قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

رشد درآمدهای گمرکی سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان با اشاره به رشد درآمدهای گمرکی سیستان و بلوچستان گفت: درآمد گمرک استان که سال گذشته ۳۷۰ میلیارد تومان بود، امسال به هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
 رشد درآمدهای گمرکی سیستان و بلوچستان

مهرداد عرب در گفت وگو با ایسنا افزود: امسال ردیف جدیدی با عنوان «درآمد حاصل از واردات کالا از محل رویه کولبری» به منابع درآمدی استان اضافه شده که هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای آن پیش‌بینی شده بنابراین با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده، تحقق این میزان درآمد در سال جاری امکان‌پذیر است.

وی بیان کرد: این ردیف در قالب بند «پ» ماده ۱۷ پیش‌بینی شده و تخصیص اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای نیز بر اساس درآمدهای حاصل از این بخش انجام خواهد شد.

مهرداد عرب اول اظهار کرد: سال گذشته منابع عمومی استان هشت هزار میلیارد تومان بوده که این رقم در سال جاری به ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده همچنین اعتبارات برخی دستگاه‌های اجرایی نیز نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

عرب با بیان اینکه توسعه پایدار استان از مسیر توجه هم‌زمان به ظرفیت‌ها و نیازهای تمامی مناطق می‌گذرد، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی شهرستان‌محور، زمینه‌ساز تصمیم‌گیری دقیق‌تر و افزایش اثربخشی منابع عمومی است و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با جدیت، پیگیری اجرای مصوبات و نظارت بر روند پیشرفت طرح‌های مصوب را دنبال خواهد کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: منابع مسئولیت‌های اجتماعی باید از مسیر و سازوکار قانونی خود هزینه شود تا توزیع آن بر اساس چارچوب مشخص انجام گیرد و از ایجاد تفاوت در بهره‌مندی مناطق مختلف جلوگیری شود.

انتهای پیام