قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

رئیس دانشکدگان فارابی: جهاد دانشگاهی پیشگام نهادینه‌سازی روحیه خودباوری در کشور است

رئیس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران گفت: آنچه موجب اقتدار جمهوری اسلامی ایران شده، اتکا به ظرفیت‌های داخلی، اعتماد به جوانان و نخبگان و باور به توان علمی کشور است؛ مسیری که جهاد دانشگاهی از ابتدای تأسیس خود در آن پیشگام بوده و باید با قدرت بیشتری آن را ادامه دهد.
 رئیس دانشکدگان فارابی: جهاد دانشگاهی پیشگام نهادینه‌سازی روحیه خودباوری در کشور است

حجت‌الاسلام والمسلمین مسلم محمدی در آستانه چهل‌وششمین سالگرد تأسیس جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تجربه جنگ اخیر نشان داد که جنگ‌های امروز دیگر صرفاً جنگ‌های فیزیکی نیستند، بلکه نبرد اصلی در حوزه فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی جریان دارد. جهاد دانشگاهی به دلیل ماهیت میان‌بخشی خود و نقش واسطه‌ای میان دانشگاه، صنعت و جامعه، از ظرفیت ویژه‌ای برای پاسخگویی به نیازهای کشور برخوردار است.

رئیس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران افزود: با توجه به دو مأموریت اصلی جهاد دانشگاهی در حوزه‌های علمی و فرهنگی، این نهاد می‌تواند سهم قابل توجهی در بهره‌گیری از توان نخبگان، دانشجویان، جوانان و تحصیل‌کردگان جامعه برای حل مسائل و پیشبرد اهداف کشور داشته باشد.

محمدی مهم‌ترین رکن یک جامعه را بعد فرهنگی دانست و اظهار کرد: جامعه از ابعاد مختلف نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تشکیل شده است، اما مهم‌ترین رکن آن، حوزه فرهنگ است و جهاد دانشگاهی باید در این عرصه نقش پررنگ‌تری ایفا کند.

رئیس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران افزود: فعالیت فرهنگی در محیط دانشگاه با فعالیت فرهنگی در سایر بخش‌های جامعه تفاوت دارد و به همین دلیل لازم است جهاد دانشگاهی با نگاهی علمی، دقیق و مبتنی بر اصل مخاطب‌شناسی، مأموریت‌های فرهنگی متناسب با فضای دانشگاه تعریف و اجرا کند.

وی با اشاره به نقش گسترده رسانه‌ها در شکل‌دهی به افکار عمومی ادامه داد: جهاد دانشگاهی از ظرفیت‌های رسانه‌ای ارزشمندی برخوردار است و می‌تواند با بهره‌گیری از این امکانات و با تمرکز بر نیازهای فرهنگی جامعه دانشگاهی، اقدامات مؤثرتری را دنبال کند.

محمدی همچنین با اشاره به فاصله گرفتن چندماهه دانشجویان از محیط دانشگاه، تصریح کرد: دوری دانشجویان از فضای دانشگاه و محدود شدن ارتباطات آنان به فضای مجازی، زمینه بروز آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی را افزایش داده است؛ از این‌رو ضروری است جهاد دانشگاهی با رویکردی مبتنی بر آسیب‌شناسی، شناسایی مسائل و ارائه راهکارهای درمانی و اصلاحی، برنامه‌های هدفمند فرهنگی را برای این قشر طراحی و اجرا کند.

رئیس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران درخصوص مهم‌ترین دستاورد جهاد دانشگاهی در طول سال‌های فعالیت خود اظهار کرد: به اعتقاد من، مهم‌ترین دستاورد جهاد دانشگاهی …





 تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست

وزیر صمت با اشاره به ناترازی انرژی و تاثیر آن بر فعالیت واحدهای تولیدی گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که مزیت تولید در کشور از بین نرود؛ چراکه حفظ مزیت تولید یکی از مؤلفه‌های مهم توسعه‌ است.

 عبور چراغ خاموش از تنگه هرمز؟
۱۷ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

عبور چراغ خاموش از تنگه هرمز؟

آرمان امروز-سرویس بین الملل: بعدازظهر ۲۵ ژوئیه، نفتکش غول‌پیکر «کیکو» که مالک آن یک شرکت یونانی بود، در پایانه صادرات نفت «مسیعید» قطر پهلو گرفت؛ بندری عظیم با ۳۰ اسکله در ساحل غربی این کشور، در فاصله ۲۵ مایلی جنوب دوحه. چهار روز بعد، کیکو پس از بارگیری نفت خام، از تنگه هرمز عبور کرد. [ ]

 ویدئو | یکصدوهفتادوپنجمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | در برابر حمله اقتصادی دشمن هم پیروزیم (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | یکصدوهفتادوپنجمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | در برابر حمله اقتصادی دشمن هم پیروزیم (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد در یکصدوهفتادوپنجمین شب حضور در سنگر خیابان ثابت کردند که همچنان پای کار انقلاب ایستاده‌اند و با اشاره به محاصره اقتصادی دشمن خبیث آمریکایی تاکید کردند که در برابر حمله اقتصادی دشمن هم پیروزیم.

 پایان رویای «بن سلمان»؛ ماجرای ظهور و سقوط پروژه نیوم (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۲۹ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

پایان رویای «بن سلمان»؛ ماجرای ظهور و سقوط پروژه نیوم (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ابرپروژه محمد بن سلمان اکنون در چه حالی است؟ روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی تحقیقی به بررسی آخرین وضعیت پروژه نیوم پرداخته و داستان آن را از ابتدا تا کنون روایت کرده است. این گزارش تحقیقی را می‌توانید با ترجمه آخرین خبر تماشا کنید. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخری

 سقوط مرگبار ون به دره در محور هراز؛ ۷ نفر جان باختند و ۶ نفر مصدوم شدند
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سقوط مرگبار ون به دره در محور هراز؛ ۷ نفر جان باختند و ۶ نفر مصدوم شدند

معاون عملیات سازمان امداد و نجات از یک تصادف با ۷ کشته و ۶ مصدوم در جاده هراز خبر داد.

 نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای

دنیای‌ اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان نوساز تا 10سال ساخت در مناطق 6 و 7 تهران به 167‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این داده بر اساس فایل‌های پیشنهادی فروش در سکوهای آنلاین استخراج شده و طبیعتا انتظار می‌رود که معاملات با چانه‌زنی و تخفیف در ارقام کمتری منعقد شوند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]