قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پاسخ چارچوب هماهنگی شیعیان عراق به طرح خلع سلاح

عضو چارچوب هماهنگی شیعیان عراق امروز یکشنبه خواستار اجرای طرح محدودسازی سلاح درباره همه گروه‌های مسلح عراق شد و تأکید کرد حشد شعبی نهادی رسمی و تابع فرماندهی کل نیروهای مسلح است.
 پاسخ چارچوب هماهنگی شیعیان عراق به طرح خلع سلاح

به گزارش ایسنا، علی الزبیدی، از اعضای چارچوب هماهنگی شیعیان عراق امروز یکشنبه تاکید کرد: پروژه محدود کردن سلاح باید شامل همه تشکل‌های مسلح و در درجه اول پیشمرگ‌ها و گارد نینوا باشد.

الزبیدی گفت: سلاح‌های نیروهای حشد شعبی را نمی‌توان خارج از اختیارات دولت در نظر گرفت چراکه یک نهاد امنیتی رسمی است که به دستورالعمل‌های فرمانده کل نیروهای مسلح پایبند است.

این عضو چارچوب هماهنگی شیعیان عراق در گفتگو با خبرگزاری المعلومه اظهار کرد: جای تعجب است که نیروهای پیشمرگ و گارد نینوا که در کنار نیروهای ترکیه در اردوگاه زلیکان در بعشیقه حضور دارند و همچنین نیروهای حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) که در سنجار حضور دارند، مشمول رویه‌های محدود کردن سلاح به دولت نمی‌شوند.

او افزود: این نشان می‌دهد که این گروه‌ها خارج از چارچوب دولت سلاح در اختیار دارند و به دستورالعمل‌های فرمانده کل نیروهای مسلح پایبند نیستند اما نیروهای حشد شعبی یک نهاد امنیتی رسمی هستند که به دستورالعمل‌های فرماندهی کل نیروهای مسلح پایبند هستند، بنابراین سلاح‌های آنها خارج از اختیارات دولت نیست.

الزبیدی ادامه داد: پروژه تحویل سلاح به منزله طرحی آمریکایی-صهیونیستی با هدف تضعیف امنیت و ثبات کشور است، شرایط امنیتی همچنان با تنش‌های منطقه‌ای مواجه بوده و همزمان تهدید تروریسم در سوریه رو به افزایش است.

این مقام عراقی با اشاره به اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی به دلیل حضور نیروهای حشد شعبی و مقاومت در تحقق پروژه‌های خود در داخل عراق شکست خوردند، بر لزوم برخورد با مساله سلاح بر اساس یک استاندارد که شامل همه گروه‌های مسلح باشد تاکید کرد.

انتهای پیام




 تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد تا شاگردان پیاتزا مسیر جدید و جدی را برای حضور شایسته در قهرمانی آسیا آغاز کنند.

 هبوط اودیسه به جهان لیبرال

هبوط اودیسه به جهان لیبرال

فیلم «اودیسه» کریستوفر نولان (۲۰۲۶)، از نگاه بسیاری از کلاسیک‌پژوهان، قهرمان اصلی هومری را از میان برده است.

 دوران لیدری پتروشیمی‌ها به پایان رسیده است؟ | چه عواملی صنایع پتروشیمی را تهدید می‌کند؟

دوران لیدری پتروشیمی‌ها به پایان رسیده است؟ | چه عواملی صنایع پتروشیمی را تهدید می‌کند؟

باوجود ارزندگی صنایع پتروشیمی شاهد آن هستیم که طی سال‌های اخیر میزان سرمایه‌گذاری در این گروه‌ها به‌صورت قابل توجهی کاهش‌یافته است؟ جواد فلاحیان، کارشناس باز...

 قیمت سکه، نیم سکه و ربع سکه امروز ۲۹ مرداد

قیمت سکه، نیم سکه و ربع سکه امروز ۲۹ مرداد

قیمت سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ ۱۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در معامله بود.

 تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت

تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت

ابوالفضل جلالی، در جریان دیدار تم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد

 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 اجتماع مسجدی‌ها؛  طنین فریاد خونخواهی در میدان فلسطین

اجتماع مسجدی‌ها؛ طنین فریاد خونخواهی در میدان فلسطین

صبح امروز فعالان مسجدی و ائمه جماعات با تجمع در میدان فلسطین، با شعار «مسجد، پایگاه مقاومت و خونخواهی»، خواستار انتقام خون شهدای اخیر و رهبر شهید شدند.

 سه معبر مرزی ریمدان؛ ظرفیت کم‌نظیر برای توسعه تجارت و ترانزیت + فیلم

سه معبر مرزی ریمدان؛ ظرفیت کم‌نظیر برای توسعه تجارت و ترانزیت + فیلم

چابهار - ایرنا - مدیرکل گمرک چابهار گفت: مرز ریمدان با برخورداری همزمان از سه معبر بازارچه مرزی، پایانه و منطقه آزاد، ظرفیتی کم‌نظیر برای توسعه پیله‌وری، مرزنشینی، حمل یکسره، ترانزیت، انبارداری و فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی دارد که باید از این ظرفیت در مسیر رونق تجارت منطقه استفاده کرد.