتماعی تدوین کند و در صورت توافق با شرکت آب منطقه‌ای، در این زمینه همکاری داشته باشد.

شهبازی با تأکید بر ضرورت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها گفت: فرهنگ‌سازی مصرف آب نیازمند یک کار مستمر و برنامه‌ریزی‌شده است و جهاددانشگاهی می‌تواند بخشی از ظرفیت فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای خود را در این مسیر به کار گیرد.

انتهای پیام



۴۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

پشتِ پا به رویای آمریکایی | شاهزاده بالاخره به زادگاهش برمی‌گردد | چه چیزی تغییر کرده است؟

به گزارش خبرفوری، اکنون اما نشانه‌ها حاکی از تغییری قابل توجه است: دوک و دوشس ساسکس ظاهرا در حال بررسی بازگشت به بریتانیا و آغاز دوباره زندگی در این کشور هستند.

هری و مگان در سال ۲۰۲۰، پس از بالا گرفتن اختلاف‌ها با خاندان سلطنتی و انتقاد از نحوه برخورد رسانه‌ها، از وظایف رسمی خود کناره‌گیری کردند و راهی آمریکا شدند. آن زمان تصمیم آنها به یکی از بزرگ‌ترین بحران‌های خانوادگی خاندان ویندزور در دهه‌های اخیر تبدیل شد. حالا، شش سال بعد، احتمال بازگشت آنها می‌تواند فصل تازه‌ای در روابط پرتنش ساسکس‌ها با سلطنت بریتانیا رقم بزند.

بریتانیا؛ خانه دوم آرچی و لیلیبت؟

بر اساس گزارش‌ها، آرچی هفت‌ساله و لیلیبت پنج‌ساله ممکن است در بریتانیا به مدرسه بروند و خانواده در خانه‌ای خصوصی در حومه لندن ساکن شود؛ مکانی که بتواند تا حدی آنها را از چشم رسانه‌ها و گردش دائمی خبرها دور نگه دارد.

تحلیلگران سلطنتی معتقدند انگیزه اصلی هری، بیش از هر چیز، به فرزندانش مربوط می‌شود. او که دوران کودکی خود را در میان سنت‌ها، مدارس و اقامتگاه‌های سلطنتی بریتانیا گذرانده، ظاهرا می‌خواهد آرچی و لیلیبت نیز با بخش بریتانیایی هویت خود ارتباط برقرار کنند.

بیشتر بخوانید:

دستِ راست چارلز، پادشاه انگلیس قطع شد!

یک پادشاه پیر، یک شاهدخت بیمار، یک شاهزاده رسوا | چه کسی در نروژ سلطنت می‌کند؟

جسد شاهزاده سعودی در هتل لوکس لندن پیدا شد | علت مرگ؟ مصرف زیاد!

دیدار یواشکی شاه انگلیس با نوه‌هایش پس از چهار سال!

اد اوونز، پژوهشگر و نویسنده حوزه سلطنت، می‌گوید هری و مگان احتمالا می‌خواهند فرزندانشان تنها آمریکایی نباشند؛ بلکه تاریخ، فرهنگ و میراث سرزمین پدری‌شان را نیز بشناسند. به بیان دیگر، بریتانیا قرار است برای آنها نه یک مقصد موقت، بلکه خانه‌ای دوم باشد.

سایه بیماری چارلز و تلاش برای آشتی

عامل مهم دیگر، رابطه هری با پدرش، شاه چارلز سوم، است. بیماری سرطان پادشاه که در فوریه ۲۰۲۴ اعلام شد، به مسئله‌ای عاطفی و تعیین‌کننده در مناسبات خانوادگی تبدیل شده است. هری پیش‌تر گفته بود نمی‌داند پدرش چه اندازه فرصت دارد و همین نگرانی، فاصله میان آن دو را پررنگ‌تر کرده بود.

با این حال، در سال ۲۰۲۵ نشانه‌هایی از کاهش تنش دیده شد. دیدار هری و چارلز در لندن و سپس ملاقات خصوصی هری، مگان و فرزندانشان با پادشاه و ملکه کامیلا در هایگروو، امیدهایی را درباره ترمیم رابطه پدر و پسر ایجاد کرد. هرچند گفته می‌شود موضوع اقامت دائمی خانواده در بریتانیا در این دیدارها مطرح نشده است.

دیوار بلند میان دو برادر

در مقابل، روابط هری با شاهزاده ویلیام همچنان سرد و پیچیده باقی مانده است. انتشار خاطرات جنجالی هری با عنوان «یدکی» زخمی عمیق بر رابطه دو برادر گذاشت؛ زخمی که به نظر می‌رسد هنوز نشانه‌ای جدی از بهبود آن دیده نمی‌شود.

امنیت نیز مسئله‌ای حل‌نشده است. هری پس از کنار گذاشتن نقش رسمی سلطنتی، بخشی از حفاظت پلیسی خود را از دست داد و اعتراض حقوقی او به این تصمیم نیز نتیجه‌ای نداشت. افزون بر این، کشمکش طولانی او با رسانه‌های بریتانیایی، بازگشت به زندگی عمومی در لندن را دشوار می‌کند.

با وجود این موانع، بازگشت احتمالی ساسکس‌ها می‌تواند آزمونی تازه برای خاندان سلطنتی باشد؛ آزمونی که شاید به نزدیکی بیشتر با نسل جوان کمک کند، اما همزمان شکاف‌های قدیمی در افکار عمومی بریتانیا را نیز دوباره زنده خواهد کرد.


۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تلف شدن یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر برخورد با قطار در سوادکوه

به گزارش تابناک؛ محمد شکوهی رئیس اداره حفاظت محیط زیست سوادکوه و سوادکوه شمالی گفت:شامگاه روز ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵، یک قلاده خرس قهوه‌ای حدود سه‌ساله در محدوده تنگه سرخ‌آباد شهرستان سوادکوه بر اثر برخورد با قطار تلف شد.

 

او افزود: پس از دریافت گزارش حادثه، نیرو‌های محیط زیست موضوع را پیگیری و در محل حضور یافتند که بررسی‌های انجام‌شده نشان داد این خرس قهوه‌ای بر اثر برخورد با قطار جان خود را از دست داده است.

 

شکوهی گفت: عبور محور‌های ریلی و جاده‌ای از زیستگاه‌های طبیعی و مسیر‌های تردد حیات‌وحش، در برخی نقاط می‌تواند خطر برخورد وسایل نقلیه با گونه‌های جانوری را افزایش دهد و وقوع چنین حوادثی، ضرورت شناسایی و پایش نقاط پرخطر را دوچندان می‌کند.

 

او افزود: جزئیات این حادثه ثبت و مستندسازی شده و موضوع برای بررسی‌های تکمیلی و پیگیری اقدامات لازم در راستای کاهش احتمال تکرار حوادث مشابه دنبال خواهد شد.




 انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی
۱۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی

اتهامم را قبول ندارم چون من اصلا نارنجک همراه نداشتم...

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 عصر یکشنبه‌های بخارا
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...