قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

امید تازه برای ثبت جهانی ماسوله در سال ۲۰۲۷/ ماسوله در انتظار ارزیابی مجدد ایکوموس

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از ورود پرونده ثبت جهانی ماسوله به مرحله‌ای تازه خبر داد و گفت: با تکمیل مطالعات و کاوش‌های باستان‌شناسی و پاسخ به ابهامات ایکوموس، اکنون در انتظار ارزیابی مجدد این نهاد هستیم و امیدواریم این مسیر در نهایت به ثبت جهانی ماسوله در سال ۲۰۲۷ منتهی شود.
 امید تازه برای ثبت جهانی ماسوله در سال ۲۰۲۷/ ماسوله در انتظار ارزیابی مجدد ایکوموس

پرونده ثبت جهانی ماسوله پس از سال‌ها انتظار و عبور از چند مرحله کارشناسی، اکنون بار دیگر در مسیر ارزیابی قرار گرفته است؛ پرونده‌ای که پس از طرح ابهاماتی از سوی ایکوموس در اجلاس ریاض ۲۰۲۳، با انجام مطالعات و کاوش‌های باستان‌شناسی، تکمیل مستندات و تقویت بخش‌های تاریخی و تمدنی، برای بررسی مجدد در اجلاس ۲۰۲۷ یونسکو آماده می‌شود.

حالا در شرایطی که ایران با ثبت جهانی آثار جدیدی همچون الموت، همچنان در مسیر گسترش سهم خود از میراث جهانی قرار دارد، این پرسش مطرح است که پرونده ماسوله در چه مرحله‌ای قرار دارد و آیا می‌توان انتظار داشت این شهر تاریخی پس از بیش از دو دهه انتظار، سرانجام در سال ۲۰۲۷ به فهرست میراث جهانی یونسکو راه پیدا کند؟

در همین راستا با یوسف سلمانخواه، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان، درباره آخرین وضعیت پرونده ثبت جهانی ماسوله، روند رفع ابهامات ایکوموس، یافته‌های جدید باستان‌شناسی، ارزیابی پیش‌روی این پرونده و چشم‌انداز ثبت جهانی ماسوله در سال ۲۰۲۷ به گفت‌وگو نشستیم.

یوسف سلمانخواه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت پرونده ثبت جهانی ماسوله اظهار کرد: انتظار می‌رود رسانه‌ها در حوزه ثبت جهانی ماسوله، اطلاعات و اخبار این پرونده را به‌روز دنبال و منتشر کنند.

وی با اشاره به اینکه پرونده ماسوله در اجلاس یونسکو در ریاض در سال ۲۰۲۳ دیفر (تعویق) شد، افزود: در آن زمان درباره برخی مباحث مطرح‌شده در پرونده، از جمله این دیدگاه که ماسوله روایتگر فعالیت‌های رمه‌داری و روند صنعتی‌شدن بوده است، پرسش‌هایی مطرح شد و از ما خواسته شد مصادیق و منابع تاریخی و پژوهشی این ادعاها مطرح شود سلمانخواه ادامه داد: در همین راستا نواقص پرونده برطرف و پرونده ماسوله در سال ۲۰۲۷، همراه با پرونده سیراف، مجدداً برای ثبت جهانی در یونسکو ارائه شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به نقش ایکوموس در فرایند ارزیابی پرونده‌های میراث فرهنگی گفت: ایکوموس بازوی کارشناسی و مشورتی یونسکو است و بررسی و ارزیابی پرونده‌ها بر اساس نظر کارشناسی این نهاد انجام می‌شود. در همین راستا، برای پاسخ به پرسش‌ها و رفع ابهامات مطرح‌شده از سوی ایکوموس، یک تیم باستان‌شناسی از چین به ایران آمد و از مردادماه ۱۴۰۳ نیز یک تیم کارشناسی تخصصی، مطالعات و بررسی‌های تکمیلی را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه یکی از محورهای اصلی این مطالعات، بررسی شواهد مربوط به تولید آهن و کاربرد آن در ساخت سلاح و دیگر مصنوعات بوده است، تصریح کرد: در جریان کاوش‌های باستان‌شناسی، شواهد و کوره‌های مرتبط با تولید آهن مستند شد که می‌تواند به روشن شدن ابعاد تاریخی و صنعتی ماسوله کمک کند.

