قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تاکید کرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور بی‌کفایت و هیئت حاکمه آمریکا را در برابر نگاه شرق و غرب تحقیر خواهند کرد.
 ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری گفت: در این روزها ملت ایران و ملل مسلمان و آزادگان جهان چهلمین روز بدرقه پیکر مجروح و مطهر قائد شهید را در سوگ هستند و ملت ایران در این روزهای تلخی که سپری کرد در کنار رزمندگان اقتدارآفرین ارتش و سپاه ایستاد و نقش ایرانیان در آفرینش امنیت مردم پایه را به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به وحدت قوای سه گانه و تلاش دولتمردان برای گشودن گره‌های حاصل از تهاجم دشمن افزود: همدلی بی‌نظیر ایرانیان فصل نوینی از وفاق ملی را به نمایش گذاشت و رژیم صفاک صهیونیستی را به فروپاشی خود نزدیک کرد.

ادامه دارد



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

اجازه تجاوز به سرزمین و امنیت کشورمان را نمی‌دهیم

به گزارش مشرق، سردار سید مجید ابن‌الرضا امروز جمعه که به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی در پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران در مصلی امام خمینی(ره) سخن می‌گفت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به ویژه قائد شهید امت و شهدای صنعت دفاعی و فرماندهان شهید کشور در ۲ جنگ اخیر، گفت: صنعت دفاعی، امروز در نظام اسلامی جلوه‌ای از علم و فناوری، خلاقیت، ایمان، استقلال و اراده یک ملت است و آنچه ما در صنعت دفاعی می‌بینیم، کوهی است که بخش بزرگی از توانمندی در زیر سطح آن قرار دارد.

وی افزود: دانشگاه‌ها، آزمایشگاه‌های علوم و تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشمندان، مهندسان، کارگران، متخصصان و هزاران جوان ایرانی که امروز به طور شبانه روز برای حفظ امنیت اقتدار ایران تلاش می‌کنند، فقط بخشی از صنعت دفاعی کشور هستند.

اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشورمان را نمی‌دهیم

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به اهمیت امنیت در کشور، تصریح کرد: امروز امنیت برای مسائل مهم جامعه، اصل است و زمانی جامعه و خانواده با آرامش زندگی خواهند کرد، که امنیت لازم را داشته باشند. دانش آموزان زمانی به آرامش درس می‌خوانند که محیط امن را داشته باشند، دانشگاه زمانی می‌تواند پژوهش و تحقیق لازم را انجام دهد که کشور ثبات و امنیت لازم را در خود جای دهد. بر همین اساس امنیت مقدمه پیشرفت در هر کشوری است.

سردار ابن‌الرضا یادآور شد: اگر امنیت نباشد، اقتصاد آسیب خواهد دید و در ادامه سرمایه‌گذاری‌ها کاهش خواهد یافت و علم و فناوری دچار مشکل می‌شود و آرامش مردم از بین می‌رود. برهمین اساس توان دفاعی و صنعت دفاعی، امروز یکی از ارکان مهم امنیت ملی و یکی از مولفه‌های بازدارندگی است.

وی تاکید کرد: قدرت دفاعی امروز ایران برای جنگ طلبی نیست بلکه برای جلوگیری از جنگ و تجاوز است. هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبوده و نخواهیم بود. ما اهل تجاوز نظامی نیستیم، اما اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشور را هم نخواهیم داد.

جنگ تحمیلی اخیر میدان بزرگ آزمون بود

سردار ابن‌الرضا در ادامه با بیان اینکه تجربه جنگ اخیر درسی بزرگ بود، گفت: این جنگ برای ملت ایران با همه تلخی‌ها و هزینه‌ها و داغ هایی که بر دل ما گذاشت، یک میدان بزرگ آزمون بود. ما عزیزانی را از دست دادیم از جمله قاعد امت، فرماندهان، دانشمندان، زنان و کودکانی که مظلومانه در این جنگ به شهادت رسیدند و داغ شهیدان برای ما فراموش نشدنی است. اما در کنار این تلخی بزرگ، ملت ایران، یک حقیقت بزرگ را دید و آن قدرت خودباوری ملی بود.

وی خاطرنشان کرد: این جنگ نشان داد که ملت ایران اگر روی پای خود بایستد، اگر به جوان خود اعتماد کند و اگر علم و فناوری را به میدان بیاورد و اگر در کنار یکدیگر متحد و منسجم باشد، می‌تواند در برابر همه تهدیدات ایستادگی کند.

سرپرست وزارت دفاع گفت: دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، کارخانه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌های دفاعی کشور در جنگ اخیر نشان دادند که می‌توانند در عرصه‌های پیچیده علم و فناوری نقش آفرین باشند.

