قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

کاتس پس از روز خونین لبنان: جنگ متوقف نمی‌شود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از یک روز خونین در لبنان، باز هم تهدید کرد که هیچ حسابی باز نخواهد ماند و حملات متوقف نخواهند شد.
 کاتس پس از روز خونین لبنان: جنگ متوقف نمی‌شود

به گزارش ایسنا، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه، یک روز پس از تشدید گسترده تنش‌ها در جنوب لبنان، در صفحه خود در پلتفرم ایکس به «وارد کردن ضربه‌ای سخت» تهدید کرد.

کاتس در ادامه اظهارات گستاخانه و مدعیانه خود در ایکس نوشت: «هیچ حسابی در هیچ میدانی باز نخواهد ماند، ما در دفاع از سربازان و شهروندان خود به شدت حمله خواهیم کرد.»

کاتس در حالی این سخنان تهدیدآمیز و گستاخانه را منتشر کرده که در حملات هوایی روز شنبه رژیم اشغالگر صهیونیستی به جنوب لبنان، ۱۱ تن از جمله سه کودک به شهادت رسیدند و این بالاترین آمار تلفات روزانه از زمان امضای توافق‌ چارچوب میان لبنان و رژیم صهیونیستی در اواخر ژوئن است.

به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز عربی، ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این رابطه مدعی شد که حملات هوایی این رژیم به شهرک «انصار» در جنوب لبنان، «یک مقام نظامی حزب‌الله را هدف قرار داده و این حمله در پاسخ به عملیات حزب‌الله علیه نیروهای آن بوده است.»

ارتش اشغالگر صهیونیستی در بیانیه‌ای در پلتفرم «ایکس» ادعا کرد که «نیروهایش به یک مقر فرماندهی حزب‌الله حمله کرده و علی سمیر الحاج حسن، فرمانده یگان نوار غزه در نیروی رضوان را به شهادت رسانده است.»

وزارت بهداشت لبنان نیز  اعلام کرد: در حمله به شهرک انصار، هفت نفر از جمله ۳ کودک و ۲ زن شهید شدند.

به گزارش این وزارتخانه، در حمله دیگری به «دیرالزهرانی»، چهار نفر شهید و ۱۷ نفر دیگر از جمله یک کودک و ۱۱ زن زخمی شدند.

در همین رابطه ژوزف عون، رئیس جمهور لبنان با اشاره به شهادت تمامی اعضای یک خانواده لبنانی در حمله رژیم صهیونیستی به شهرک انصار، این حملات را «پیام روشنی برای روند مذاکرات و تلاش‌های آمریکا برای اجرای توافق‌ چارچوب میان ۲ طرف» دانست.

در مقابل سخنگوی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه مدعی شد که «حملات اسرائیل علیه حزب الله باید به مذاکرات شتاب بیشتری بدهد و آنها را جدی‌تر کند نه برعکس!»

حزب‌الله لبنان نیز در این رابطه تاکید کرد که «مقامات لبنانی نباید مسیر تحقیرآمیز مذاکرات مستقیم با اسرائیل را ادامه دهند چراکه حملات و تلاش‌های اسرائیل برای تحمیل …




 «نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی

«نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 ۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا

۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا

بهتر از همه برای آمریکا این است که ترامپ بتواند ایران را مجبور به دست کشیدن از محتوای تفاهم نامه اسلام آباد کند و موفق شود متن جدیدی را به عنوان مبنای مذاکرات پایان جنگ به ایران تحمیل کند

 یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: تاکنون هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌ایم.

 منم میخوام سرباز آمریکایی بکشم ؛ تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبه دلاریه که از کشتن سربازای آمریکایی گیر آدم بیاد + فیلم

منم میخوام سرباز آمریکایی بکشم ؛ تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبه دلاریه که از کشتن سربازای آمریکایی گیر آدم بیاد + فیلم

یک خانم در مصاحبه درباره حمایت از کشور در برابر متجاوزان گفت : من هم میخواهم بروم به جنوب و به جنگ با آمریکایی ها بروم چرا که تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبد، دلاری است که از کشتن سربازای آمریکایی به من برسد.

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.

 ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در گزارشی انتقادی با بررسی سیاست‌های دونالد ترامپ در قبال جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که واشنگتن در تمامی محورهای تقابل با تهران با بن‌بست کامل مواجه شده است.

 پرادعای تنها در جنگ با ایران

پرادعای تنها در جنگ با ایران

درخواست‌های ترامپ از دیگر کشورها برای ورود به جنگ به در بسته برخورد کرده است و برخی کشورها هم خواستار استقلال نظامی از آمریکا شده اند.

 نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند - تسنیم

نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند - تسنیم

جنبش نجباء تاکید کرد که تلاش‌های فتنه‌انگیز «باراک» آمریکایی برای ایجاد ناامنی در عراق شکست خورد.