ماسوله با مستندات جدید به استقبال ارزیابی ایکوموس می‌رود

سلمانخواه افزود: یافته‌های این پژوهش توسط گروه تحقیقاتی و باستان‌شناسان در قالب چند مقاله علمی بین‌المللی منتشر شد و در ایران نیز فعالان و پژوهشگران حوزه باستان‌شناسی، چندین مقاله درباره «کهنه ماسوله» به رشته تحریر درآورده‌اند.

وی تأکید کرد: یکی از موضوعات مورد اشاره ایکوموس این بود که پرونده ماسوله از نظر رفرنس تاریخی و تمدنی نیازمند مستندات بیشتری است. با این حال، نتایج کاوش‌های باستان‌شناسی نشان داد که ماسوله دارای پیشینه تاریخی و تمدنی قابل توجهی است و ارایه مستندات کوره‌های چند مرحله ای تولید آهن یکی از شواهد مهم در اثبات این موضوع به شمار می‌رود. این یافته‌ها همچنین نشان‌دهنده وجود فعالیت‌های مرتبط با دامداری و زندگی و تولید صنعتی در منطقه ماسوله در دوره‌های تاریخی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان ادامه داد: پس از به‌دست آمدن یافته‌های پژوهشی جدید مربوط به کوره‌های ذوب آهن و بازسازی تجربی یک کوره الگویی چشم انداز پژوهشی بسیار خوبی برای این پرونده در انتظار است.

سلمانخواه با بیان اینکه روند مطالعات تکمیلی همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: در حال حاضر با مصوبات استاندار گیلان، مطالعات تکمیلی و اقدامات عملیاتی مربوط به «کهنه ماسوله» در دستور کار قرار گرفته و اعتبار لازم نیز برای این اقدامات تأمین شده است.

وی افزود: همچنین چهارم مهرماه سال جاری، ارزیاب ایکوموس وارد ایران و استان گیلان خواهد شد تا کل منظر فرهنگی و تاریخی ماسوله را مورد ارزیابی قرار دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمینه معرفی یافته‌های باستان‌شناسی گفت: ارزیاب ایکوموس علاوه بر بررسی این کوره‌ها، کل منظر فرهنگی، تاریخی و بافت تاریخی ماسوله را نیز مورد بازدید و ارزیابی قرار خواهد داد و گزارش خود را به یونسکو ارائه می‌کند.

سلمانخواه ادامه داد: پس از این ارزیابی، چنانچه پرسش یا ابهامی از سوی ایکوموس مطرح شود، در صورت دعوت، پاسخ‌های لازم از سوی کارشناسان مربوط را ارائه خواهد شد تا امیدوار باشیم در سال ۲۰۲۷، پیام ثبت جهانی ماسوله را از اجلاس یونسکو در استانبول ترکیه بشنویم.

جامعه محلی باید مطالبه‌گر ثبت جهانی ماسوله باشد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان در ادامه با تأکید بر نقش جامعه محلی در روند ثبت جهانی آثار تاریخی گفت: ثبت جهانی هر اثر تاریخی باید به یک مطالبه عمومی و محلی تبدیل شود و انتظار داریم مردم، به‌ویژه اهالی استان گیلان و مردم ماسوله، مطالبه‌گری بین‌المللی برای ثبت جهانی این شهر را دنبال کنند.

وی افزود: راه‌اندازی کارزارهای مجازی، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و انتشار مطالب و درخواست‌ها به زبان‌های مختلف می‌تواند در معرفی ظرفیت‌های ماسوله و رساندن مطالبه ثبت جهانی آن به مخاطبان بین‌المللی مؤثر باشد.

