قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

برگزاری سومین جشنواره ملی «زعفران علوی» در آبان‌ماه/ رونمایی از تاریخ شفاهی کشت زعفران

سومین دوره جشنواره ملی زعفران علوی، آبان‌ماه سال جاری با رویکردی تخصصی‌تر و با تمرکز بر نوآوری در صنعت زعفران، توسعه زنجیره ارزش، گردشگری کشاورزی و اشتغال‌زایی پایدار در روستای علوی برگزار می‌شود؛ رویدادی که امسال با مستندسازی و رونمایی از تاریخ شفاهی کشت زعفران در منطقه کاشان همراه خواهد بود.
 برگزاری سومین جشنواره ملی «زعفران علوی» در آبان‌ماه/ رونمایی از تاریخ شفاهی کشت زعفران

دبیر جشنواره ملی زعفران علوی از برگزاری این رویداد در آبان‌ماه سال جاری خبر داد و گفت: سومین دوره جشنواره امسال با رویکردی تخصصی‌تر، برنامه‌ریزی گسترده‌تر و با تأکید ویژه بر نوآوری در صنعت زعفران و اجرای طرح‌های مبتکرانه در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی و اشتغال‌زایی برگزار خواهد شد.

سعید جعفری با اشاره به ظرفیت‌های روستای علوی و جایگاه آن در تولید زعفران افزود: جشنواره ملی زعفران علوی در دوره سوم تلاش دارد از قالب یک رویداد صرفاً آیینی فراتر رفته و به بستری مؤثر برای هم‌افزایی میان فعالان حوزه زعفران، پژوهشگران، سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان، کارآفرینان و مجموعه‌های مرتبط با توسعه روستایی تبدیل شود.

دبیر جشنواره ملی زعفران علوی بیان کرد: در این دوره، نگاه ویژه‌ای به زنجیره ارزش زعفران، توسعه بازار، فرآوری، برندسازی، ایده‌های نو در بسته‌بندی، ظرفیت‌های صادراتی، همچنین پیوند زعفران با گردشگری کشاورزی و بوم‌گردی خواهد شد. به گفته وی، هدف این است که جشنواره بتواند ضمن معرفی توانمندی‌های روستای علوی، به شکل‌گیری فرصت‌های تازه برای اشتغال پایدار و رونق اقتصادی منطقه کمک کند.

جعفری همچنین از انجام یک اقدام مهم فرهنگی در آستانه این جشنواره خبر داد و گفت: تاریخ شفاهی کشت زعفران در منطقه کاشان، به‌ویژه روستای علوی، در حال مستندسازی است و این مجموعه ارزشمند در جشنواره امسال در قالب آثار مستند و کتاب منتشر و رونمایی خواهد شد. این اقدام می‌تواند نقش مهمی در حفظ میراث بومی، انتقال تجربه نسل‌های گذشته و ثبت هویت کشاورزی منطقه ایفا کند.

انتهای پیام



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ساماندهی خانه‌مسافرها و سوئیت‌های غیرمجاز ایلام / یک ماه فرصت برای دریافت مجوز

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اظهار کرد: تمامی خانه‌مسافرها، سوئیت‌ها و واحد‌های اقامتی که بدون دریافت مجوز قانونی فعالیت می‌کنند، حداکثر یک ماه فرصت دارند با مراجعه به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام و ثبت‌نام در سامانه مربوط، فرآیند دریافت مجوز را طی کنند.

وی افزود: ساماندهی واحد‌های اقامتی و تأسیسات گردشگری غیرمجاز، با هدف نظم‌بخشی به فعالیت این واحدها، ارتقای کیفیت خدمات و صیانت از حقوق مسافران و گردشگران انجام می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام ادامه داد: این اداره‌کل پس از ثبت درخواست و تکمیل مدارک، آمادگی دارد در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بررسی پرونده‌ها و صدور مجوز اقدام کند تا فعالیت این واحد‌ها در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی ادامه یابد.

شریفی تصریح کرد: پس از پایان مهلت یک‌ماهه، با واحد‌هایی که برای قانونی کردن فعالیت خود اقدام نکرده باشند، مطابق قوانین و مقررات برخورد خواهد شد و موضوع از طریق مراجع ذی‌صلاح پیگیری می‌شود.

وی تأکید کرد: تعیین این مهلت به معنای سلب مسئولیت قانونی از بهره‌برداران نیست و در صورت وقوع هرگونه تخلف، ایجاد مزاحمت یا بروز مشکل از سوی این واحدها، موضوع حتی در مدت تعیین‌شده نیز مطابق ضوابط قانونی مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام از مالکان و بهره‌برداران خانه‌مسافر‌ها و واحد‌های اقامتی فاقد مجوز خواست با استفاده از فرصت تعیین‌شده، هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام و دریافت مجوز اقدام کنند تا ضمن جلوگیری از تبعات قانونی، زمینه فعالیت رسمی و قانونمند این واحد‌ها فراهم شود.




 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۸ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 هشدار سرلشکر عبداللهی ؛  پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار سرلشکر عبداللهی ؛ پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 دست نوشته احساسی قالیباف در عراق و آرزوی شهادت
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دست نوشته احساسی قالیباف در عراق و آرزوی شهادت

در این تصویر دست نوشته محمدباقر قالیباف در دفتر یادبود عتبه حسینی (ع) را مشاهده می‌کنید.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۳۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.