سردار ابن‌الرضا تصریح کرد: با اطمینان می‌گویم جوان ایرانی، دانشمند ایرانی، دانشگاه‌های ایرانی، صنعت ایرانی و در نهایت ملت ایران می‌توانند روی پای خود بایستدند و در راه استقلال و امنیت کشور تلاش کنند.

وی درس دیگر جنگ اخیر را اتحاد و انسجام ملی برشمرد و عنوان کرد: هرجا ملت و قدرت دفاعی کشور در کنار هم قرار گرفتند، ایران با قدرت، همه ظرفیت‌های خود را در برابر دشمنان به کار گرفت. امروز کارگران، معلمان، کشاورزان، دانشجویان، نیروهای مسلح، دولت و مردم همه بخشی از این قدرت ملی هستند.

سرپرست وزارت دفاع باتاکید بر اینکه قدرت ملی فقط در یک سازمان یا یک دستگاه خلاصه نمی‌شود بلکه قدرت ملی ایران، حاصل جمع توان ایرانیان است،گفت: این جنگ با همه سختی‌هایش امید ما را به آینده بیشتر کرد. چرا که دیدیم که یک ملت می‌تواند در سخت‌ترین شرایط روی پای خود بایستد و در برابر فشار، تحریم محاصره تاب آور شود و اگر چه این فشارها، دشواری ایجاد می‌کند اما نمی‌تواند اراده یک ملت را از بین ببرد.

سردار ابن‌الرضا تاکید کرد: این جنگ برای ما یک پیام بزرگ داشت مبنی بر اینکه که اگر به خودمان،به جوانان، علم و فناوری و ظرفیت‌های ملی اعتماد کنیم، آینده ایران می‌تواند بسیار روشن‌تر از امروز باشد.

در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ ۱۲ روز ظاهر شدیم

وی در ادامه با مقایسه جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه عنوان کرد: ما در جنگ رمضان به مراتب قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد صحنه و میدان شدیم و همچنین به مراتب شگفتانه‌های ما در حوزه تکنیک و تاکتیک در جنگ رمضان ارتقا یافته‌تر از جنگ قبلی بود. از طرفی میزان نفوذ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عمق پایگاه دشمن و تعداد سقوط‌های بالگردها و هواپیماهای عملیاتی و شناسایی دشمن و تسلط به اقدامات منطقه‌ای دشمن و ایجاد اقدامات دردآور علیه دشمن، بسیار بیشتر از جنگ تحمیلی دوم بود.

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه در جنگ رمضان، پایگاه‌های دشمن دقیق تر نسبت به جنگ ۱۲ روزه مورد هدف قرار گرفت، گفت: این نشان دهنده قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی سوم است که در برابر دو ارتش تروریستی آمریکا و صهیونیستی آن را به رخ جهان کشید، به نحوی که دشمن را از ادامه شرارت‌های خود پشیمان کرد.

سردار ابن‌الرضا با بیان اینکه امروز در قدرت دفاعی، فناوری نوین، هوش مصنوعی، میکرو الکترونیک، مواد پیشرفته، مخابرات، نرم‌افزار و علوم شناختی، سامانه‌های هوشمند و ده‌ها حوزه به برتری رسیدیم و همه این اقدامات با کمک نیروی انسانی در داخل کشور محقق شده است، اضافه کرد: به قول آقای شهید ایران، سرمایه اصلی کشور تجهیزات و امکانات نیست بلکه نیروی انسان مؤمن و متعهدی است که مانند جواهری علم را به زانو درآورده است و اگر بهترین تجهیزات را داشته باشیم اما نیروی انسانی خلاق، متخصص، متعهد و آینده نگر نداشته باشیم، نمی‌توانیم قدرت خود را پایدار کنیم.

بیش از ۹۰ درصد کارکنان وزارت دفاع متخصص و تحصیل‌کرده‌اند

وی گفت: امروز بیش از ۹۰ درصد نیروهای وزارت دفاع را نیروهای متخصص و تحصیل کرده تشکیل می‌دهند و بدنه این مجموعه یکی از جوان‌ترین بدنه‌های تخصصی کشور است.

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه برای ارتقاء ایران در زمینه‌های مختلف اقتصادی، دفاعی و نظامی و سایر حوزه‌ها باید به جوان ایرانی اعتماد کرد، افزود: باید به جوان ایرانی مسئولیت دهیم و اجازه دهیم ایده‌هایش را به محصول تبدیل کند و کاری کنیم که نخبه ایرانی احساس نکند که برای شکوفایی استعداد خود باید حتما به خارج از کشور برود.