سلمانخواه با اشاره به نقش گردشگران در این زمینه تصریح کرد: گردشگران نیز می‌توانند پس از سفر به ماسوله، خاطرات و تجربه‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی و به زبان‌های مختلف منتشر کنند و در کنار آن، مطالبه ثبت جهانی ماسوله را مطرح کنند.

وی همچنین از رسانه‌ها خواست در این زمینه نقش فعال‌تری ایفا کنند و گفت: رسانه‌ها می‌توانند با مطالبه‌گری و تولید محتوای مستمر، زمینه توجه بیشتر به پرونده ثبت جهانی ماسوله را فراهم کنند. هدف این است که پیش از حضور ارزیاب ایکوموس در ایران، با راه‌اندازی کارزارهای عمومی و بین‌المللی، درخواست ثبت جهانی ماسوله که بیش از ۲۰ سال است در انتظار تحقق آن هستیم، بیش از گذشته به یونسکو و افکار عمومی بین‌المللی منتقل شود.

انتهای پیام



۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق حمایت از پروژه‌های گردشگری بریکس - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری بریکس 2026 در هند، با قدردانی از دولت جمهوری هند برای میزبانی شایسته این نشست و سازمان بریکس برای قرار دادن مفاهیمی همچون تاب‌آوری، نوآوری، همکاری و پایداری و رویکرد «مردم‌مدار به آینده مشترک بشریت» در کانون مباحث اجلاس، بر ضرورت تقویت همکاری‌های بین‌المللی برای شکل‌دهی به آینده‌ای انسان‌محور در صنعت گردشگری تاکید کرد.

وی با اشاره به شرایط پیچیده و پرتنش حاکم بر جهان، اظهار کرد: این مفاهیم در شرایطی که جهان با بحران‌ها و منازعات ویرانگر و عمیقی مواجه است، معنایی بسیار فراتر و عمیق‌تر پیدا می‌کنند.

محکومیت تجاوز و تاکید بر ضرورت حفاظت از میراث‌فرهنگی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه تجاوز نظامی به ایران را محکوم کرد و گفت: در این فرصت، تجاوز ویرانگر دشمنان ملت ایران به وطن عزیزم را با صراحت و قاطعیت محکوم می‌کنم؛ جنگی که رنج عمیقی بر ملت ایران تحمیل کرد و بیش از چهار هزار انسان بی‌گناه، از جمله 168 کودک بی‌دفاع و مظلوم در مدرسه شجره طیبه میناب، همچنین غیرنظامیان و شماری از چهره‌های برجسته علمی، فکری و فرهنگی را به شهادت رساند.

صالحی‌امیری افزود: این تجاوز همچنین به 149 اثر و محوطه تاریخی و فرهنگی، از جمله پنج اثر ثبت‌شده در فهرست میراث‌جهانی، آسیب جدی وارد کرد و نگرانی‌های مهمی را درباره حفاظت از میراث‌فرهنگی به وجود آورد.

وی تاکید کرد: این تجربه تلخ، توجه ما را بیش از پیش به اهمیت واقعی رویکرد «مردم‌مدار به آینده مشترک بشریت» معطوف می‌کند؛ اگر آینده بشریت را در اولویت قرار داده‌ایم، حفاظت از جان انسان‌ها، پاسداشت کرامت انسانی، صیانت از جوامع و حفاظت از میراث‌فرهنگی مشترک باید در مرکز همکاری‌های بین‌المللی ما قرار گیرد.

تاب‌آوری گردشگری باید از اقتصادها فراتر رود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به جایگاه تاریخی و تمدنی ایران گفت: ایران به‌عنوان یکی از کهن‌ترین تمدن‌های جهان، در این ایام این رسالت جهانی را عمیقا درک می‌کند و اینجاست که مفهوم تاب‌آوری اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.

صالحی‌امیری تصریح کرد: تاب‌آوری نباید فقط به معنای توانایی یک مقصد گردشگری برای عبور از یک بحران باشد؛ تاب‌آوری واقعی به معنای توانایی انسان‌ها، جوامع و فرهنگ‌ها برای حفظ هویت خود، بازسازی معیشت و زندگی و بازیابی توان و کرامت خویش است.

