قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳۸ ساعت قبل

استاندار زنجان: بخش خصوصی در ایام جنگ در کنار میدان و دیپلماسی ایستاد

استاندار زنجان با اشاره به حمله به ۱۲ واحد تولیدی و شهادت ۱۲ کارگر استان در جریان جنگ اخیر، گفت: بخش خصوصی زنجان با وجود این شرایط، در کنار میدان و دیپلماسی ایستاد و اجازه نداد فعالیت صنایع، معادن و بخش کشاورزی استان متوقف شود.
 استاندار زنجان: بخش خصوصی در  ایام جنگ در کنار میدان و دیپلماسی ایستاد

سیدمحسن صادقی امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد در همایش نکوداشت روز ملی صنعت و معدن و اصناف استان زنجان و تجلیل از برگزیدگان این حوزه، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دفاع ملی ایرانیان و ۳۶۲۰ شهید استان زنجان و با اشاره به نقش فعال بخش خصوصی استان در جریان جنگ اخیر، افزود: از هشت شهرستان استان، شش شهرستان در سه جنگ اخیر درگیر بودند و در این شرایط بخش خصوصی استان در پشتیبانی فعال از دفاع ملی مشارکت داشت.

استاندار زنجان ادامه داد: در طول جنگ ۱۲ واحد تولیدی استان مورد حمله قرار گرفت و ۱۲ نفر از کارگران استان به شهادت رسیدند، اما بخش خصوصی در کنار میدان و دیپلماسی ایستاد و صنایع، بخش کشاورزی و معادن استان همچنان به فعالیت خود ادامه دادند.

صادقی با بیان اینکه استان زنجان از ظرفیت‌های قابل توجه صنعتی، معدنی و کشاورزی برخوردار است، گفت: در بسیاری از محصولات تولیدی استان به مازاد تولید رسیده‌ایم و باید زمینه صادرات این محصولات فراهم شود.

وی مهم‌ترین مشکل در مسیر توسعه صادرات را مسائل ارزی عنوان کرد و افزود: انتظار داریم تعامل وزارت صنعت، معدن و تجارت با بانک مرکزی بتواند ضمن مدیریت و کاهش مشکلات مربوط به تقاضای ارز و ثبت سفارش‌ها، پرداخت ارز را نیز به‌موقع انجام دهد تا فعالان اقتصادی بتوانند فعالیت خود را ادامه دهند.

استاندار زنجان با اشاره به پیگیری این موضوع در سطوح مختلف، تصریح کرد: این مسئله را به‌صورت حضوری با مسئولان مربوطه مطرح کرده‌ام و مکاتبات متعددی نیز با وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شده است. امیدواریم حضور قائم‌مقام وزیر در استان به حل این مسائل کمک کند.

صادقی در ادامه با اشاره به جایگاه زنجان در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه، گفت: امروز زنجان در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه پیشگام است و اقدامات بزرگی برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، بومی‌سازی فناوری و افزایش بهره‌وری در استان در حال انجام است.

وی اصناف را نیز بخش مهمی از اقتصاد استان دانست و افزود: اصناف در تأمین، توزیع و تنظیم بازار نقش مؤثری دارند و در طول جنگ، استان زنجان هیچ‌گاه با کمبود کالا مواجه نشد؛ بلکه در بسیاری از کالاهای اساسی، به‌عنوان استان معین تهران، البرز و استان‌های شمال‌غرب کشور نیز عمل کردیم.

استاندار زنجان با تأکید بر ظرفیت استان در تکمیل زنجیره‌های ارزش، فناوری و صادرات، اظهار کرد: اعتقاد داریم زنجان در حوزه‌های صنعتی، معدنی، تکمیل زنجیره‌های ارزش، فناوری و صادرات جایگاه ممتازی در کشور دارد و ظرفیت آن را دارد که در این حوزه‌ها به جایگاه‌های بالاتری دست پیدا کند.

صادقی  با قدردانی از صنعتگران، معدن‌کاران، تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و اصناف استان،  گفت: فعالان اقتصادی زنجان در شرایط دشوار اقتصادی بسیار فراتر از انتظار ظاهر شدند و شایسته قدردانی هستند.

