قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

پیش بینی برداشت بیش از ۸۸۰ تن کنجد در آذربایجان غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی از پیش‌بینی برداشت بیش از ۸۸۴ تن کنجد در استان خبر داد و
 پیش بینی برداشت بیش از ۸۸۰ تن کنجد در آذربایجان غربی

محمدرضا اصغری با بیان اینکه سطح زیرکشت کنجد در استان در سال زراعی جاری به ۶۸۰ هکتار رسیده است، افزود: با توجه به میانگین عملکرد پیش‌بینی‌شده یک هزار و ۳۰۰ کیلوگرم در هر هکتار، انتظار می‌رود بیش از ۸۸۴ تن از این محصول استراتژیک برداشت شود.

وی با اشاره به استفاده از ارقام محلی و رقم «اولتان» در مزارع استان، ادامه داد: این ارقام به‌دلیل سازگاری با خاک‌های مختلف و مقاومت بالا در برابر تنش‌های آبی، گزینه‌ای مناسب برای شرایط اقلیمی سخت آذربایجان‌غربی هستند.

اصغری با تبیین ویژگی‌های اقلیمی استان، شهرستان پلدشت را به عنوان قطب اصلی تولید کنجد در منطقه معرفی کرد و گفت: هرچند کنجد گیاهی گرمسیری است، اما شرایط آب‌وهوایی پلدشت باعث شده این محصول به یکی از زراعت‌های اصلی و کشت‌های بهاره این منطقه تبدیل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی در ادامه افزود، کنجد علاوه بر تولید روغن باکیفیت، نقش مهمی در تأمین مواد اولیه صنایع غذایی از جمله نانوایی‌ها، شیرینی‌پزی‌ها و واحدهای روغن‌کشی ایفا می‌کند.

وی همچنین به چالش‌های موجود در مسیر توسعه این محصول اشاره کرد و گفت: پایین بودن ضریب مکانیزاسیون در مرحله برداشت، از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو است. در همین راستا، برنامه‌ریزی جهت تأمین ادوات ویژه برداشت و افزایش آموزش‌های ترویجی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد تا بهره‌وری و سودآوری کشاورزان ارتقا یابد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان، دوشنبه ۱۹ مرداد، اصغری اضافه کرد: محصول کنجد به دلیل مقاومت بالا در برابر خشکسالی، نقشی کلیدی در پایداری تولیدات کشاورزی منطقه ایفا می‌کند.

انتهای پیام





 خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0 - هفته اول لیگ برتر انگلیس

 قاتل نامرئی قصه عشقی !
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قاتل نامرئی قصه عشقی !

آرمان امروز : نمایش شنیدنی «چرک‌نویس‌های یک قاتل» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۵ قسمت تولید و پخش شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ادوگاوا رامپو نام مستعار تارو هیرای (۱۸۹۴-۱۹۶۵) است که عموماً به عنوان بزرگترین نویسنده‌ ژاپنی ژانر تعلیق و معمایی شناخته می‌شود. او رمان‌نویس و نویسنده‌ داستان کوتاه پرکاری بود. نام مستعار [ ]

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ
۵ ساعت قبل / سایت جماران

چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ

به گزارش جماران، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، که طولانی ترین دوران تصدی این سمت را در تاریخ تجربه کرده، در آستانه یکی از

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.