وی با بیان اینکه آینده گردشگری در گرو توجه به جامعه و انسان است، گفت: جهان امروز بیش از اقتصادهای تاب‌آور به جوامع تاب‌آور نیاز دارد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: جهان به همکاری به جای تقابل، گفت‌وگو به جای تفرقه و تفاهم فرهنگی به جای خصومت نیاز دارد.

پیشنهاد ایران برای شکل‌دهی به الگوی جدید همکاری گردشگری بریکس

صالحی‌امیری در بخش دیگری از سخنان خود، با ارائه پیشنهادهای مشخص جمهوری اسلامی ایران برای تقویت همکاری‌های گردشگری در چارچوب بریکس، اظهار کرد: باید با یکدیگر برای ساختن الگویی از گردشگری تلاش کنیم که در برابر بحران‌ها تاب‌آور، در مواجهه با تغییرات نوآور، برای نسل‌های آینده پایدار و بیش از همه، انسان‌محور باشد.

وی افزود: بیایید گردشگری را به پلی میان ملت‌ها تبدیل کنیم؛ پلی که فرهنگ‌ها را به یکدیگر پیوند می‌دهد، امید را احیا می‌کند، از جوامع حمایت می‌کند و به صلح پایدار کمک می‌رساند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نخستین پیشنهاد خود، بر ضرورت تقویت پیوند میان سیاست‌های دولتی و ظرفیت‌های بخش‌خصوصی تاکید کرد و گفت: بریکس در سال‌های گذشته در توسعه ارتباطات گردشگری میان دولت‌ها موفق عمل کرده است؛ بنابراین اکنون زمان آن فرا رسیده است که رویکرد انسجام‌بخش میان سیاست‌های دولتی و حمایت از بخش‌خصوصی بیش از پیش تقویت شود و ایران آمادگی دارد سازوکارهای اجرایی این رویکرد را ارائه کند.

پیشنهاد تاسیس صندوق حمایت از پروژه‌های گردشگری بریکس

صالحی‌امیری در ادامه، راه‌اندازی صندوق حمایت از پروژه‌های گردشگری بریکس را یکی از ظرفیت‌های مهم برای توسعه همکاری‌های عملیاتی میان کشورهای عضو دانست و اظهار کرد: راه‌اندازی صندوق حمایت از پروژه‌های گردشگری بریکس می‌تواند نقش بسزایی در توسعه زیرساخت‌های گردشگری کشورهای عضو ایفا کند.

وی افزود: سازوکارهای اجرایی مربوط به این صندوق می‌تواند ذیل فرایندهای بانک توسعه نوین بریکس تعریف شود و زمینه را برای تامین مالی و اجرای پروژه‌های مشترک گردشگری در کشورهای عضو فراهم کند.

احیای ظرفیت جاده‌های تاریخی برای تقویت تعاملات مردم با مردم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین با اشاره به ظرفیت تاریخی مسیرهای تمدنی و تجاری میان کشورهای عضو بریکس، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های جاده ابریشم و جاده ادویه تاکید کرد.

صالحی‌امیری گفت: بریکس می‌تواند از ظرفیت‌های غنی جاده ابریشم و جاده ادویه که در گذشته‌های دور به‌عنوان پل فرهنگی و تجاری میان برخی کشورهای عضو نقش‌آفرینی کرده‌اند، برای تقویت تعاملات «مردم با مردم» بهره‌برداری کند.

وی تاکید کرد: این مسیرهای تاریخی نه‌تنها بخشی از میراث مشترک تمدنی ملت‌ها هستند، بلکه می‌توانند در عصر حاضر به بسترهای جدیدی برای توسعه گردشگری، تبادل فرهنگی، تعمیق شناخت متقابل ملت‌ها و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل شوند.