سردار ابن‌الرضا یکی از از جلوه‌های امیدبخش تجربه دو جنگ اخیر را مهاجرت معکوس و اعلام آمادگی متخصصان برای خدمت به کشور برشمرد و گفت: این فرهنگ ایرانی است که در روزهای سخت فرزندان خود را به میدان می‌آورد. همچنین تولید فناوری‌ها زمانی ارزشمند است که در کنار ایمان و اخلاق قرار بگیرد. چرا که قدرت بدون اخلاق خطرناک است و علم بدون اخلاق می‌تواند به تهدید تبدیل شود و فناوری بدون ایمان و تعهد ممکن است در مسیر نادرستی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه قدرت دفاعی ایران باید قدرتی در جهت دفاع از مردم کشور باشد، تصریح کرد: همچنین این قدرت باید از استقلال و تمامیت ارضی کشور دفاع کند و در مسیر ارزش‌های انقلابی و اسلام و مسیر امام راحل و قاعد شهید امت و تدابیر فرمانده معظم کل قوا، که همه یک مسیر را طی می‌کنند، حرکت کند.


۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

جوان آنلاین: رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا

سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

سلام علیکم

سی و یکم مردادماه، روز صنعت دفاعی، تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران مقتدر در برابر تحریم‌های ظالمانه و صف‌بندی استکبار کودک کش است. این روز، یادآور مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر جهادگران، متخصصان و کارکنان مؤمن وزارت دفاع، به ویژه شهدای والامقامی است که با اتکا به ایمان و دانش، بازدارندگی دفاعی کشور را به اوج بالندگی رسانده‌اند.

صنعت دفاعی به عنوان رکنی بی‌بدیل از «قدرت ملی»، نقشی محوری در تحکیم امنیت و عزت ایران اسلامی دارد. آنچه در سال‌های اخیر در این وزارتخانه رقم خورده، فراتر از تولید تجهیزات نظامی، یک «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» است؛ تحولی راهبردی که طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و الگوی تولید هوشمند و تضمین گر موفقیت میدان ، را دربرگرفته و پاسخی هوشمندانه به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده محسوب می‌شود.

بی‌گمان، این بالندگی شکوهمند مرهون خلق باور و اراده خوداتکایی توسط معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، و هدایت‌های حکیمانه امام شهید انقلاب ( قدس سره الشریف) است که با ترسیم افق‌های قدرت بازدارنده و تأکید بر خودکفایی علمی، زمینه‌ساز ظهور ظرفیت‌های عظیم دفاعی و تهاجمی در حوزه نظامی کشور شدند و امروز ثمره آن در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و در میدان دفاع مقدس دوم و سوم برابر جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی ؛ آشکارا عزت‌آفریده است.

اینجانب با گرامیداشت یاد ، نام و مجاهدت‌های شهدای حوزه صنعت دفاعی کشور، به ویژه شهیدان والامقام نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید می‌کنم : نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

فرارسیدن این روز فرخنده را به جنابعالی و آحاد مسئولان ، متخصصان و کارکنان غیور وزارت دفاع تبریک گفته و توفیق روزافزون همگان را در سایه عنایات سرورمان حضرت ولیعصر (عج) و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی ) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح

سرلشکر پاسدار خلبان علی عبداللهی


۱۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تاکید کرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور بی‌کفایت و هیئت حاکمه آمریکا را در برابر نگاه شرق و غرب تحقیر خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری گفت: در این روزها ملت ایران و ملل مسلمان و آزادگان جهان چهلمین روز بدرقه پیکر مجروح و مطهر قائد شهید را در سوگ هستند و ملت ایران در این روزهای تلخی که سپری کرد در کنار رزمندگان اقتدارآفرین ارتش و سپاه ایستاد و نقش ایرانیان در آفرینش امنیت مردم پایه را به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به وحدت قوای سه گانه و تلاش دولتمردان برای گشودن گره‌های حاصل از تهاجم دشمن افزود: همدلی بی‌نظیر ایرانیان فصل نوینی از وفاق ملی را به نمایش گذاشت و رژیم سفاک صهیونیستی را به فروپاشی خود نزدیک کرد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه به یاری خدا و با وحدت و انسجام ملی و پیوند مستحکم دولت و ملت از تنگناهای اقتصادی با عزت عبور خواهیم کرد گفت: رئیس جمهور آمریکا می‌خواست با تحریم‌های نخ‌نما شده و تهاجم نظامی ایران را تحقیر، تسلیم و تجزیه کند و زیر ساخت‌هایمان را نابود کند در حالی که  همه این اتفاقات به سکوی پرش اقتدار ایران تبدیل شد و ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور بی‌کفایت و هیئت حاکمه آمریکا را در برابر نگاه شرق و غرب تحقیر خواهند کرد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه در آستانه روز پزشک و هفته وحدت هستیم به دستاوردهای مهم نظام سلامت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: وقتی از جامعه پزشکی و تیم سلامت کشور سخن می‌گوییم نباید فقط از پزشک و بیمارستان سخن گفت بلکه باید از نظام سلامت بالغ سخن بگوییم که به سمت عدالت و کاهش هزینه‌های مردم برای دستیابی به سلامت حرکت می‌کنند.

