قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

لولا داسیلوا با وعده دفاع ازحاکمیت ملی وارد کارزار انتخاباتی برزیل شد

رئیس‌جمهور برزیل با انتقاد از مداخلات و سیاست‌های تعرفه‌ای آمریکا، رسماً نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد و دفاع از منابع استراتژیک و حاکمیت ملی را محور برنامه‌های خود قرار داد.
 لولا داسیلوا با وعده دفاع ازحاکمیت ملی وارد کارزار انتخاباتی برزیل شد
به گزارش ایسنا، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور کنونی برزیل، با حضور در همایش حزب کارگران در سائوپائولو، به طور رسمی کارزار انتخاباتی خود را برای انتخابات اکتبر آینده کلید زد. این رهبر ۸۰ ساله چپ‌گرا با مانور به روی معرفی خود به عنوان سکانداری کارکشته در دریای طوفانی سیاست جهانی به دنبال کسب چهارمین دوره ریاست جمهوری است.

لولا در سخنرانی خود، با اشاره به تنش‌های تجاری و دیپلماتیک اخیر با واشنگتن، بر ضرورت تقویت توان نظامی برزیل و محافظت از حاکمیت ملی این کشور تأکید کرد. وی با لحنی صریح گفت: «من می‌خواهم به حدی آماده باشیم تا هیچ‌کس نتواند به این کشور تجاوز کند.»

اشاره رئیس‌جمهور برزیل به مداخلات خارجی در حالی صورت می‌گیرد که ایالات متحده ماه گذشته دو دور تعرفه‌های جدید را بر کالاهای برزیلی وضع کرد در حالی که مدعی وجود «رویه‌های تجاری ناعادلانه» شده بود.

لولا داسیلوا در بخش دیگری از صحبت‌هایش در این همایش، با اشاره به ذخایر عظیم مواد معدنی حیاتی برزیل هشدار داد: «نه چینی‌ها، نه آمریکایی‌ها و نه فرانسوی‌ها، به عناصر نادر خاکی ما دست نخواهند یافت.» 

فرناندو حداد، وزیر دارایی پیشین و نامزد فرمانداری ایالت سائوپائولو نیز با دفاع از عملکرد لولا، او را رهبری قابل اعتماد در دوران بی‌ثباتی جهانی توصیف کرد و گفت: «جهان در آشوب است؛ با جنگ‌ها و ظهور جریان‌های راست افراطی مواجهیم و در چنین دریاهای طوفانی‌ای، به یک ملوان کارکشته و قابل اعتماد نیاز داریم.»

لولا همچنین اعلام کرد که در صورت پیروزی، این آخرین دوره حضور او در قدرت خواهد بود. رقیب اصلی وی در این انتخابات، فلاویو بولسونارو، پسر ارشد ژایر بولسونارو، رئیس‌جمهور پیشین راست‌گرای این کشور است.

انتهای پیام



 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 دوست ندارم پنجره استقلال باز شود

دوست ندارم پنجره استقلال باز شود

پیشکسوت فوتبال گفت: به جای پولی که می‌خواهند بابت بازیکن خارجی هزینه کنند، یک کمپ برای استقلال درست کنند.

 آخرین اخبار جنگ؛ واشنگتن مذاکرات را متوقف کرد، امارات هدف حمله موشکی قرار گرفت

آخرین اخبار جنگ؛ واشنگتن مذاکرات را متوقف کرد، امارات هدف حمله موشکی قرار گرفت

تنش میان ایران و امریکا پس از چند روز سکون دوباره شدت گرفت و این موضوع با اعلام رسمی کاخ سفید مبنی بر توقف روند مذاکرات با ایران آغاز شد. این درحالی است که شب گذشته امارات متحده عربی مدعی حملات موشکی به این کشور از سوی ایران شد که با تکذیب از سوی تهران همراه بود.

 قیمت یورو امروز در بازار آزاد

قیمت یورو امروز در بازار آزاد

یورو امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۲۱۶٬۳۶۰ (دویست و شانزده هزار و سیصد و شصت ) تومان به ۲۱۶٬۳۶۰تومان رسید.

 سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سیدقاسم، چون بچه با محبتی بود، حواسش به دو خواهر بزرگ‌تر از خودش بود. در هر کاری که می‌توانست به ما کمک می‌کرد. شهید با روحیه فداکاری و مهربانی که داشت، پیگی...

 طرز تهیه بهترین دسر‌های تابستانی

طرز تهیه بهترین دسر‌های تابستانی

در این مطلب با چند مورد از بهترین دسر‌های تابستانی آشنا می‌شویم که علاوه بر طعم مطلوب، ظاهر زیبایی نیز برای پذیرایی دارند.

 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.