قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۹ ساعت قبل

استاندار کردستان: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان باید افزایش یابد

استاندار کردستان گفت: با توجه به ظرفیت‌های علمی و نخبگانی استان، باید حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش یابد تا جایگاه کردستان در زمینه اشتغال و درآمد این شرکت‌ها ارتقا پیدا کند.
 استاندار کردستان: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان باید افزایش یابد

آرش زره‌تن لهونی دوشنبه دوم شهریورماه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان که با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برگزار شد، با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهدای دولت، اظهار کرد: در بازدید از مجموعه‌های فناور استان، ظرفیت‌های بسیار خوبی مشاهده شد که برای فعال شدن و اثرگذاری بیشتر، نیازمند حمایت جدی هستند.

وی با اشاره به جایگاه کردستان در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: استان در تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان رتبه ۲۴ کشور را دارد، اما از نظر تعداد شاغلان و درآمد این شرکت‌ها به ترتیب در رتبه‌های ۲۹ و ۳۰ قرار گرفته‌ایم.

استاندار کردستان ادامه داد: این فاصله نشان می‌دهد ظرفیت‌های موجود در استان هنوز به اندازه کافی به اشتغال و درآمد تبدیل نشده است و با حمایت بیشتر می‌توان این جایگاه را ارتقا داد.

لهونی با اشاره به ظرفیت نخبگان و شرکت‌های فناور استان گفت: ظرفیت‌های عظیمی در کردستان وجود دارد و نخبگان و فعالان حوزه فناوری استان نیازمند حمایت بیشتری هستند، بنابراین باید از ظرفیت‌های موجود برای تقویت این بخش استفاده کنیم.

وی از اختصاص بخشی از منابع استانی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و افزود: در همین راستا پیشنهاد می‌کنم بین پنج تا ۱۰ درصد از ظرفیت منابع مربوط به تبصره‌های سال گذشته برای حمایت از این شرکت‌ها اختصاص پیدا کند و این موضوع می‌تواند یکی از تصمیمات این جلسه باشد.

استاندار کردستان با بیان اینکه حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری می‌تواند این منابع را تقویت کند، اظهار کرد: انتظار داریم با حمایت معاونت علمی، اعتبارات بیشتری به استان اختصاص یابد تا بتوانیم جایگاه کردستان در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان را چند رتبه ارتقا دهیم.

لهونی خاطرنشان کرد: در دولت چهاردهم نیز ظرفیت تولید محصولات دانشگاهی افزایش یافته و در حال حاضر ۸۴ محصول در این حوزه وجود دارد، اما با توجه به ظرفیت‌های استان می‌توان این رقم را افزایش داد و حمایت معاونت علمی در این مسیر بسیار مؤثر خواهد بود.

وی در ادامه به ضرورت استفاده بیشتر استان‌ها از ظرفیت سامانه‌های موجود در حوزه فناوری اشاره کرد و گفت: برخی سامانه‌ها و ظرفیت‌های موجود هنوز به شکل مطلوب در اختیار استان‌ها قرار نگرفته و لازم است زمینه استفاده …



 «طرح مقابله با نفوذ» باید با نظر قوه قضائیه ارائه شود
۵۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

«طرح مقابله با نفوذ» باید با نظر قوه قضائیه ارائه شود

وزیر دادگستری با بیان اینکه طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها» در اصل لایحه ای قضایی است، گفت: این موضوع مهمترین اشکال این طرح است چون اکثر موارد آن جرم انگاری شده و بر اساس قانون اساسی باید قوه قضائیه در این خصوص لایحه بدهد یا اگر لایحه نمی دهد، طرح مجلس باید با تایید و نظر قوه قضائیه ارائه شود.

 فوری/ استیضاح وزیر ورزش کلید خورد
۳۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

فوری/ استیضاح وزیر ورزش کلید خورد

در آستانه شروع بازی‌ها آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان وارد یک چالش مدیریتی جدید شده است. با افزایش نارضایتی‌ها از عملکرد وزارت ورزش و و جوانان در دو سال اخیر، نمایندگان مجلس جمع‌آوری امضا برای استیضاح احمد دنیامالی را آغاز کرده‌اند.

 شهرستان زاهدان آماده بهره برداری پروژه های هفته دولت
۲۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

شهرستان زاهدان آماده بهره برداری پروژه های هفته دولت

فرماندار زاهدان از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌هایی با اعتبار حدود سه‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت در این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح‌ها در حوزه‌های آب، انرژی، کشاورزی و بخش‌های مختلف اجرا می‌شوند.

 دیدار فرمانده ارتش پاکستان با محسن رضایی + عکس
۱۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

دیدار فرمانده ارتش پاکستان با محسن رضایی + عکس

عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان با سردار سرلشکر محسن رضایی نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار کرد.

 ضربه سنگین به نتانیاهو؛ صهیونیست‌ها گزینه دیگری را ترجیح می‌دهند
۳۵ دقیقه قبل / سایت رجانیوز

ضربه سنگین به نتانیاهو؛ صهیونیست‌ها گزینه دیگری را ترجیح می‌دهند

تازه‌ترین نظرسنجی ها از تضعیف جدی جایگاه «بنیامین نتانیاهو» در آستانه انتخابات حکایت دارد؛ به‌گونه‌ای که «گادی آیزنکوت» رقیب اصلی وی در صدر گزینه‌های نخست‌وزیری قرار گرفته و حزب متبوع او نیز از حزب لیکود پیش افتاده است.

 تاکید عراقچی بر دیپلماسی استانی در تقویت مناسبات با همسایگان
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تاکید عراقچی بر دیپلماسی استانی در تقویت مناسبات با همسایگان

وزیر خارجه کشورمان بر اهتمام وزارت امور خارجه نسبت به دیپلماسی استانی برای تقویت مناسبات تجاری و اقتصادی کشورمان با همسایگان تاکید کرد.



سایت فرارو

تجربه تلخ سینا مهراد از «رحیم نجار»

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند
سایت فرارو

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اگر می‌خواهیم در حوزه حجاب و مسائل فرهنگی به نتیجه برسیم، باید به سراغ راهکارهای گفت‌وگومحور برویم؛ چرا که تجربه نشان داده است برخوردهای سلبی و سختگیرانه نمی‌تواند این مسائل را حل کند.
سایت فرارو

جمع‌آوری فوری یک دارو از بازار/ علت چه بود؟

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید
سایت فرارو

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید

یک کودک سه‌ساله در این خانه زندگی می‌کند؛ کودکی که جنگ را نمی‌تواند توضیح دهد. نمی‌تواند بگوید: «من یک تجربه تروماتیک داشته‌ام.» نمی‌تواند درباره اضطرابش حرف بزند.
4 آنتی بیوتیک طبیعی
سایت برترینها

4 آنتی بیوتیک طبیعی

سیر حاوی ترکیبات گوگردی مختلف است که یکی از شناخته شده ترین آن ها آلیسین است. این ترکیبات در مطالعات آزمایشگاهی توانسته اند رشد برخی باکتری ها را مهار کنند. بخشی از پژوهش ها نیز اثر عصاره سیر را بر باکتری هایی مانند اشریشیا کلی (E. coli) بررسی کرده اند.
همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید
سایت عصرایران

همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید

همه چربی ها یکسان نیستند. نوع چربی مصرفی اهمیت زیادی دارد. به طور کلی، چربی های غیر اشباع انتخاب بهتری هستند، در حالی که چربی های ترانس صنعتی بیشترین نگرانی...