قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

رونق رسانه‌ای در آمل؛ سه دفتر تخصصی همزمان با روز خبرنگار گشایش یافت

همزمان با گرامیداشت جایگاه خبرنگاران، سه دفتر رسانه‌ای شامل نمایندگی خانه مطبوعات، انجمن صنفی مدیران رسانه‌های مجازی و بسیج رسانه، با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و فرماندار ویژه آمل در این شهرستان افتتاح شد.
 رونق رسانه‌ای در آمل؛ سه دفتر تخصصی همزمان با روز خبرنگار گشایش یافت
آیین افتتاح سه دفتر رسانه‌ای روز یکشنبه ۲۵ مرداد با هدف تکریم فعالان این عرصه، با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، فرماندار ویژه شهرستان آمل، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و خبرنگاران محلی در مجتمع فرهنگی هنری ولی‌عصر (عج) برگزار شد.

دفاتر گشایش‌یافته شامل «دفترخانه مطبوعات و رسانه‌های مازندران (نمایندگی آمل)»، «انجمن صنفی مدیران رسانه‌های خبری و مجازی شهرستان آمل» و «بسیج رسانه شهرستان آمل» هستند که همگی در فضای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان مستقر و مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.

افشین جمشیدی لاریجانی، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی مدیران رسانه‌های خبری و مجازی آمل، با اشاره به اهمیت این رویداد، اظهار کرد: راه‌اندازی این دفاتر، گامی مؤثر در هویت‌بخشی به جایگاه خبرنگاران و پیگیری نظام‌مند حقوق و مطالبات صنفی آنان به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه هر یک از این دفاتر دارای مأموریت و چارچوب قانونی مشخصی هستند، افزود: این تشکل‌ها در راستای ارتقای کیفی تولیدات رسانه‌ای و خبری شهرستان فعالیت خواهند کرد و تعامل سازنده‌ای با یکدیگر دارند.

جمشیدی لاریجانی با تأکید بر سرعت عمل در تجهیز این فضاها، خاطرنشان کرد: این دفاتر طی کمتر از یک هفته پس از واگذاری اتاق‌های مربوطه، با همکاری نزدیک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج رسانه، خانه مطبوعات و هیئت مدیره انجمن، آماده‌سازی و تجهیز شدند.

وی در ادامه از برگزاری همایش متمرکز تجلیل از خبرنگاران شهرستان با مشارکت فرمانداری ویژه، بخشداری‌ها، شهرداری‌ها، خانه مطبوعات و بسیج رسانه خبر داد و گفت: این هماهنگی میان نهادهای رسانه‌ای و مدیران اجرایی، مسیر اطلاع‌رسانی دقیق و بی‌دغدغه را هموارتر می‌کند و نویدبخش پویایی بیشتر در عرصه خبر است.

پیش از آیین افتتاح این دفاتر، از پیشکسوتان و حدود ۷۰ نفر از خبرنگاران شاغل در رسانه‌های گروهی شهرستان آمل تجلیل به عمل آمد. هم‌اکنون حدود ۷۰ خبرنگار در شهرستان ۴۲۰ هزار نفری آمل در قالب رسانه‌های دیداری و شنیداری، خبرگزاری‌ها، روزنامه‌های سراسری و محلی، هفته‌نامه‌ها و پایگاه‌های خبری فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

پاک‌کردن حسد از قلب به هر طوری که باشد واجب است و اظهارش حرام و چه گناهی بزرگ‌تر از بیزاری از آسایش مسلمان است؟! از جمله حقوق مسلمان بر مسلمان این است آنچه ر...

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.