قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

عیادت استاندار فارس از خبرنگار پیشکسوت

استاندار فارس همزمان با روز خبرنگار، با حضور در منزل سعیده ساعدی، از این خبرنگار پیشکسوت که در بستر بیماری است عیادت کرد.
 عیادت استاندار فارس از  خبرنگار پیشکسوت

حسینعلی امیری در این دیدار ضمن گفت‌وگو با خانواده سعیده ساعدی، در جریان روند بیماری، شرایط زندگی و مشکلات و نیازهای درمانی و معیشتی وی قرار گرفت و با ابراز همدردی، از تلاش‌ها و فعالیت‌های حرفه‌ای این خبرنگار در سال‌های گذشته تجلیل کرد.

وی در این دیدار با تأکید بر ضرورت توجه به وضعیت خبرنگاران در شرایط دشوار، دستوراتی به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برای پیگیری مسائل و مشکلات این خبرنگار و بررسی راهکارهای حمایتی صادر کرد.

استاندار فارس همچنین بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های مرتبط برای بررسی نیازهای درمانی، معیشتی و حمایتی سعیده ساعدی و خانواده وی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز یکشنبه ۱۸ مرداد، سعیده ساعدی که فعالیت رسانه‌ای خود را از سال‌های جوانی آغاز کرده و در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ در رسانه‌هایی از جمله باشگاه خبرنگاران جوان، رادیو و پایگاه‌های خبری فعالیت داشته است، از سال ۱۳۹۴ به بیماری پیش‌رونده ALS مبتلا شده و این بیماری به‌تدریج توانایی حرکتی و گفتاری او را تحت تأثیر قرار داده است.

انتهای پیام




 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

 چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

اجتماعی رکنا، افزایش مستمر قیمت کالاها و کاهش قدرت خرید خانوارها، اثربخشی حمایت‌های معیشتی دولت را با چالش جدی مواجه کرده است؛ به‌گونه‌ای که اعتبار کالابرگ دیگر متناسب با سرعت تورم افزایش نیافته و بخش قابل‌توجهی از قدرت خرید خود را از دست داده است. حمید حاج‌اسماعیلی، فعال کارگری، با انتقاد از روند فعلی تأمین منابع کالابرگ می‌گوید: اگر دولت در افزایش قیمت‌ها و تعرفه‌ها نقش دارد، باید متناسب با آن از معیشت مردم حمایت کند؛ چرا که در شرایط فعلی، کالابرگ می‌تواند سریع‌ترین و عملی‌ترین ابزار برای جبران بخشی از افت قدرت خرید خانوارها باشد.

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی گفت: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند.

 آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران را اعلام کرد.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.