انتهای پیام



۲۵ دقیقه قبل / سایت برترینها

بد استایل‌ترین بازیگران سینمای ایران معرفی شدند!

برترین‌ها: امیر زبده که بسیاری او را از سردمداران صنعت مد در ایران می‌دانند در گفتگویی یا مازیار لرستانی به صراحت از بد استایل‌ترین بازیگران زن و مرد سینمای ایران نام می‌برد، او آن تعارفات رایج را کنار می‌گذارد و آن چه را که باید می‌گوید، بخش‌هایی از گفتگوی مفصل اخیر او را اینجا خلاصه کرده‌ایم، نکات قابل توجهی دارد.

 


۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آزمون گروه‌های ریاضی و علوم انسانی کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد

جهان صنعت نیوز، آزمون سراسری ۱۴۰۵ برای پذیرش دانشجوی دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی که روز گذشته، پنجشنبه ۲۹ مردادماه در نوبت صبح با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی و در نوبت بعد از ظهر با حضور داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های برگزار شد، از ساعت ۸ صبح امروز؛ جمعه ۳۰ مردادماه با رقابت برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی و علوم انسانی ادامه یافت.

از مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب آزمون سراسری امسال، تعداد ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر برای رقابت در گروه آزمایشی ریاضی و فنی و ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر برای شرکت در آزمون گروه علوم انسانی نام‌نویسی کرده‌اند.

در مجموع ۶۵ درصد شرکت‌کنندگان خانم و ۳۵ درصد آقا هستند. این سهم در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۰ درصد برای خانم‌ها و ۴۰ درصد برای آقایان بود و طی چند سال اخیر سهم زنان ۵ درصد افزایش یافته است.

داوطلبان آزمون گروه آزمایشی ریاضی و فنی در جلسه آزمون امروز دو دفترچه اختصاصی شامل ۱۰۵ سوال دریافت می‌کنند که ۱۴۵ دقیقه برای پاسخگویی به آنها در نظر گرفته شده است.

دفترچه اول این گروه شامل ۴۰ سوال ریاضیات با ۷۰ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه دوم شامل ۶۵ سوال فیزیک و شیمی با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی است. همچنین دفترچه سوم ویژه متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شامل ۴۰ سوال با ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی خواهد بود.

آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی صبح جمعه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود. برای این گروه ۱۶۰ سوال در مدت ۱۶۰ دقیقه پیش‌بینی شده است.

دفترچه اول علوم انسانی شامل ۸۰ سوال ریاضی، زبان و ادبیات فارسی، علوم اجتماعی و روان‌شناسی با ۸۵ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه دوم شامل ۸۰ سوال زبان عربی، تاریخ و جغرافیا، فلسفه و منطق و اقتصاد با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی است.

همچنین دفترچه سوم ویژه دارندگان مدرک علوم و معارف اسلامی شامل ۸۰ سوال با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه ویژه متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شامل ۴۰ سوال با ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی خواهد بود.

آزمون سراسری ۱۴۰۵ برای پذیرش دانشجوی دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی در ۴۱۵ شهرستان، ۵۸۶ حوزه اصلی و یک هزار و ۷۱۴ حوزه فرعی برگزار می‌شود. نتایج اولیه کنکور در شهریورماه اعلام می‌شود

در حالی که همه ساله، کنکور سراسری در تیرماه برگزار می‌شد، امسال به دنبال حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونسیتی به کشورمان، برگزاری این آزمون به تعویق افتاد و به روزهای ۲۹ و ۳۰ مردادماه موکول شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره زمان اعلام نتایج کنکور امسال گفت: پس از برگزاری آزمون تلاش بر این است نتایج اولیه ۲۶ و ۲۷ شهریور اعلام شود و در ادامه بازه زمانی چند روزه (حدود یک هفته) برای انتخاب رشته خواهیم داشت و نتایج نهایی آبان ماه اعلام خواهد شد تا نیمسال تحصیلی اول شروع شود.

