قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲۱ ساعت قبل

وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان

وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است که پس از تصویب، امکان اعمال آن برای مشمولان فراهم خواهد شد.
 وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سیمایی‌صراف امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه امام صادق(ع)، با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز و داوطلب آزمون سراسری اظهار کرد: آمریکا و اسرائیل که مدعی تعهد به حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین‌المللی هستند، غیرنظامیان ما را نیز هدف قرار دادند.

وی افزود: در حوزه آزمونی که امروز در آن حضور داریم، چهار شهید دانش‌آموز و داوطلب کنکور داریم؛ دانش‌آموزانی که کارت ورود به جلسه آزمون را نیز دریافت کرده بودند.

وزیر علوم ادامه داد: کپی کارت‌های این عزیزان اکنون در دست من است و یاد چهار شهید داوطلب کنکور را گرامی می‌داریم.

سیمایی‌صراف با اشاره به اسامی این شهدا گفت: شهیده خانم علیزاده از منطقه‌ای در تهران، آقای احمدی از کرمان، شهید عفوسی از اصفهان و خانم شهید اشرفی که فکر می‌کنم ایشان هم از تهران بودند، از جمله شهدای داوطلب آزمون سراسری هستند.

وی همچنین با اشاره به شمار دیگری از داوطلبان کنکور که در جریان جنگ جان خود را از دست داده‌اند، گفت: بیش از ۳۰ داوطلب نیز داشتیم که قاعدتاً باید در کنکور ثبت‌نام می‌کردند، اما به مرحله صدور کارت و ثبت‌نام نرسیدند.

وزیر علوم با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد شهدای جنگ اخیر، اظهار کرد: نباید جنایت‌هایی را که در جریان جنگ رخ داد فراموش کنیم. جنایت لامرد واقعاً عجیب بود و متأسفانه این جنایت‌ها در میان اخبار و اسناد گم شد.

سیمایی‌صراف ادامه داد: در لامرد، برای نخستین بار چهار موشک آزمایش شد که پیش از اصابت به زمین، حدود ۱۸۰ هزار گلوله از آنها جدا می‌شد؛ گلوله‌هایی که در شعاع ۳۶۰ درجه پخش می‌شدند و به دلیل انفجار در آسمان، حجم تخریب بیشتری داشتند و هدف نیز غیرنظامیان بودند. حدود ۲۰۰۰ تن گلوله بر سر مردم این شهر کوچک ریخته شد.

وی با اشاره به حمله به میناب نیز گفت: نباید میناب و داوطلبان کنکور را فراموش کنیم. امیدواریم همه جوانان این کشور، همان‌طور که برای پیشرفت و آبادانی ایران تلاش می‌کنند، یاد شهیدان و ایثارگران و کسانی را که موجب شدند امنیت، آرامش و توسعه برای ایران فراهم شود، فراموش نکنند.

اختصاص سهمیه به داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ

وزیر علوم در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت خانواده‌هایی که در جریان جنگ منازل آنها تخریب شده یا آواره شده‌اند و اینکه آیا برای فرزندان آنها در کنکور سهمیه‌ای در نظر گرفته شده است، گفت: برای ایثارگران طبق قانون، سهمیه و مزایای ایثارگری وجود دارد و مشمولان می‌توانند از این مزایا استفاده کنند.

وی افزود: برای کسانی که احتمالاً منازلشان در جریان جنگ تخریب شده و آواره شده‌اند نیز دوستان در حال انجام کار کارشناسی هستند تا سهمیه‌ای برای این افراد در نظر گرفته شود که ان‌شاءالله پس از تصویب، اجرایی خواهد شد.

سیمایی‌صراف با تأکید بر اینکه داوطلبان نگران ارائه مدارک نباشند، خاطرنشان کرد: این افراد تا زمان اعلام نتایج فرصت دارند مستندات خود را ارائه کنند تا در صورت تصویب و احراز شرایط، سهمیه آنها اعمال شود.

وی همچنین درباره برگزاری آزمون سراسری امروز گفت: امروز شاهد برگزاری یک آزمون بزرگ و ملی هستیم.

انتهای پیام



۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

از بدرقه خانواده‌ها تا خروج داوطلبان؛ روایت حال‌وهوای کنکور تجربی ۱۴۰۵ + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ امروز داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در آزمون سراسری به رقابت پرداختند؛ آزمونی که با حضور ۴۵۱ هزار و ۵۲۲ داوطلب برگزار شد.

