قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

نامه کمیته رسانه هیات مذاکره‌کننده به رئیس صدا و سیما درباره اظهارات محمدجواد لاریجانی

کمیته رسانه هیات مذاکره‌کننده «میناب ۱۶۸» در نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما، با انتقاد از دعوت مکرر محمدجواد لاریجانی برای اظهارنظر درباره مذاکرات، اظهار کرد، برخی اظهارات وی درباره تیم مذاکره‌کننده، روند مذاکرات و نقل قول‌ها از محمدباقر قالیباف مبتنی بر اطلاعات نادرست است و می‌تواند به تشویش اذهان عمومی و تضعیف انسجام ملی منجر شود.
 نامه کمیته رسانه هیات مذاکره‌کننده به رئیس صدا و سیما درباره اظهارات محمدجواد لاریجانی

به گزارش ایسنا، متن نامه کمیته رسانه هیات مذاکره کننده میناب ۱۶۸به رئیس صدا و سیما به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر جبلی
ریاست محترم سازمان صداوسیما

سلام علیکم
«احتراما ضمن تسلیت ایام و آرزوی قبولی عزاداری‌ها، نظر به برخی رویکردهای سازمان صداوسیما در دعوت مکرر از افراد خاص با نگرش‌های مشخص نسبت به فرایند مذاکرات که متاسفانه با مواضع شاذ و گاهی حتی بدون اطلاعات دقیق باعث تشویش اذهان عمومی می‌شوند، نکات زیر طبق ماده ۳۰ قانون اساسنامه سازمان صداوسیما جهت انتشار در همان برنامه و ساعت و در همان شبکه تقدیم می شود. ضمنا بنا به رعایت انصاف رسانه‌ای حضور یکی از اعضای تیم مذاکره‌کننده در صدا و سیما برای پاسخ به شبهات مطرح شده ضروری است.
همانگونه که مستحضر هستید، یکی از توصیه‌های اکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام‌های اخیر حفظ وحدت و پرهیز از ایجاد دو دستگی در جامعه بوده است، اما متاسفانه این رسانه برخلاف تدابیر و رهنمودهای موکد و مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی اقدام به دعوت از کارشناسانی می کند که در گفت و گوهای خود یا از روی ناآگاهی و جهل به مسائل یا تحلیل غلط، مطالبی خلاف واقع و گاها حتی ساختگی بیان می کنند که باعث تشویش اذهان عمومی می شود. در این زمینه چند نکته محل تامل است:
1- در شرایط حساس «جنگ تحمیلی سوم»، ضرورت تقویت انسجام ملی و هم‌افزایی میان ارکان حاکمیت بیش از پیش احساس می‌شود. در این میان سازمان صداوسیما، صرفاً یک رسانه در سپهر عمومی نیست؛ بلکه به اعتبار جایگاه حاکمیتی خود، بازتاب‌دهنده نگاه کلان نظام تلقی می‌گردد. با این حال، بررسی رویکرد اخیر این سازمان در قبال موضوع مذاکرات، نگرانی‌های جدی را از حیث انحراف از رسالت ملی و غلبه نگاه جناحی بر آنتن برانگیخته است. آنچه بیش از همه این رویکرد صداوسیما را برجسته می کند، دعوت مستمر از افرادی است که اخبار و تحلیل‌های شخصی و گاه حتی غلط خود را به عنوان واقعیت مسلم ارائه می کنند و یک موضوع کلان امنیت ملی به سطح منازعات سیاسی تقلیل می دهند.
2- در ادامه همین رویکرد سوال برانگیز صداوسیما، در هفته های اخیر، آقای دکتر محمدجواد لاریجانی بارها به صداوسیما دعوت شده است و متاسفانه به دلیل اطلاعات ناکافی، نکاتی مطرح کرده که خلاف منویات …





 این کنکور معضلی شده ؛ نگاهی سینمایی و متفاوت با پایانی خوش (فیلم)

این کنکور معضلی شده ؛ نگاهی سینمایی و متفاوت با پایانی خوش (فیلم)

نگاهی سینمایی و متفاوت به قضیه کنکور در سینما و سریال‌های ایرانی

 الا ای آهوی وحشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

الا ای آهوی وحشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا کرد.

 ویدئو جذاب را ببینید؛ قیچی دست یحیی سریع و ترامپ و بن سلمان آویزان....

ویدئو جذاب را ببینید؛ قیچی دست یحیی سریع و ترامپ و بن سلمان آویزان....

ترامپ و بن سلمان بدانند نه رجب اردوغان و نه شهباز شریف نمی‌توانند نجاتشان دهند چرا که یحیی سریع آنجاست...

 نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

اکوایران: آخرین عملیات بازار بازی که برگزار شده حاکی از افزایش تقاضای بانک‌ها برای منابع مالی و همچنین سخت‌گیری بیشتر بانک مرکزی در پاسخ به این تقاضا است.

 پزشکیان: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

پزشکیان: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

رئیس جمهور گفت: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود زیرا توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مختلفی بر معیشت نیروی کار شده است.

 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.