قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

عراق: انحصار سلاح شامل حشد شعبی نیست

رئیس واحد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق با تاکید بر اینکه حشد شعبی بخشی از نیروهای مسلح این کشور هستند، اعلام کرد انحصار و کنترل تسلیحات شامل حال نهادهایی می‌شود که به نهادهای امنیتی وابسته نیستند.
 عراق: انحصار سلاح شامل حشد شعبی نیست
به گزارش ایسنا، «سعد معن» رئیس واحد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق امروز شنبه به خبرگزاری رسمی عراق (واع) اظهار کرد: تصمیم برای انحصاری کردن سلاح در دست دولت شامل حال نهادهایی می‌شود که به نهادهای امنیتی وابسته نیستند.

معن در ادامه تاکید کرد: نیروهای حشد شعبی بخشی از نیروهای مسلح این کشور هستند و اعضای آنها تابع قوانین نظامی مربوطه هستند.

رئیس واحد اطلاع‌رسانی عراق گفت: تصمیم برای محدود کردن سلاح به دولت، نهادهای خارج از چارچوب نهادهای امنیتی را هدف قرار می‌دهد.

او افزود: نهادهای مشمول انحصاری کردن تسلیحات، نهادهایی هستند که خارج از چارچوب نهادهای امنیتی دولت قرار می‌گیرند اما نیروهای بسیج مردمی بخشی از نیروهای مسلح عراق هستند و طبق قانون شماره ۴۰ سال ۲۰۱۶، همه اعضای آن مشمول قوانین نظامی مربوطه می‌شوند.

معن ادامه داد: تصمیم برای محدود کردن سلاح به دولت، تاکیدی بر این است که هیچ رهبری موازی و یا رهبری دیگری وجود ندارد که خارج از چارچوب دولت از سلاح استفاده کند و نیروهای بسیج مردمی بخشی از ساختار امنیتی عراق هستند.

انتهای پیام



 فرار ترامپ به آغوش «مرد موشکی»

فرار ترامپ به آغوش «مرد موشکی»

دنیای‌ اقتصاد: آخرین باری که ترامپ وعده توقف برنامه تسلیحات هسته‌ای یک کشور را داد، کره‌شمالی بود. او سه دیدار رو در رو با «کیم جونگ اون»، رهبر کره‌شمالی، انجام داد و اعلام کرد که ما دو نفر «رابطه بسیار خوبی» ایجاد کرده‌ایم. اما نتیجه چه بود؟ ترامپ دست خالی از مذاکرات خارج شد.

 فایننشال تایمز: آمریکا آسیا را ترک می‌کند؟

فایننشال تایمز: آمریکا آسیا را ترک می‌کند؟

تصمیم ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی، نگرانی‌های متحدان آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه را درباره قابلیت اتکا به واشنگتن عمیق‌تر کرد؛ متحدانی که پیش از این نیز با اظهارات او درباره تایوان با شک و تردید به آینده روابط با آمریکا می‌نگریستند.

 شلیک موشک از یمن به امارات/انفجار شدید در جبل‌علی

شلیک موشک از یمن به امارات/انفجار شدید در جبل‌علی

منابع محلی از شنیده شدن صدای انفجار در منطقه جبل علی امارات خبر می‌دهند.

 ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد - تسنیم

ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد - تسنیم

یک رسانه خبری آمریکایی از قطع زنجیره تامین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا به دست ایران پرده برداشت.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 درآمد روزانه ابرنفتکش‌ها به ۵۱۰ هزار دلار رسید

درآمد روزانه ابرنفتکش‌ها به ۵۱۰ هزار دلار رسید

درآمد ابرنفتکش‌هایی که نفت خام را از خلیج فارس به آسیا منتقل می‌کنند، به بالاترین حد خود در دو ماه گذشته نزدیک می‌شود، زیرا صادرکنندگان با وجود عدم قطعیت فعلی، به دنبال کشتی‌های بیشتری برای تحویل سوخت از طریق تنگه هرمز هستند.

 واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ناتوانی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی بین واشنگتن و خود تنگه بیشتر است.

 تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

منابع در یمن اخبار منتشر شده در مورد حمله موشکی صنعا به امارات را تکذیب کردند.