تعداد ۱۰۶ هزار و ۳۲۵ مأموریت امدادرسانی در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵ انجام شده که مجموع مأموریتهای اورژانس استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا و بهنقل از اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان اصفهان، در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵، کارشناسان اورژانس پیشبیمارستانی استان اصفهان در مجموع به ۱۰۶ هزار و ۳۲۵ مأموریت امدادرسانی اعزام شدند که از این تعداد، ۷۱ هزار و ۸۴۹ مأموریت مربوط به حوادث غیرتصادفی و ۳۴ هزار و ۴۷۶ مأموریت مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.
این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، از رشد ۱۳ درصدی مجموع مأموریتهای اورژانس در استان اصفهان حکایت دارد.
از مجموع مأموریتهای مرتبط با حوادث رانندگی نیز ۲۵ هزار و ۵۶۲ مأموریت در مناطق شهری و هشت هزار و ۹۱۴ مأموریت در محورهای جادهای استان انجام شده است.
در این مدت، کارشناسان اتاق فرمان اورژانس استان پاسخگوی ۳۶۴ هزار و ۷۹۷ تماس مردمی …








