قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

زعفران‌کاران ایلام حمایت می‌شوند/ طلای سرخ در استان توسعه می‌یابد

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: به‌منظور توسعه کشت گیاهان دارویی ارزشمند و افزایش بهره‌وری کشاورزان، بیش از ۹۰ درصد از زعفران‌کاران استان ایلام تا کنون مشمول دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه شده‌ و تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند این اقدام با همکاری مؤثر جهاد دانشگاهی استان ایلام صورت گرفته و گامی بلند در جهت حمایت از تولید و توسعه کشت زعفران در استان ایلام محسوب می‌شود.
 زعفران‌کاران ایلام حمایت می‌شوند/ طلای سرخ در استان توسعه می‌یابد

علی‌رضا طولابی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: استان ایلام با برخورداری از شرایط اقلیمی و خاکی مساعد، پتانسیل بالایی برای کشت و توسعه زعفران دارد. این گیاه ارزشمند که به «طلای سرخ» نیز شهرت دارد، علاوه بر ارزش دارویی و غذایی، می‌تواند ارزش افزوده قابل توجهی را برای کشاورزان منطقه به ارمغان بیاورد، مقاومت به کم آبی، کیفیت بالای خاک و آب و همچنین علاقه و استقبال کشاورزان ایلامی، در کنار ارائه تسهیلات حمایتی، از عوامل کلیدی در افزایش رغبت کشاورزان به سمت کشت این محصول استراتژیک بوده است.

وی با تأکید بر اجرای برنامه‌های حمایتی، بیان کرد: توسعه کاشت گیاهان کم‌آب‌خواه و اقتصادی در دستور کار این سازمان قرار دارد، این رویکرد پاسخی هوشمندانه به محدودیت‌های منابع آبی استان و گامی مؤثر در برای دستیابی به کشاورزی پایدار و مقاوم در برابر خشکسالی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام افزود: در فصل زراعی پیش رو، علاوه بر حمایت از تولیدکنندگان، برنامه‌ریزی جامعی برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با زعفران و سایر محصولات کشاورزی در استان ایلام در نظر گرفته شده است، این اقدامات در راستای ایجاد زنجیره ارزش کامل از تولید تا فرآوری و بازاریابی صورت می‌گیرد و هدف آن، افزایش اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی در مناطق روستایی و کشاورزی استان است.

طولابی گفت: بناست در سال جاری کشت مکانیزه زعفران نیز در دستور کار قرار گیرد تا راندمان تولید افزایش یافته و هزینه‌های تولید برای کشاورزان کاهش یابد.

انتهای پیام





 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.