قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

کاهش ۳۰ درصدی آمار غرق‌شدگی در خوزستان طی سه سال گذشته

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی استان خوزستان با اشاره به بررسی موضوع کاهش آمار غرق‌شدگی در رودخانه‌ها و محدوده‌های آبی استان طی سه سال گذشته، گفت: با کاهش ۳۰ درصدی آمار غرق‌شدگی در استان طی سه سال گذشته مواجه‌ایم.
 کاهش ۳۰ درصدی آمار غرق‌شدگی در خوزستان طی سه سال گذشته

 امید جشان‌زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: طرح پیشگیری از غرق‌شدگی در خوزستان که از نوروز سال ۱۴۰۳ آغاز شده است، با وجود محدودیت‌های موجود در امکانات و تجهیزات، توانسته نتایج قابل توجهی به همراه داشته باشد.

جشان‌زاده عنوان کرد: بر اساس آمارهای موجود، طی سه سال گذشته آمار کلی غرق‌شدگی در سطح استان حدود ۳۰ درصد کاهش یافته و در محدوده‌های تحت پوشش این طرح، میزان کاهش آمار به بیش از ۸۰ درصد رسیده است.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی استان خوزستان با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در جلسات متعدد استانی و ملی، افزود: هیأت نجات غریق و غواصی استان خوزستان بارها خواستار به‌کارگیری ۵۰۰ نفر نجات‌غریق در ۲۷ شهرستان و بیش از ۱۰۰ محدوده شناگاهی استان شده است.

وی تأکید کرد: کاهش آمار غرق‌شدگی در شرایط فعلی، حاصل استفاده از ظرفیت محدود و امکانات موجود بوده است؛ اما برای دستیابی به کاهش پایدار و گسترده حوادث غرق‌شدگی در سطح استان، نیازمند اجرای اقدامات زیرساختی و اساسی هستیم.

جشان‌زاده در ادامه، تأمین شناورهای آبی، تجهیز محدوده‌های شناگاهی مجاز، ایجاد محدودیت و کنترل در مناطق پرخطر و به‌کارگیری تعداد بیشتری نجات‌غریق را از جمله مهم‌ترین اقدامات مورد نیاز برای ارتقای ایمنی در مناطق آبی استان عنوان کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با حمایت مسئولان استانی و مشارکت سازمان‌هایی همچون آب و برق و شهرداری‌های شهرهای ساحلی، می‌توان گام‌های مؤثرتری در راستای حفظ جان شهروندان و کاهش حوادث تلخ غرق‌شدگی در رودخانه‌ها و مناطق آبی استان برداشت.

انتهای پیام





 کارت قرمز نهادهای نظارتی به مدیرعامل بازنشسته ایرانول/ سایه «انفصال از خدمت» بر سر صادرکنندگان حکم غیرقانونی

کارت قرمز نهادهای نظارتی به مدیرعامل بازنشسته ایرانول/ سایه «انفصال از خدمت» بر سر صادرکنندگان حکم غیرقانونی

پرونده مدیران بازنشسته در وزارت رفاه با ورود قاطع دو نهاد نظارتی به فاز تازه‌ای رسید. سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات، با استناد به استعلام‌های حقوقی،...

 نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردم.

 اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین امضا شد

اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین امضا شد

بانک مرکزی اعلام کرد: اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی امضا شده است.

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد

تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد

افزایش هزینه‌ها، نوسان قیمت و دشواری تأمین برخی کالاها، بازار لوازم ورزشی را در شرایطی متفاوت از گذشته قرار داده است؛ این بازار حالا میان فشار هزینه‌ها، محدودیت عرضه و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان گرفتار شده است.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.