قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

موکب عمود ۸ باقرشهر برای چهارمین سال میزبان زائران اربعین شد

شهردار باقرشهر از برپایی موکب عمود ۸ این شهر برای چهارمین سال متوالی و ارائه خدمات به زائران مراسم پیاده‌روی دلدادگان حسینی در مسیر حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خبر داد.
 موکب عمود ۸ باقرشهر برای چهارمین سال میزبان زائران اربعین شد

مرتضی همتی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تسلیت اربعین حسینی اظهار کرد: موکب عمود ۸ که با نام حضرت ابوالفضل(ع) برپا شده، امسال نیز با مشارکت شهرداری، مردم باقرشهر، هیئت‌های مذهبی و نیروهای شهرداری در مسیر پیاده‌روی دلدادگان حسینی مستقر شده است.

وی افزود: با توجه به حضور زائران از مناطق مختلف شهرستان ری، از جمله کهریزک و فشافویه، خدمات مختلفی در این موکب برای زائران پیش‌بینی شده است.

شهردار باقرشهر با اشاره به بخش‌های مختلف موکب ادامه داد: خدمات فرهنگی، مذهبی، آموزشی، سلامت، امداد و نجات و پذیرایی در بخش‌های مختلف موکب ارائه می‌شود.

همتی گفت: در غرفه ایثار و شهادت، برنامه‌هایی با محوریت گرامیداشت یاد و نام شهدا و زیارت نیابتی برگزار می‌شود. همچنین غرفه «حریم ریحانه» با موضوع عفاف و حجاب، تحکیم بنیان خانواده و ترویج فرهنگ حجاب فعالیت دارد.

وی افزود: غرفه «قافله عشق» نیز خدمات رسانه‌ای و سمعی و بصری ارائه می‌کند و در بخش امداد و نجات، خدمات درمانی و راهنمایی مورد نیاز زائران ارائه می‌شود. بخش‌های پذیرایی موکب نیز با مشارکت نیروهای شهرداری و هیئت‌های مذهبی فعال است.

شهردار باقرشهر با اشاره به استمرار فعالیت این موکب در سال‌های گذشته خاطرنشان کرد: برپایی موکب عمود ۸ با مشارکت مجموعه‌های مختلف و نیروهای مردمی انجام شده و هدف آن ارائه خدمات به زائران مسیر پیاده‌روی دلدادگان حسینی است.

در ادامه، جمعی از مسئولان استان تهران و شهرستان ری با حضور در موکب عمود ۸ شهرداری باقرشهر، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کردند.

کاغذلو، معاون سیاسی استاندار تهران، گنجی، بخشدار کهریزک، حجت‌الاسلام‌والمسلمین باقری، امام‌جمعه باقرشهر، حیدری، فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح‌الله(عج)، علی‌محمدی، رئیس حوزه قضایی کهریزک و عباسی، فرماندار ورامین، در این بازدید حضور داشتند.

مسئولان در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگو با خادمان موکب، روند خدمت‌رسانی و نحوه ارائه خدمات فرهنگی، پذیرایی، سلامت و رفاهی به زائران حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) را بررسی کردند.

انتهای پیام





 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۴ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع شد و بر استفاده از ظرفیت بورس انرژی، برق وارداتی و مدیریت مصرف برای عبور از محدودیت‌های شبکه تأکید کرد.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.