
سردار فرزاد تاجره اظهار کرد: در راستای طرح مبارزه با سوداگران مرگ، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با اقدامات پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه قاچاقچیان مواد مخدر در یکی از استانهای جنوبی کشور شدند و بلافاصله بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار آنها قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی پس از هماهنگی با مرجع قضایی، در عملیاتی مشترک با همکاری پلیس خوزستان ۳ قاچاقچی موادمخدر را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آنها مقدار ۴۳ کیلو گرم شیشه و ۴ کیلوگرم هروئین را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه متهمان با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند، گفت: برخورد با سوداگران مرگ به صورت ویژه در دستور کار پلیس است.
توقف سواری مگان با بیش از ۳۹۸ میلیون ریال خلافی
سرهنگ آشوری، رئیس پلیس راه استان مرکزی نیز، اعلام کرد: در راستای اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی و رانندگان متخلف، یک دستگاه سواری مگان توسط مأموران پلیس راه اراک-قم متوقف شد.
وی افزود: در بررسی های انجام شده و استعلامات به عمل آمده مشخص شد که این خودرو دارای سابقه ای متعدد از تخلفات …