محمدی درباره ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها گفت: ظرفیت‌های لازم لحاظ شده است تا تمام شرکت‌کنندگان بتوانند در رشته‌های مختلف امکان قبولی داشته باشند. در رشته پزشکی حدود ۱۸ هزار ظرفیت داریم که این رقم در مرحله پذیرش ممکن است بالا یا پایین شود.

وی افزود: امسال در حوزه پزشکی افزایش ظرفیت خیلی زیادی نداریم. باید توجه داشت که ما در دفترچه یک ظرفیت داریم، اما تعداد قبولی‌ها معمولاً در برخی رشته‌ها بیشتر می‌شود.

وی توضیح داد: ظرفیت اسمی به این معناست که برای مثال در رشته پزشکی ۱۸ هزار ظرفیت افزایش یافته و این ظرفیت در دفترچه درج شده است، اما در مرحله گزینش و زمانی که افراد را جذب می‌کنیم، ممکن است این رقم به ۱۸ هزار و ۲۰۰ نفر برسد.

محمدی ادامه داد: نسبت به سال قبل در حوزه ظرفیت‌ها نیز تغییرات خاصی نداشته‌ایم و تغییرات ملموس نیست. تعداد متقاضیان نیز در حد چند ده هزار نفر تغییر خواهد داشت. در سال ۱۴۰۴ حدود ۴۵۰ هزار نفر متقاضی گروه آزمایشی علوم تجربی داشتیم و در سال ۱۴۰۵ نیز تقریباً همین تعداد متقاضی خواهیم داشت. تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب‌دیده در جنگ

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین درباره تسهیلات در نظر گرفته شده برای داوطلبانی که در جریان جنگ آسیب دیده‌اند، گفت: برای این داوطلبان امتیازات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. ما یک‌سری سهمیه‌ها را داریم و قوانین مربوط به افرادی که شهید یا مجروح شده‌اند، برای آنها اجرا می‌شود.

محمدی ادامه داد: حسب تأکید وزیر علوم، قرار بود برای متقاضیانی که خانه آنها در جریان جنگ دچار تخریب شده و امکان سکونت نداشته‌اند و کتاب‌ها و جزوه‌های آنها نیز زیر آوار مانده است، تسهیلاتی ارائه کنیم.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: در این زمینه چند جلسه با نهادهای مختلف از جمله هلال احمر و شهرداری برگزار کردیم تا جامعه هدف شناسایی و تسهیلات لازم ارائه شود، اما این طرح هنوز به طور کامل انجام نشده است. تلاش کرده‌ایم در زمینه جمع‌آوری اطلاعات اقداماتی را انجام دهیم تا بتوانیم این موضوع را به آزمون سال ۱۴۰۵ برسانیم.

ایرنا اجتماعی و فرهنگی برچسب هاکنکور ۱۴۰۵

شناسه : 606828

لینک کوتاه : لینک کپی شد


۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رگبار باران در ۱۱ استان

جهان صنعت نیوز ، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

ایرنا عمومی برچسب هاپیش بینی هوا رگبار باران هواشناسی

شناسه : 606827

لینک کوتاه : لینک کپی شد




 ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، واردات گسترده ذرت و سویا از کشورهای حاشیه دریای سیاه را یک «ضرورت» نامید و ادعا کرد که این حجم از واردات تنها برای پر کردن خ...

 حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول

اقتصادنیوز: بررسی بازار رهن و اجاره اندیشه نشان می‌دهد رهن آپارتمان‌های ۶۰ تا ۷۰ متری دوخوابه بسته به فاز، سن بنا و امکانات، از حدود 500میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان متغیر است.

 خودروهای مونتاژی بی‌کیفیت بسیار گران عرضه می‌شود!
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خودروهای مونتاژی بی‌کیفیت بسیار گران عرضه می‌شود!

حسین رحیمی‌نژاد، کارشناس خودرو در گفت و گو با همشهری تی وی با تاکید بر مونتاژ برخی خودروهای بی کیفیت در کشور گفت: این خودروها بسیار گران هم به مردم عرضه می شود.

 انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود
۴۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با مخالفت با روش‌های قیمتی برای مدیریت بنزین، گفت: تصمیم درباره بنزین نباید برای مردم «شگفتانه» باشد. شهرکی همچنین از انحراف رو...