 

همزمان با برگزاری این آزمون، حوزه‌های امتحانی شاهد حال‌وهوای متفاوتی بود؛ از استرس و نگرانی داوطلبان در دقایق پیش از آزمون گرفته تا آرامش و دلگرمی خانواده‌هایی که تلاش می‌کردند با حضور خود، اضطراب فرزندانشان را کاهش دهند.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سیمایی صراف: غیرنظامیان و داوطلبان کنکور امسال نیز هدف حملات جنگ رمضان قرار گرفتند+ فیلم

به گزارش خبرنگار SNN TV،   سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درحاشیه بازدید از برگزاری آزمون سراسری در جمع خبرنگاران گفت:آمریکا و اسرائیل که مدعی تعهد به حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین‌المللی هستند، غیرنظامیان ما را نیز هدف قرار دادند.

وی افزود: در میان شهدا، چهار دانش‌آموز و داوطلب کنکور امروز حضور دارند که کارت ورود به جلسه آزمون خود را نیز دریافت کرده بودند و نسخه‌ای از کارت‌های آنان اکنون در اختیار ماست.

وزیر علوم اضافه کرد: شهید علیزاده از تهران، شهید احمدی از کرمان، شهید عفوسی از اصفهان و شهید اشرفی از تهران، چهار داوطلب کنکوری هستند که به شهادت رسیدند.

وی افزود: همچنین بیش از ۳۰ داوطلب دیگر داشتیم که باید در کنکور ثبت‌نام می‌کردند، اما دیگر به مرحله ثبت‌نام و صدور کارت ورود به جلسه نرسیدند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

سیمایی صراف با تأکید بر لزوم بازخوانی تاریخ جنایات دشمن، خواستار توجه ویژه به فاجعه لامرد شد. وی خاطرنشان کرد که در میان اسناد تاریخی، کمتر به جنایتی که در این شهر کوچک رخ داد، پرداخته شده است.

وزیر علوم در تشریح ابعاد فنی این جنایت اظهار داشت که ایالات متحده برای نخستین‌بار از چهار موشک آزمایشی پیشرفته استفاده کرد که مکانیسم تخریبی ویژه‌ای داشتند؛ به گونه‌ای که هر یک از این موشک‌ها پیش از اصابت به زمین، حدود ۱۸۰ هزار گلوله را آزاد می‌کردند و این گلوله‌ها در شعاع ۳۶۰ درجه پخش می‌شدند.

سیمایی صراف تصریح کرد که به دلیل انفجار این موشک‌ها در آسمان، حجم تخریب آنها به شدت افزایش یافت و مناطق غیرنظامی به طور مستقیم هدف قرار گرفتند. وی با بیان آماری تکان‌دهنده افزود: «حدود ۲ هزار تن گلوله بر سر مردم این شهر کوچک ریخته شد.»

وزیر علوم در پایان سخنان خود تأکید کرد که در کنار لامرد، باید جنایات دشمن در میناب و حملات علیه داوطلبان کنکور را نیز به یاد داشت و این وقایع را هرگز فراموش نکرد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در جمع خبرنگاران به موضوع سهمیه‌های پذیرش در دانشگاه‌ها پرداخت و تأکید کرد که طبق قوانین جاری، مشمولان از مزایای مربوط به ایثارگری بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به لزوم حمایت از تمامی اقشار آسیب‌دیده از دوران جنگ تحمیلی، اعلام کرد: «کارشناسان سهمیه‌ای ویژه برای افرادی که منازلشان در جریان جنگ تخریب شده و دچار آوارگی شده‌اند در نظر گرفته‌اند که ان‌شاءالله به زودی به تصویب خواهد رسید.»

وزیر علوم از متقاضیان دارای این شرایط خواست تا نگرانی نداشته باشند و تصریح کرد که تا زمان اعلام نتایج نهایی، فرصت کافی برای ارائه مستندات مربوطه وجود دارد تا سهمیه مربوطه را برای آنها اعمال کنند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 


۴۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آئین نامه کمیته انضباطی دانشجویان باید اجرا شود / ماجرای صبح ۹ اسفند دانشگاه شریف چه بود؟ + فیلم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ترکمانی، دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با SNNTV درباره مطالبه گری و عدالت خواهی در دانشگاه ها و اتفاقات دی ۱۴۰۴ گفت:به نظرم لازم است یک عقب‌گردی به سال ۱۴۰۱ داشته باشیم. من در آن مقطع دانشجوی کارشناسی دانشگاه تهران بودم.

متأسفانه فضایی در دانشگاه‌های ما شکل گرفته که عدالت‌خواهی و مطالبه‌گری را به حاشیه می‌برد و آن را مصادره می‌کند.

این مسئله باعث شده صدای واقعی مردم و دانشجویان شنیده نشود و مطالبه‌گری واقعی جای خود را به جریان‌های دیگری بدهد.

