قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

یزدی‌ها در دو گروه به دنبال فتح شن‌های داغ

مراسم قرعه‌کشی نوزدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور برگزار شد و سه نماینده استان یزد حریفان خود را شناختند؛ مقاومت گلساپوش یزد در گروه نخست قرار گرفت و چادرملو اردکان و دهیاری ملاباشی نیز در گروه دوم به رقابت خواهند پرداخت.
 یزدی‌ها در دو گروه به دنبال فتح شن‌های داغ

مراسم قرعه‌کشی نوزدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور با حضور مسئولان برگزاری مسابقات و سرپرستان تیم‌ها در سالن روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران برگزار شد و تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها حریفان خود را شناختند.

بر اساس قرعه‌کشی انجام‌ شده، مقاومت گلساپوش یزد، یکی از مدعیان باسابقه فوتبال ساحلی کشور در گروه نخست این رقابت‌ها قرار گرفت و برای رسیدن به مراحل بالاتر باید با تیم‌های پارس جنوبی بوشهر، شاهین خزر رودسر، ملوان بندرانزلی و شیبا البرز رقابت کند.

در گروه دوم نیز دو نماینده دیگر استان یزد حضور دارند. چادرملو اردکان و دهیاری ملاباشی براساس قرعه در این گروه قرار گرفتند و در کنار تیم‌های فولاد هرمزگان، شهرداری بندرعباس و هدف سمنان برای کسب امتیازات و صعود به مراحل بعدی مسابقات به میدان خواهند رفت.

حضور سه نماینده از استان یزد در نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ساحلی، این استان را به یکی از قطب‌های مهم این رقابت‌ها تبدیل کرده است؛ موضوعی که می‌تواند رقابت‌های فصل پیش‌رو را برای علاقه‌مندان فوتبال ساحلی در یزد جذاب‌تر از همیشه کند.

لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور در حالی وارد نوزدهمین دوره خود می‌شود که تیم‌های حاضر، برای کسب عنوان قهرمانی و قرار گرفتن در جمع مدعیان فوتبال ساحلی کشور رقابت خواهند کرد.

بر اساس برنامه اعلام‌ شده، مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور در فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۶ از ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ آغاز می‌شود و تیم‌ها رقابت خود را برای پشت سر گذاشتن یک فصل سخت و فشرده آغاز خواهند کرد.

انتهای پیام 





 قیمت طلا امروز شنبه ۳۱ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز شنبه ۳۱ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 101 دلاری نسبت به روز گذشته، 4603 (چهار هزار و ششصد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد.

 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.