قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

امام جمعه ایلام: وحدت ملی و تبعیت از ولایت، مهم‌ترین پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی است

امام جمعه ایلام، با تأکید بر جایگاه وحدت ملی در اقتدار جمهوری اسلامی، گفت: انسجام ملت ایران و تبعیت از ولایت، بزرگ‌ترین سرمایه و پشتوانه قدرت کشور در برابر دشمنان است.
 امام جمعه ایلام: وحدت ملی و تبعیت از ولایت، مهم‌ترین پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 حجت الاسلام اله نور کریمی تبار نماینده ولی فقیه وامام جمعه استان در خطبه های نماز جمعه امروز۲۳ مردادماه با اشاره به ضرورت تمایز میان ادعای دینداری و عمل به فرامین الهی اظهار کرد: انسان مسلمان باید میان شعار و عمل تفاوت قائل باشد؛ چرا که اگر پیرو و مجری فرمان‌های الهی باشد، می‌تواند در برابر قدرت‌ها بایستد و در میدان پیروز شود.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های کم‌نظیر و توانمندی‌های فوق‌العاده‌ای برخوردار است، افزود: یکی از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها، وحدت ملت، قدرت ملی، انسجام، همدلی و تبعیت از رهبر و ولی‌فقیه است که خداوند متعال به این ملت عطا کرده است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار در ادامه، به تبیین جایگاه «صبر» در هندسه فکری و عملی امت اسلامی پرداخت و آن را سنگ‌بنای پیروزی در میدان‌های سخت و نبردهای نرم دانست.

وی با استناد به آیه ۱۶۵ سوره مبارکه انفال تصریح کرد: در جنگ نامتقارن، تعداد نفرات و میزان تجهیزات به‌تنهایی تعیین‌کننده نیست؛ بلکه صبر، ایمان و استقامت است که نتیجه میدان را رقم می‌زند، زیرا خداوند متعال همراه صابران است. …




 اخبار جدید

 [امیرعلی ابوالفتح] چشم‌انداز نگران‌کننده انتخابات آمریکا برای ترامپ
۲۹ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[امیرعلی ابوالفتح] چشم‌انداز نگران‌کننده انتخابات آمریکا برای ترامپ

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در ۳نوامبر ۲۰۲۶، نه فقط سرنوشت کنگره بعدی ایالات متحده آمریکا را تعیین می کند، بلکه به شکل قابل توجهی سمت و سوی دو سال پایانی ریاست جمهوری دونالد ترامپ را نیز روش می سازد.

 پول متناسب‌سازی مستمری‌ها از کجا باید تامین شود؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

پول متناسب‌سازی مستمری‌ها از کجا باید تامین شود؟

یک کارشناس حوزه کارگری با اشاره به آثار مالی متناسب‌سازی مستمری‌ها، خواستار شفاف شدن منابع تامین هزینه این طرح شد و توضیح داد: اگر دولت بخواهد مستمری بازنشستگان را فراتر از توان مالی سازمان تامین اجتماعی افزایش دهد، باید منابع این حمایت را از محل منابع عمومی تامین کند.

 وقتی رسیدن به مدرسه، خودش یک چالش است؛ روایت دانش‌آموزان روستایی چهارمحال و بختیاری
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

وقتی رسیدن به مدرسه، خودش یک چالش است؛ روایت دانش‌آموزان روستایی چهارمحال و بختیاری

در برخی مناطق روستایی و کم‌برخوردار چهارمحال و بختیاری، دانش‌آموزان برای رسیدن به کلاس درس با مشکلاتی فراتر از مسائل معمول آموزشی روبه‌رو هستند. وجود مدارس قدیمی و سنگی در کنار مسیرهای صعب‌العبور، رفت‌وآمد دانش‌آموزان را به یکی از دغدغه‌های جدی خانواده‌ها تبدیل کرده است.

 جمعیت دانش‌آموزی کشور در حال کاهش است
۳۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

جمعیت دانش‌آموزی کشور در حال کاهش است

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به روند کاهشی جمعیت دانش‌آموزی کشور گفت: اگرچه در نگاه صرفاً آماری ممکن است با کاهش تعداد دانش‌آموزان، نیاز به نیروی انسانی نیز کاهش پیدا کند، اما تا زمانی که مدارس به‌طور کامل تک‌شیفت نشده و تراکم کلاس‌ها به استاندارد مطلوب نرسیده باشد، همچنان به جذب معلم نیاز داریم و به نظر می‌رسد بیش از یک دهه زمان برای رسیدن به این شرایط نیاز باشد.

 «شهریه» مدارس غیردولتی چقدر شد؟
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

«شهریه» مدارس غیردولتی چقدر شد؟

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی زورات آموزش و پرورش با اعلام اینکه تهران دارای بالاترین میزان «شهریه» مدارس است گفت: سقف شهریه در مدارس دوره ابتدایی به همراه فوق برنامه ۱۷۲ میلیون، متوسطه اول ۲۰۰ و این رقم در مقطع متوسطه دوم به همراه فوق برنامه ۲۲۰ میلیون تومان است که مدارس خاص هم مشمول این رقم شهریه می‌شوند.

 طائب: جان‌فدایان کابوس دشمنان این آب و خاک هستند
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

طائب: جان‌فدایان کابوس دشمنان این آب و خاک هستند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: جان‌فدایان کابوس دشمنان این آب و خاک و نماد گردان‌های مقاومت ملی و پیشرفت کشور هستند.

جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ - 18 September 2026