گردشگری؛ ابزار دیپلماسی فرهنگی و صلح

صالحی‌امیری در جمع‌بندی سخنان خود، با تاکید بر ضرورت عبور از نگاه صرفا اقتصادی به گردشگری، تصریح کرد: گردشگری می‌تواند فراتر از یک فعالیت اقتصادی، به ابزاری برای پیوند جوامع، تقویت تفاهم فرهنگی و ساختن آینده‌ای مشترک تبدیل شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان، ضمن قدردانی مجدد از دولت هند برای میزبانی اجلاس وزرای گردشگری بریکس 2026 و کشورهای عضو برای مشارکت مؤثر در این نشست، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت فعال و ارائه سازوکارهای اجرایی در مسیر تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو بریکس تاکید کرد.

انتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ساماندهی خانه‌مسافرها و سوئیت‌های غیرمجاز ایلام / یک ماه فرصت برای دریافت مجوز

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اظهار کرد: تمامی خانه‌مسافرها، سوئیت‌ها و واحد‌های اقامتی که بدون دریافت مجوز قانونی فعالیت می‌کنند، حداکثر یک ماه فرصت دارند با مراجعه به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام و ثبت‌نام در سامانه مربوط، فرآیند دریافت مجوز را طی کنند.

وی افزود: ساماندهی واحد‌های اقامتی و تأسیسات گردشگری غیرمجاز، با هدف نظم‌بخشی به فعالیت این واحدها، ارتقای کیفیت خدمات و صیانت از حقوق مسافران و گردشگران انجام می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام ادامه داد: این اداره‌کل پس از ثبت درخواست و تکمیل مدارک، آمادگی دارد در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بررسی پرونده‌ها و صدور مجوز اقدام کند تا فعالیت این واحد‌ها در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی ادامه یابد.

شریفی تصریح کرد: پس از پایان مهلت یک‌ماهه، با واحد‌هایی که برای قانونی کردن فعالیت خود اقدام نکرده باشند، مطابق قوانین و مقررات برخورد خواهد شد و موضوع از طریق مراجع ذی‌صلاح پیگیری می‌شود.

وی تأکید کرد: تعیین این مهلت به معنای سلب مسئولیت قانونی از بهره‌برداران نیست و در صورت وقوع هرگونه تخلف، ایجاد مزاحمت یا بروز مشکل از سوی این واحدها، موضوع حتی در مدت تعیین‌شده نیز مطابق ضوابط قانونی مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام از مالکان و بهره‌برداران خانه‌مسافر‌ها و واحد‌های اقامتی فاقد مجوز خواست با استفاده از فرصت تعیین‌شده، هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام و دریافت مجوز اقدام کنند تا ضمن جلوگیری از تبعات قانونی، زمینه فعالیت رسمی و قانونمند این واحد‌ها فراهم شود.




 یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا
۲۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا

یک هدهد از فرط تشنگی به انسان‌ها پناه آورده؛ حالا برای زنده ماندن به آبی نیاز دارد که انسان‌ها باید به او بدهند. کل‌ها و بزها هم برای پیدا کردن آب به مناطقی...

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از افزایش موارد علائم عفونت‌های تنفسی و موارد مثبت آنفلوانزا در کشور خبر داد و گفت: در هفته بیست‌ویکم سال جاری، ۲.۷ درصد نمونه‌های تنفسی بیماران بستری از نظر آنفلوانزا مثبت بوده و تایپ B همچنان نوع غالب این ویروس است.

 فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی
۵۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی

شرکت فولاد مبارکه با الزام سازمان بورس مجبور به انتشار صورت‌های مالی خود در خصوص هزینه کرد‌های شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی شد. این هزینه‌ها در سال ۱۴۰۴ به رقم بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان رسیده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات، تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی، مراسمات ناجا و ... شده است. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به رقم خیره کننده ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیرو‌های فولاد و بازسازی پس از جنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی هم‌خوانی دارد؟

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

اگر به دنبال راهکاری مطمئن برای افزایش ایمنی راه‌پله‌های مدارس یا سایر ساختمان‌های پرتردد هستید، بررسی محصولات تخصصی سازوکار و دریافت مشاوره از کارشناسان این مجموعه می‌تواند انتخابی آگاهانه و مطمئن برای اجرای یک پروژه ایمن و ماندگار باشد.