ما اتفاقات تلخ سال ۱۴۰۱ را پشت سر گذاشتیم، اما متأسفانه حافظه تاریخی ما یاری نکرد و دوباره با مسائل مشابهی مواجه شدیم که خروجی آن، اتفاقات دی‌ماه ۱۴۰۴ بود.

عده‌ای در دانشگاه به کسانی پالس دادند که برای تجزیه ایران برنامه‌ریزی می‌کنند

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان افزود : ما توانسته بودیم پس از حوادث سال ۱۴۰۱، فضای کشور را مدیریت کنیم.

اما دوباره در دانشگاه اتفاقاتی رقم خورد که فضای کشور را تحت تأثیر قرار داد.

دانشگاه به تعبیر حضرت امام(ره)، مبدأ تحولات کشور است و به‌عنوان پیشران جامعه شناخته می‌شود

اما متأسفانه دانشگاه را به نقطه‌ای رساندند که عده‌ای اقلیتِ واپس‌گرا، غرب‌زده و معاند، به دشمنان این مرز و بوم پالس دادند.

پالس دادند به کسانی که دشمن ایران و تمامیت ارضی کشور هستند و برای تجزیه ایران و آسیب‌زدن به مردم برنامه‌ریزی می کنند.

 

متوسلی: وقتی مسئولان وظیفه خود را انجام نمی‌دهند نیرو‌های انقلابی هزینه می‌دهند

دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف در ادامه گفت‌و‌گوهربار عدم انجام مسئولیتها توسط مسئولان گفت: به نظرم بخشی از مسئله‌ای که امروز در دانشگاه با آن مواجه هستیم، این است که دانشجویان انقلابی واقعاً تمایل ندارند مقابل دانشجوی دیگری قرار بگیرند و درگیری و زد و خورد ایجاد شود.

چه از طرف ما باشد و چه از طرف آنها. برای ما تفاوتی ندارد و مطلوب هیچ‌کس نیست.

اما وقتی دولت وظیفه خود را انجام نمی‌دهد، وزارت علوم به وظیفه خود عمل نمی‌کند و حاکمیت دانشگاه نیز مسئولیت خود را انجام نمی‌دهد.

نیرو‌های انقلابی می‌گویند رهبر انقلاب به ما در دانشگاه وظیفه‌ای سپرده است؛ بنابراین می‌ایستند و هزینه آن نیز بر عهده خودشان می‌افتد.

 

فردی که در دانشگاه دانشجو و اساتید را کتک می‌زند باید با چه برخوردی مواجه شود؟ / آیا چیزی کمتر از اخراج از دانشگاه باید درباره چنین فردی اعمال شود؟

متوسلی افزود: سؤالی که دوست دارم مطرح کنم و به آن بپردازم، این است که دولتی که شعار حق و عدالت می‌دهد و این مفاهیم به‌وفور در ادبیات آن بیان می‌شود و حتی به نهج‌البلاغه استناد می‌کند، در چنین شرایطی حق و عدالت چیست؟

فردی که با سنگ سر دانشجو را در دانشگاه می‌شکند، استاد را کتک می‌زند، فحاشی می‌کند، پرچم رژیم منحوس پهلوی را با خود می‌آورد و پرچم ایران را آتش می‌زند، حق و عدالت درباره او چگونه باید اجرا شود؟

آیا چیزی کمتر از اخراج از دانشگاه باید درباره چنین فردی اعمال شود؟

مسئله اینجاست که اگر حق و عدالت را رعایت نکنیم، این مفاهیم به بازیچه تبدیل می‌شوند.

 

ترکمانی: مسئولین آموزش عالی دستشان به جنایاتی که در کشور اتفاق افتاد آلوده است

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه گفت:مسئولین آموزش عالی سنگ کسانی که در ۴۰۱ و دی ۱۴۰۴ اتفاقات را رقم زدند به سینه می‌زنند؛ کسانی که مسبب جنگ شده‌اند و در جنگ آن مواضع، بیانیه‌ها را داشته حتی اینها انقدر وقیح هستند که جنایت آمریکا و اسرائیل را در میناب محکوم نکردند.

شما حق چند میلیون دانشجو را که آمده‌اند در اینجا درس بخوانند و تحصیل بکنند در یک محیط آرام را ضایع می‌کنید.

چه شخصی پاسخگو دانشجویی هست که در دانشگاه تحصیل می‌کرد و میخواست به نقطه‌ای برسد، اما الان متوقف شده است و این بخاطر یک عده اقلیت است و ما داریم یک اکثریت را فدای این اقلیت می‌کنیم.

