قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

توسعه خدمات نیازمند توجه به امنیت سایبری است

وزیر ارتباطات گفت: با وجود آنکه در زمان جنگ بیش از ۵۰۰ سایت زیرساختی، مخابراتی و ارتباطی ما مورد هجمه دشمن قرار گرفت ولی ارتباطات در کشور خاموش نشد.
 توسعه خدمات نیازمند توجه به امنیت سایبری است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، سید ستار هاشمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در افتتاحیه نمایشگاه الکامپ ۲۹ با خوشامدگویی به حضور وزیر اتصالات عراق و سفیر جمهوری عراق در ایران اظهار کرد: حوزه ارتباطات در شرایط جنگ یکی از حوزه‌هایی بود که به شدت آسیب دید. در یک مصداق اشاره می‌کنم که بیش از ۵۰۰ سایت زیرساختی و مخابراتی و ارتباطی ما مورد هجمه دشمن قرار گرفت ولی ارتباطات در کشور ما خاموش نشد و خدمات با دستان توانمند شما پایدار ماند. 

وی ادامه داد: این مهم به این دلیل رقم خورد که شما در سال‌های گذشته همت نشان دادید و این همت باعث شد محصولات و خدمات بومی در کشور داشته باشیم خدماتی که حتی در عرصه جهانی جزو بهترین خدمات است. هاشمی ابراز امیدواری کرد: در نمایشگاه الکامپ بخشی از این ظرفیت‌ها به صورت عملی و حضوری ارائه شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: تجربه به ما یاد داده است و این درس آموخته‌ای است که در سنوات گذشته یاد گرفته‌ایم و آن هم این است که هر چقدر به توسعه خدمات فکر کنیم، باید به بحث امنیت سایبری توجه کنیم. خداوند را شاکریم که امروز در حوزه امنیت سایبری محصولات بسیار ویژه و با قابلیت‌های بالایی داریم.

وی افزود: در بخش استفاده از هوش مصنوعی هم در حوزه‌های مختلف ظرفیت‌هایی وجود دارد که صرفاً بخشی از آن در این نمایشگاه معرفی خواهد شد، برگزاری این نمایشگاه یک پیام روشن را مخابره می‌کند و آن این است که آینده ایران آینده روشنی خواهد بود. 

انتهای پیام …




 اخبار جدید

 پشت پرده تغییر در کلیدی‌ترین بخش وزارت مسکن در دولت احمدی‌نژاد/ ماجرای «طرح مسکن‌اجاره‌ای» برای کم‌درآمدها چه بود؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پشت پرده تغییر در کلیدی‌ترین بخش وزارت مسکن در دولت احمدی‌نژاد/ ماجرای «طرح مسکن‌اجاره‌ای» برای کم‌درآمدها چه بود؟

اقتصادنیوز: چون دولت نهم با اصرار رئیس‌جمهور وقت، به دنبال «طرح مسکن‌مهر» بود و همچنین به دلیل آنکه، این دفتر در آن دوره اصرار داشت «طرح مسکن‌اجاره‌ای» نیز برای کم‌درآمدها ادامه پیدا کند، در نتیجه تغییراتی در «کلیدی‌ترین بخش وزارت مسکن در آن دوره» اعمال می‌شود.

 ۵۰۴ میلیارد تومان در هاله‌ای از ابهام؛ وقتی قانون تجارت در یک بنگاه بزرگ نادیده گرفته می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت فرکانس

۵۰۴ میلیارد تومان در هاله‌ای از ابهام؛ وقتی قانون تجارت در یک بنگاه بزرگ نادیده گرفته می‌شود

به مدیرعاملی عبدالرحیم قنبریان؛

 شفاف‌سازی درپاد در پی رشد بیش از ۵۰ درصدی قیمت سهم
۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

شفاف‌سازی درپاد در پی رشد بیش از ۵۰ درصدی قیمت سهم

شرکت گروه صنعتی درپاد تبریز با نماد معاملاتی «درپاد»، پیرو توقف نماد معاملاتی ناشی از افزایش بیش از ۵۰ درصدی قیمت سهام و الزام برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی، گزارش نتایج و اطلاعیه شفاف‌سازی خود را منتشر کرد.

 کیف پول دیجیتال؛ فقط یک ابزار پرداخت نیست
۲ ساعت قبل / سایت ایبنا

کیف پول دیجیتال؛ فقط یک ابزار پرداخت نیست

نشست «کیف پول دیجیتال؛ فرصت‌ها، چالش‌ها و دلایل بازنگری در قوانین ناظر بر آن» در استیج الکام بانک الکامپ ۲۰۲۶ برگزار شد.

 جهش قیمت مصالح ساختمانی در تهران/ تیرآهن و بتن در 6 ماه چقدر گران شد؟+ جدول
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جهش قیمت مصالح ساختمانی در تهران/ تیرآهن و بتن در 6 ماه چقدر گران شد؟+ جدول

اقتصادنیوز: در فاصله پاییز ۱۴۰۴ تا بهار ۱۴۰۵، شاخص قیمت نهاده‌های ساختمانی رشد قابل‌توجهی داشته است؛ روندی که برای سازندگان به معنای افزایش سرمایه مورد نیاز و دشوارتر شدن برآورد هزینه پروژه‌هاست.

 در عرضه اولیه تابان به هر کد چند سهم رسید؟
۴۵ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

در عرضه اولیه تابان به هر کد چند سهم رسید؟

امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۶/۰۹ تعداد ۴.۶۸۷.۵۰۰.۰۰۰ سهم معادل ۱.۵۶۲۵ درصد از سهام شرکت گروه پتروشیمی تابان فردا (تابان) به شیوه ثبت سفارش در سامانه ثبت سفارش (f...

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026