ابوترابی فرد با اشاره به اهمیت اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع تصریح کرد: از همه دست‌اندرکاران می‌خواهیم نظام سلامت را برای پیاده شدن نظام ارجاع و پزشک خانواده یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه در جنگ ، نظام پزشکی ۶۶ هزار مجروح جنگ را درمان کرد و با جابجایی حدود ۸ میلیون نفر در کشور ذخیره تامین دارو را حفظ کرد ادامه داد: نظام سلامت کشور در زمان جنگ نیز اجازه نداد واکسیناسیون و درمان مادران باردار و بیماران مزمن متوقف شود که این بلوغ حاصل از زیرساخت‌ها و حضور نیروهای با ایمان است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: به گفته وزیر بهداشت برای جنگ اول و دوم کاملاً آماده بودیم و هر آنچه برای تامین سلامت و درمان نیاز داشتیم را وارد کرده بودیم و همچنین در پاسخ به نیازهای مجروحان، جامعه پزشکی با همه توان در میدان حضور یافتند. حتی پرستاری در میناب که فرزندش در آن مدرسه بود و نگران حال فرزند خود بود محل ماموریتش را ترک نکرد

وی با اشاره به اینکه در تولید علم و دانش نظام سلامت در بین ۵۷ کشور اسلامی رتبه اول را داریم و در جهان نیز رتبه پانزدهم تا هفدهم را در اختیار داریم گفت: امروز ۳۹۰ هزار عضو در حوزه سلامت و آموزش درمان حضور دارند و ایران را به خودکفایی رساندند به طوری که مطلقاً نیازمند اعزام بیمار به خارج از کشور نیستیم.

وی در ادامه به رتبه‌های برتر ایران در حوزه‌های درمان ناباروری، ژنتیک پزشکی، سلول درمانی، جراحی قلب، واکسیناسیون، پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان و غیره اشاره کرد و خطاب به مردم و جوانان تاکید کرد: آنچه در حوزه بهداشت، درمان و سلامت رخ داده است در همه حوزه‌های توسعه علمی کشور نیز رخ داده است که گوشه‌ای از آن را در دفاع مقدس شاهد بودیم. اگر دفاع مقدس شکل نمی‌گرفت کدام تحلیلگر احتمال می‌داد آتش موشک‌های ما تسهیلات فوق مدرن آمریکا و رژیم صهیونیستی را خاموش کنند و طعم تلخ شکست را به آنها بچشاند.

ابوترابی فرد در خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران نیز به دوگانگی وحدت و اختلاف به عنوان یکی از رازهای پرتکرار قرآن کریم اشاره کرد و به تفسیر آیات مربوط به این موضوع پرداخت.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران بلندترین شعار انقلاب اسلامی را وحدت امت اسلام عنوان کرد و گفت: رسالت همه ما آن است که در متن جامعه پیوندها را مستحکم کنیم و در گام دوم برای وحدت امت اسلامی تلاش کنیم همانطور که اگر پیام‌های رهبر معظم انقلاب را مرور کنیم شاهد خواهیم بود که پرتکرارترین واژه وحدت است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر خوانندگی زنان؛ «حلال» اما با مجازاتی شدیدتر از جعل اسناد، دایر کردن قمار خانه، غارت گروهی و آتش زدن هواپیما ! / درباره 4 سال زندان برای «هیوا سیفی زاده» نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ تماشاخانه یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران




 ترک تحصیل دسته جمعی دانش آموزان یک روستا؟ | واکنش فوری به خبر احتمال ترک تحصیل دانش آموزان موسیانی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترک تحصیل دسته جمعی دانش آموزان یک روستا؟ | واکنش فوری به خبر احتمال ترک تحصیل دانش آموزان موسیانی

خبر احتمال ترک تحصیل ۴۵ دانش‌ آموز بخش موسیان شهرستان دهلران که به تازگی در فضای مجازی ایلام بازتاب گسترده‌ای یافته موجب نگرانی‌ افکار عمومی استان درباره ادامه تحصیل این دانش آموزان شده است

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟
۴۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...

 پزشکیان: بهتر است جنگ اکنون که در قدرت هستیم به پایان برسد
۴۹ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پزشکیان: بهتر است جنگ اکنون که در قدرت هستیم به پایان برسد

رئیس جمهوری گفت: عده‌ای خارج از گود نشسته‌اند چون نمی‌دانند دولت در چه شرایطی است، بی‌محابا اظهارنظر و تحلیل می‌کنند، هیچ رنج و سختی هم به آنها نرسیده و بعد هم دم از گرانی می‌زنند.

 روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.