قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۲

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست

هر چند از دور به نظر نمی‌آید اما پزشکان و متخصصان چه در بخش دولتی چه در بخش خصوصی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. تاخیر پرداخت حقوق پزشکان دولتی تا هشت ماه و افزایش سالانه تعرفه‌ها و مشکلات پرداختی بیمه‌ها در بخش خصوصی و وضعیت تورم، کار پزشکان را سخت کرده است.
 مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

این در حالی است که مشکلات اقلیمی، فرهنگی، اسکان و دورافتاده بودن، برخی شهرها را در لیست سیاه پزشکان قرار داده است. با توجه به همه این مشکلات، رئیس سازمان نظام پزشکی خوزستان می‌گوید برخی پزشکان به فکر کناره‌گیری از خدمت هستند و این در حالی است که برخی شهرهای خوزستان با کمبود پزشک دست و پنجه نرم می‌کنند. 

دکتر رضا بهادری بیرگانی در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک روز پزشک، درباره مشکلاتی که پزشکان با آن روبه‌رو هستند، اظهار کرد: در ابتدا باید پزشکان را دسته‌بندی کرد. در دسته اول دانشجویان پزشکی هستند که هفت سال تحصیل می‌کنند و بعد از آن باید در دوره طرح شرکت کنند از همین رو آینده شغلی مناسبی برای آن‌ها باقی نمی‌ماند و در آن‌ها فرسودگی به وجود می‌آید. 

رزیدنت‌ها در سختی  …




 اخبار جدید

 تغییرات در طرح مکمل یاری؛ تلاش برای کاهش کم‌خونی دانش‌آموزان دختر
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

تغییرات در طرح مکمل یاری؛ تلاش برای کاهش کم‌خونی دانش‌آموزان دختر

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از اجرای طرح مکمل‌یاری آهن و ویتامین D در مدارس کشور خبر داد.

 باید از همه مسیرها برای تأمین دارو استفاده کنیم - اکونیوز
۱۶ ساعت قبل / سایت اکونیوز

باید از همه مسیرها برای تأمین دارو استفاده کنیم - اکونیوز

اقتصاد ایران: در سایه تحریم های جدید و سخت تر شدن مسیرهای واردات، تأمین دارو وارد مرحله ای تازه شده؛ حسین کرمانپور، سخنگوی وزارت بهداشت از تلاش برای حفظ زن

 وسواس جنسی؛ از افکار مزاحم تا اضطراب و احساس گناه
۱۰ ساعت قبل / سایت فرتاک

وسواس جنسی؛ از افکار مزاحم تا اضطراب و احساس گناه

افکار جنسی ناخواسته می‌توانند فرد را وارد چرخه‌ای از اضطراب، بررسی مداوم و اطمینان‌خواهی کنند؛ اما این وضعیت قابل بررسی و درمان است.

 قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد

سخنگوی انجمن داروسازان ایران، قیمت واکسن آنفلوانزا برای مصرف کننده را، دو میلیون و ۱۸۵ هزار تومان اعلام کرد.

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026