قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

درخواست همراهی از مردم برای تأمین مطمئن برق کنکوری‌ها

شرکت توانیر در اطلاعیه‌ای از عموم مردم درخواست کرد برای همکاری در آسایش یک و نیم میلیون نوجوان آینده‌ساز ایران و تامین برق آزمون کنکور سراسری به مدت یک ساعت در شبانه روز وسایل پرمصرف خود را خاموش کنند.
 درخواست همراهی از مردم برای تأمین مطمئن برق کنکوری‌ها

به گزارش ایسنا، شرکت توانیر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: هم‌اکنون تمامی تیم‌های فنی در نیروگاه‌ها، تاسیسات انتقال و توزیع برق شبانه‌روزی در تلاش هستند تا برق پایداری را برای آسایش هموطنان به‌ویژه نوجوانان در آستانه آزمون کنکور و خانواده‌های ایشان تامین کنند. اما به دلیل تدوام گرما، آسیب‌های ناشی از جنگ، فشار مضاعف به نیروگاه‌ها و شبکه برق و همچنین تامین برق بیشتر برای صنایع در شرایط فعلی مسئولیت همه ما مضاعف شده است.  

 با توجه به اینکه برای آسایش دانش آموزانی که در آستانه آزمون کنکور قرار دارند ضرورت دارد آرامش آنان از طریق تامین روشنایی و سرمایش مهیا گردد، همکاری مردم در کاهش ۱۰ درصدی می‌تواند شرایط بهتری را برای خانواده‌هایی که فرزندان کنکوری دارند به‌ویژه هموطنان ما در جنوب کشور فراهم کند.

شرکت توانیر از مردم خواست با اقدامات ساده ای مانند استفاده کمتر از وسائل سرمایشی مانند کولرهای گازی  در ساعات ۱۲ تا ۱۷ عصر و ۲۰ تا ۲۳ شب و همچنین موکول کردن استفاده از لوازم پر مصرف مانند لباسشویی، ظرفشویی و جاروبرقی در ساعات ابتدایی روز با صنعت برق همراهی کنند.

توانیر ضمن تشکر از مردم به خاطر همراهی بی‌سابقه در درست مصرف کردن برق اعلام کرد: جانفدایان صنعت برق بی وقفه در تلاش هستند تا با وارد مدار کردن نیروگاه‌های جدید و بهره برداری از نیروگاه های موجود ناترازی برق را خاتمه دهند اما استفاده بی وقفه از نیروگاه ها طی چند ماه اخیر و خستگی آنان، آسیب های ناشی از گرمای زیاد در تجهیزات انتقال و توزیع برق و همچنین  خسارات ناشی از جنگ موجب شده تا شرایط  تولید و انتقال برق با مخاطراتی روبرو شود.

در پایان آمده است صنعت برق متعلق به عموم مردم است و به یقین نیروی بی پایان مردم در این روزهای سخت همراه و همیار کارکنان صنعت برق و یک و نیم میلیون خانواده در آستانه کنکور خواهد بود.  

انتهای پیام




 تغییر در پیش‌فروش خودرو/ مصوبه حمایتی شورای رقابت باطل شد

تغییر در پیش‌فروش خودرو/ مصوبه حمایتی شورای رقابت باطل شد

اقتصادنیوز: سخنگوی شورای رقابت از ابطال مصوبه ۴۷۳ این شورا و اصلاحات بعدی آن با رای دیوان عدالت اداری و به درخواست خودروسازان خبر داد و گفت: با ابطال این مصوبه، امکان طرح شکایت درباره اجرای آن منتفی است.

 تحریف به مثابه روش؛ بررسی کیفی استنادات کتاب «حرامزادگان هایک» | آیا اقتصاد بازار آزاد توجیه‌گر نژادپرستی است؟

تحریف به مثابه روش؛ بررسی کیفی استنادات کتاب «حرامزادگان هایک» | آیا اقتصاد بازار آزاد توجیه‌گر نژادپرستی است؟

اقتصادنیوز: در هفته‌های اخیر، کتاب «حرامزادگان هایک؛ نژاد، طلا، ضریب هوشی و سرمایه‌داری راست افراطی»، نوشته کوئین اسلوبودیان، مورخ و استاد دانشگاه بوستون، مورد توجه رسانه‌های چپ‌گرای فارسی زبان قرار گرفته است. این تاریخدان، به سیاق پژوهش‌های پیشین خود، می‌کوشد دو اقتصاددان لیبرال کلاسیک، فردریش هایک و لودویگ فون میزس و همچنین برخی پیروان آنارشیست آن‌ها را به راست‌گرایان نژادپرست پیوند دهد.

 آغاز عرضه اولیه منجیل

آغاز عرضه اولیه منجیل

شرکت تولید نیروی برق سبز منجیل، به‌عنوان نخستین نیروگاه تجدیدپذیر کشور، روز سه‌شنبه ۲ شهریورماه ۱۴۰۵ در بازار دوم فرابورس ایران عرضه اولیه خواهد شد.

 قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان برای رشد و امنیت به آنها وابسته‌اند. مدرسه، بیمارستان، شبکه آب و برق، ارتباطات و مسیرهای انتقال دارو اجزای یک نظام حمایتی واحد هستند و اختلال در هر بخش می‌تواند کارکرد بخش‌های دیگر را نیز تضعیف کند.

 خدمات بی‌وقفه صندوق‌های حمایت از توسعه کشاورزی در دوران جنگ

خدمات بی‌وقفه صندوق‌های حمایت از توسعه کشاورزی در دوران جنگ

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی گفت که در جنگ‌های تحمیلی ۱۲ و ۴۰ روزه رمضان این صندوق ها با همه توان خود در راستای ارائه خدمات حمایتی و تسهیلات به بهره‌برداران عضو و پشتیبانی از مجموعه‌ های آسیب‌ دیده وزارت جهاد کشاورزی فعالیت کردند.

 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.02 درصدی، به 188,220 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ دویست و بیست) تومان رسید.

 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 135 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 جدول اعلامی قیمت جدید کارخانه راناپلاس+مردادماه ۱۴۰۵

جدول اعلامی قیمت جدید کارخانه راناپلاس+مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵ قیمت محصولات خود را بازنگری کرد و خانواده رانا نیز در فهرست جدید افزایش قیمت‌ها قرار گرفت. بررسی نرخ...