قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

رونمایی از «گوگل‌بوک» زودتر از انتظار

تاریخ رونمایی از گوگل‌بوک ۱۵ سپتامبر اعلام شده و این پلتفرم لپ‌تاپی گوگل همراه با جمینای، اندروید و لپ‌تاپ‌های جدید رونمایی می‌شود.
 رونمایی از «گوگل‌بوک» زودتر از انتظار

به گزارش ایسنا، گوگل سرانجام تاریخ گام مهم بعدی برای گوگل‌بوک (Googlebook) را مشخص کرده و پلتفرم جدید لپ‌تاپ‌های پریمیوم این شرکت با محوریت جمینای (Gemini) و یک کدبیس بومی اندروید طراحی شده‌اند.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، این شرکت قرار است در روز ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۶ (۲۴ شهریور ۱۴۰۵) یک رویداد رسانه‌ای حضوری در شهر نیویورک برگزار کند و در آن اطلاعات بیشتری درباره نرم‌افزار و سخت‌افزارهای زیربنای این پلتفرم ارائه دهد.

گوگل نخستین بار گوگل‌بوک را در کنار اندروید ۱۷ و در جریان رویداد The Android  Show در اوایل سال جاری معرفی کرد. در آن زمان جزئیات زیادی ارائه نشد، اما این شرکت قابلیت‌هایی مبتنی بر جمینای از جمله ویجت‌های سفارشی، Magic Pointer و ارتباط عمیق‌تر میان گوگل‌بوک‌ها و گوشی‌های اندرویدی را به نمایش گذاشت.

رویداد ماه سپتامبر احتمالا واضح‌ترین تصویر تاکنون از چشم‌انداز گوگل برای آینده پلتفرم لپ‌تاپی خود ارائه خواهد کرد. گوگل همچنین همکاری سخت‌افزاری با شرکت‌هایی مانند لنوو، ایسوس و اچ‌پی و دیگر تولیدکنندگان را تایید کرده است؛ بنابراین انتظار می‌رود در این رویداد بیش از یک مدل گوگل‌بوک معرفی شود.

رویداد ۱۵ سپتامبر گوگل شامل یک سخنرانی اصلی از مدیران این شرکت خواهد بود که در آن درباره نرم‌افزار گوگل‌بوک، قابلیت‌های جمینای و کدبیس بومی اندروید صحبت خواهد شد.

همچنین قرار است ایستگاه‌هایی برای بررسی و کار با سخت‌افزارهای ساخته ‌شده توسط شرکای سخت‌افزاری گوگل در این رویداد وجود داشته باشد. این موضوع می‌تواند نخستین فرصت واقعی برای حاضران باشد تا لپ‌تاپ‌هایی را که تولیدکنندگان برای این پلتفرم آماده کرده‌اند از نزدیک ببینند؛ نه اینکه فقط مجموعه‌ای دیگر از نمایش‌های نرم‌افزاری را تماشا کنند.

اهمیت این رویداد برای گوگل از آنجا ناشی می‌شود که این شرکت گوگل‌بوک را صرفا نسخه‌ای جدید از کروم‌بوک معرفی نمی‌کند. گوگل در حال ساخت این پلتفرم بر پایه هوش جمینای و اندروید است؛ رویکردی که می‌تواند به تولیدکنندگان امکان دهد لپ‌تاپ‌هایی بسازند که قابلیت‌های بیشتری را با گوشی‌های اندرویدی به اشتراک بگذارند.

گوگل پیش‌تر تایید کرده بود که گوگل‌بوک از پردازنده‌های شرکت‌های اینتل، کوالکام و مدیاتک پشتیبانی خواهد کرد.

رویداد ۱۵ سپتامبر سرانجام مشخص خواهد کرد که آیا استراتژی بلندپروازانه گوگل برای ورود دوباره و جدی‌تر به بازار لپ‌تاپ می‌تواند این قطعات پراکنده را به یک رقیب قدرتمند برای لپ‌تاپ‌های سنتی ویندوزی و دستگاه‌های مبتنی بر ChromeOS تبدیل کند یا خیر.

انتهای پیام





 ۵ سریال کره‌ای تازه برای خداحافظی با سریال‌های تکراری تلویزیون
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

۵ سریال کره‌ای تازه برای خداحافظی با سریال‌های تکراری تلویزیون

در این مقاله ۵ سریال جدید کره‌ای را معرفی کرده‌ایم که در روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفته‌اند؛ آثاری با داستان‌های متنوع، از عاشقانه و احساسی تا هیجان‌انگیز و معمایی، که می‌توانند انتخاب متفاوتی برای تماشا باشند.

 سونامی قیمت در بازار تلفن همراه!
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

سونامی قیمت در بازار تلفن همراه!

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت...

 تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟
۴۰ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟

آخرین آمارهای صنعت نشان می‌دهد وضعیت تورم نهاده‌ها در این بخش اقتصاد اوج گرفته و به رقم تاریخی ۱۰۹ درصد رسیده است. این تورم که در بهار ۱۴۰۵ به وقوع پیوسته نسبت به بهار ۲۵ سال گذشته خود بی‌سابقه بوده است. باید دقت داشت که تورم به وقوع پیوسته در نهاده‌های بخش صنعت در نهایت خود را در قیمت کالاهای نهایی بخش صنعتی نشان خواهد داد و تورم کالاهای صنعتی نیز در ماه‌های آتی به این نرخ نزدیک خواهد شد.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 صلح‌ با امضای عزت
۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

صلح‌ با امضای عزت

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد خاتمی، در دیدار روز یکشنبه گذشته با جمعی از اصحاب رسانه، به تشریح و ارزیابی شرایط و تحولات جاری در عرصه سیاست خارجی و مسائل داخلی ایران پرداخت و دیدگاه‌های خود را درباره مهم‌ترین چالش‌ها و چشم‌اندازهای پیش‌روی کشور بیان کرد. رئیس‌جمهور اسبق، ابتدا به ساکن اذعان کرد: «وضعیت کنونی ایران پس از انقلاب، یکی از خطیرترین و تعیین‌کننده‌ترین مقاطع تاریخ کشور است».

 هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود

گزارش سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد امروز (۳۱ مرداد) رگبار تابستانی، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در مناطقی از شمال، شمال شرق و دامنه‌های البرز مرکزی ادامه دارد و برای ۱۲ استان هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده است. همزمان روند کاهش نسبی دمای تهران آغاز شده است.