قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

بیش از نیمی از غول‌های هوش مصنوعی، هرگز مقاله علمی منتشر نکرده‌اند

بیش از نیمی از شرکت‌های بزرگ حوزه هوش مصنوعی، تاکنون حتی یک مقاله علمی یا مقاله پیش‌چاپ منتشر نکرده‌اند و این موضوع پرسش‌هایی درباره این شرکت‌ها ایجاد کرده است.
 بیش از نیمی از غول‌های هوش مصنوعی، هرگز مقاله علمی منتشر نکرده‌اند

به گزارش ایسنا به نقل از ساینس، امروزه بزرگ‌ترین استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی وعده‌های جسورانه‌ای می‌دهند. برخی به خود می‌بالند که فناوری آن‌ها ، توسعه نرم‌افزار، کشف دارو و تحقیقات علمی را متحول خواهد کرد.

با این حال یک پیش‌چاپ جدید که اخیراً در پایگاه bioRxiv منتشر شد نشان می‌دهد که بسیاری از این شرکت‌ها تقریباً در یکی از بنیادی‌ترین رویه‌های علمی مشارکتی ندارند؛ یعنی اشتراک‌گذاری مدارک اکتشافات در ادبیات علمی به صورتی که دیگر پژوهشگران بتوانند آن‌ها را ارزیابی کرده، اعتبارسنجی کنند و بر پایه آن‌ها پژوهش‌های بعدی را پیش ببرند.

بر اساس این تحلیل، بیش از نیمی از «یونیکورن‌ها» یا تک‌شاخ‌های هوش مصنوعی؛ شرکت‌های خصوصی با ارزش بیش از یک میلیارد دلار، تاکنون حتی یک مقاله علمی یا پیش‌چاپ را نیز به‌عنوان نویسنده یا نهاد اصلی منتشر نکرده‌اند. این شرکت‌ها در مجموع، تنها یک مورد از هر هزار مقاله هوش مصنوعی منتشرشده در سال ۲۰۲۵ را به خود اختصاص داده‌اند.

«جان ایوانیدیس»، یکی از نویسندگان مقاله و پژوهشگر علم‌سنجی در دانشگاه استنفورد می‌گوید: برای حوزه‌ای که ظاهراً در حال دگرگون کردن علم است و از نظر ظرفیت‌های علمی تا این اندازه پیشرفته محسوب می‌شود، نداشتن هیچ‌گونه مستندسازی علمی، یک تناقض بسیار عجیب به نظر می‌رسد. چگونه می‌توان قضاوت کرد که آنچه آن‌ها می‌گویند واقعی، اعتبارسنجی‌شده و قابل تکرار است؟ به گفته دیگر پژوهشگران، کمبود انتشار مقالات علمی همچنین ارزیابی تأثیرات اجتماعی هوش مصنوعی، از جمله مصرف انرژی و ایمنی آن، را دشوارتر می‌کند.

اما «محمد عبدالله» متخصص اخلاق هوش مصنوعی دانشگاه آلبرتا می‌گوید که این یافته‌ها بیشتر بازتاب‌دهنده موشق‌ها و انگیزه‌های حاکم بر توسعه‌دهندگان تجاری هوش مصنوعی است،نه صرفاً نشانه‌ای از شکست در پایبندی به هنجارهای علمی. او می‌گوید: وظیفه یک شرکت این نیست که علم را پیش ببرد. وظیفه شرکت این است که پول و درآمد بسازد.

ایوانیدیس مدت‌هاست که مطالعه می‌کند که چگونه «یونیکورن‌ها» به‌ویژه در حوزه زیست‌فناوری چگونه با ادبیات علمی تعامل دارند. او در سال ۲۰۱۵ اولین فردی بود که به طور عمومی نبود مطالعات داوری‌شده در مجلات علمی را درباره «ترانوس» را بررسی کرد. ترانوس یک استارت‌آپ آزمایش خون بود که ادعا می‌کرد با استفاده …





 موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام‌های مسکن
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام‌های مسکن

آرمان امروز : هیئت عالی بانک مرکزی با یک اقدام حمایتی فراگیر، سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم را برای خرید و ساخت واحد مسکونی، جعاله (تعمیر) و ودیعه مسکن افزایش داد. هیئت عالی بانک مرکزی به عنوان یک «طرح» حمایتی برای تقویت عرضه و تقاضای بخش مسکن، افزایش سقف تسهیلات ساخت [ ]

 تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست

وزیر صمت با اشاره به ناترازی انرژی و تاثیر آن بر فعالیت واحدهای تولیدی گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که مزیت تولید در کشور از بین نرود؛ چراکه حفظ مزیت تولید یکی از مؤلفه‌های مهم توسعه‌ است.

 کارت ریالی گردشگران خارجی
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کارت ریالی گردشگران خارجی

دنیای اقتصاد: طبق اعلام بانک مرکزی دستورالعمل جدید ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری به منظور استفاده آسان اشخاص خارجی برای انجام امور درمانی، زیارتی، بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری، بازرگانی و اشتغال به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ شد. بانک مرکزی، در اجرای بند (پ) ماده (29) قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها مصوب سال 1402 دستورالعمل ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری را به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ کرد.

 ایران دعوتنامه پیوستن به توافق مکه را دریافت کرد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران دعوتنامه پیوستن به توافق مکه را دریافت کرد

شبکه المیادین مدعی شد ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به توافق مکه دریافت کرده و این موضوع در حال بررسی از سوی تهران است.

 اطلاعیه قطع گاز امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / گاز این مناطق ۸ ساعت قطع می‌شود
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

اطلاعیه قطع گاز امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / گاز این مناطق ۸ ساعت قطع می‌شود

به گزارش اقتصادآنلاین، روابط عمومی شرکت گاز استان خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای فوری، از اعمال محدودیت در جریان گاز طبیعی برخی مناطق شهرستان اهواز در روز یکشنبه...

 نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای

دنیای‌ اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان نوساز تا 10سال ساخت در مناطق 6 و 7 تهران به 167‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این داده بر اساس فایل‌های پیشنهادی فروش در سکوهای آنلاین استخراج شده و طبیعتا انتظار می‌رود که معاملات با چانه‌زنی و تخفیف در ارقام کمتری منعقد شوند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]