
داوود خسروی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به مهمترین اقدامات این بنیاد در حوزه مسکن روستایی و اجرای طرحهای هادی اظهار کرد: با وجود مشکلات و محدودیتهای موجود در سال جاری، اقدامات قابل توجهی در سطح روستاهای استان انجام شده است.
وی افزود: از دهه فجر سال گذشته تا امروز، طرح آسفالت در ۱۲۸ روستای استان اجرا شده وسه هزار و ۲۶۰ واحد مسکن روستایی نیز به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان اجرای طرحهای هادی و ساخت و مقاومسازی مسکن روستایی را از اقدامات مؤثر در توسعه و ماندگاری جمعیت روستایی دانست و گفت: اجرای جدولگذاری، آسفالت، پیادهروسازی و سایر اقدامات عمرانی در روستاها موجب شده علاوه بر ماندگاری ساکنان، در برخی مناطق شاهد مهاجرت معکوس و بازگشت روستاییان مهاجر باشیم.
وی ادامه داد: این اقدامات بهویژه در روستاهایی که با رویکرد گردشگری و با استفاده از سنگفرش و الگوهای سنتی اجرا شدهاند، نقش مؤثری در رونق اقتصادی و پویایی روستاها داشته است.
خسروی با اشاره به وضعیت مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی در گلستان گفت: ۶۲ درصد واحدهای مسکونی روستایی استان مقاومسازی شدهاند، در حالی که میانگین کشوری ۵۷ درصد است و گلستان پنج درصد از میانگین کشور جلوتر قرار دارد.
وی تأکید کرد: سیاست بنیاد مسکن این است که هر سال سهم واحدهای مقاومسازیشده افزایش یابد، چرا که در کنار اجرای طرحهای عمرانی، برخورداری از مسکن مناسب و مقاوم، بهویژه برای جوانان، در ماندگاری جمعیت و مولدسازی روستاها اهمیت زیادی دارد.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان همچنین درباره ساخت مسکن برای مددجویان نهادهای حمایتی اظهار کرد: حدود ۳۰ …