 

ماجرای دیدار وزیر علوم با شهید لاریجانی پیش از آغاز جنگ رمضان / شهید لاریجانی فرمودند هر کس در دانشگاه اهانت کرده باید اخراج شود

متوسلی افزود: بسیاری در دانشگاه شریف خون دل خوردند تا حکم اخراج یک نفر اعلام شد

اینکه شما دانشجو انقلابی، مومن به جمهوری اسلامی را به این نتیجه برسانید که حقت را نمیتوانی از مسیر قانونی بگیری خوب نیست و فضا بهم می‌ریزد.

وزارت علوم، معاون دانشجویی و وزیر باید پاسخگو باشند هرچند که در ظاهر می‌گفتند که ما پیگیر هستیم و عمل می‌کنیم.

طبق شنیده‌ها شهید علی لاریجانی یک هفته قبل از شهادت شون در جلسه‌ای به وزیر علوم گفتند که هرکس به پرچم کشور اهانت کرد یا به رهبری اهانت کرد از دانشگاه اخراج کنید.

 

دانشجوی دانشگاه شریف: وقتی قانون عمل نشود مانند مترسک دیگر کسی از آن نمی‌ترسد؟ / چه شخصی باعث شد آن استاد دانشگاه شریف به علی کریمی دوم تبدیل شود؟

متوسلی درباره بی قانونی در دانشگاه ها گفت: چه شخصی باعث شد آن استاد دانشگاه شریف تبدیل به علی کریمی دوم در دانشگاه بشود

چقدر دانشجویان انقلابی آن زمان گفتند که این شخص را از دانشگاه اخراج کنید و اخراج هم شد، اما یکسری افراد بعد از آن پیش رهبر شهید رفتند و پادرمیانی کردند و رهبر شهید هم دستور بررسی مجدد دادند تا اگر ظلمی در حق این فرد بوده احقاق شود.

قانون را عمل نکنید میشود مترسک و کسی دیگر از آن نمی‌ترسد.

 

دانشگاه باید از وضعیت نه جنگ نه صلح خارج شود / آئین نامه کمیته انضباطی را باید اجرا کنیم

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه گفت‌و‌گو افزود: ما نمی‌گویم سرکوب کنید، ما می‌گویم قوانین حاکم بر کشور که دستگاه اجرایی نیز موظف به اجرای آن است مجلس موظف به نظارت آن است اجرا شود؛ چرا قانونی که خودتان وضع کردید اجرا نمی‌کنید؟

در هر کشوری ملاک قانون است، آن چه که بر همه چیز حکمرانی می‌کند قانون است.

مسئولین آموزش عالی اگر قانون را اجرا میکردند اتفاقات دی ماه نمی‌افتاد، همین الان هم اجرا نشود با بازگشایی دانشگاه‌ها باز همان چالش‌ها را خواهیم داشت.

 

اجازه نخواهیم داد که کسانی که دستشان به خون هموطنان ما آلوده است پایشان را داخل دانشگاه بگذارند

ترکمانی تاکید کرد: واقعا خجالت آور است بعد از شهادت رهبری عزیز بعد از اتفاقات میناب، دانشگاه‌های ما طوری مدیریت می‌شود که قبل از جنگ میشد.

ما بی‌خیال این مسئله نمی‌شویم و نمیگذاریم خون مردم پایمال بشود.

سیزده حکم اخراج در دانشگاه صادر شده است، اما دانشگاه جرأت اجرای آن را ندارد.

این اقلیت اجازه تحصیل را از میلیون‌ها نفر دانشجو گرفته‌اند.

ما نمیگذاریم خون کودکان میناب پایمال شود، پیگیر این موضوع از نهاد‌های مربوطه خواهیم بود، لازم باشد خودمان کمیته‌هایی را تشکیل خواهیم داد و برخورد می‌کنیم.

اجازه نخواهیم داد که کسانی که دستشان به خون هموطنان ما آلوده است پایشان را داخل دانشگاه بگذارند.

 

متوسلی: آئین نامه کمیته انضباطی خوب است فقط باید اجرا شود

دانشجوی دانشگاه شریف در ادامه افزود:مسئله جدی‌تر ما اجرای درست آئین نامه است.

به آقای سیمایی می‌گویم اگر می‌خواهید دانشگاه آرام باشد باید قاطع برخورد کنید.

از دانشگاه شریف یک نامه با ۶۰۰ امضا به آقای اژه‌ای زده شد و دادستانی به عنوان مدعی‌العموم که ورود کنید.

صحنه خیلی واضح است، وظایف مشخص است و جرم‌ها جرم‌های آشکاریست، مسئله مسئله رسیدگی است.

 

روایت یک دانشجو از فضای دانشگاه شریف در صبح ۹ اسفند / دانشجونماها بعد اولین صدای موشک از دانشگاه فرار کردند!